• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık inofolic combi & pkos &ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uff ben hala adet olmadım bugün tam 7 gün oldu inofolic kullanıp adeti geciken varmı :( idrar testi yaptım negatif :( 5 gün falan gecikiyordu ama ilk defa 7 gün Adet gecikmesi yaşıyorum bebiş olsa 7 günde idrarda gözükmezmi ya iyice moralim bozuluyor

Uff ben hala adet olmadım bugün tam 7 gün oldu inofolic kullanıp adeti geciken varmı :KK43: idrar testi yaptım negatif :KK43: 5 gün falan gecikiyordu ama ilk defa 7 gün Adet gecikmesi yaşıyorum bebiş olsa 7 günde idrarda gözükmezmi ya iyice moralim bozuluyor
benim daha yeni oldugundan gecikme yaparmi bilmiyorum ama burda bazilarindan duydum yaptigi oluyormus sanirim

benim daha yeni oldugundan gecikme yaparmi bilmiyorum ama burda bazilarindan duydum yaptigi oluyormus sanirim
Doktora gittim canım bugün o ilaç gecikme yapmaz diyor iki hafta daha bekle öyle gel dedi :( pko yapar gecikme diyor ama inofolic kullanıyorum kullanmadan önce bile bu kadar gecikmiyordu nasıl bir saçmalık ya kan testi bile yapmadı belki geç döllenmedir diye

Doktora gittim canım bugün o ilaç gecikme yapmaz diyor iki hafta daha bekle öyle gel dedi :KK43: pko yapar gecikme diyor ama inofolic kullanıyorum kullanmadan önce bile bu kadar gecikmiyordu nasıl bir saçmalık ya kan testi bile yapmadı belki geç döllenmedir diye
aslinda kan testi istemesi gerek ama dr lar rahatlar ah su pko bizi mahfetti brnde bugun bir hevesle ovu testini yaptim yine silik cikti anlamadim ben bu isten birsey tamam koyulasmasinda siliklik nedir ya sonucta yumurta varsa vardir kuculecek degilki siliklesiyor

Selam kızlar, ben yeni inofolic combi almıştım. Kullanmak nasip olmadı doktorum başka bi vitamin verdi. Boşa gitmesin istiyorum kullanan birine ulaştırabilirim ücretsiz isterse eğer evde çöp olacağına birisi kullansın

Selam kızlar, ben yeni inofolic combi almıştım. Kullanmak nasip olmadı doktorum başka bi vitamin verdi. Boşa gitmesin istiyorum kullanan birine ulaştırabilirim ücretsiz isterse eğer evde çöp olacağına birisi kullansın
kendindenmi almistin sen dr neden baska verdiki hangi ilaci onerdi sana

kendindenmi almistin sen dr neden baska verdiki hangi ilaci onerdi sana
Başka bi doktor önermişti. İkinci kutuyu almıştım da içmek nasip olmadı. Pregnacare him&her diye bi vitamin önerdi. İçeriği daha kapsamlı. Eşim de içiyo ben de içiyorum ona geçince bu kaldı elimde

aslinda kan testi istemesi gerek ama dr lar rahatlar ah su pko bizi mahfetti brnde bugun bir hevesle ovu testini yaptim yine silik cikti anlamadim ben bu isten birsey tamam koyulasmasinda siliklik nedir ya sonucta yumurta varsa vardir kuculecek degilki siliklesiyor
Evet canım sırf ilgilensinler diye özele gidiyorum verdiğim paraya yazık ya iki cümle kurdu tamam işte. Ben bi defa kullandım canım ovulasyon testini o zamanda nasıl çıktı tam hatırlamıyorum. Belki geç yumurtluyosundur canım bekle bakalım nasip

Evet canım sırf ilgilensinler diye özele gidiyorum verdiğim paraya yazık ya iki cümle kurdu tamam işte. Ben bi defa kullandım canım ovulasyon testini o zamanda nasıl çıktı tam hatırlamıyorum. Belki geç yumurtluyosundur canım bekle bakalım nasip
gec yumurtlayayimda yeterki yumurtlayayim:anneadayı::KK48:
zaten erken beklemiyordum pkos oldugumdan

Screenshot_20180614-162922_Gallery.jpg
bugunde boyle ins. pik gorurum acaba nezaman olur

Merhaba pko için bitkisel kürler kullanıyormusunuz? Bu arada hamile değilsiniz demi? Takvimi görünce kafam karıştı.
incir kuru kullaniyorum yumurtlamak icin inofolic dr verdi baskada birsey kullanmiyorum. hamile degilim ins. takvimi silmeden devam eder diye ekledim oylesine:anneadayı::KK51:

incir kuru kullaniyorum yumurtlamak icin inofolic dr verdi baskada birsey kullanmiyorum. hamile degilim ins. takvimi silmeden devam eder diye ekledim oylesine:anneadayı::KK51:
Soğan kürü kullandınız mı hiç oda faydalı baya. Benimde adetlerim düzenli fakat polikistik overim. Gerçi dkh kullanmıştım ondan sonra düzeldi önceleri bende 3 ayda bir falan adet görürdüm :/ inofolic bende kullanıyorum bu ayda testere dişli aslan pençesi çayına başlıcam inşallah lh hormonum düşer.

Soğan kürü kullandınız mı hiç oda faydalı baya. Benimde adetlerim düzenli fakat polikistik overim. Gerçi dkh kullanmıştım ondan sonra düzeldi önceleri bende 3 ayda bir falan adet görürdüm :/ inofolic bende kullanıyorum bu ayda testere dişli aslan pençesi çayına başlıcam inşallah lh hormonum düşer.
pkos icin sogan suyu harika ramazan dolayisiyla icemedim ams ilk kizim icin dr gittigimde icmistim o ay klomen tedavis

Merhaba kızlar bugün 12. Günüm saat öglen 12 de yaptım en sonki ovulasyon testini . Dün gece ilişki oldu . Sizce çatlamışmı ? Bilgis olanlar bi bakabilirimi ? Bugün tekrar birliktelik olsunmu yoksa yarın sabah mı ?

Eklentiler

• IMG_20180615_133359.jpg
    IMG_20180615_133359.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 141
Merhaba kızlar bugün 12. Günüm saat öglen 12 de yaptım en sonki ovulasyon testini . Dün gece ilişki oldu . Sizce çatlamışmı ? Bilgis olanlar bi bakabilirimi ? Bugün tekrar birliktelik olsunmu yoksa yarın sabah mı ?
yeni gordum ama evet bugecede olsun yarinds canim

kizlar kafam allak bullak oldu bu testlerden predictor kullaniyordum 1tane kaldi diye gittim daha uygun olan miratech marka ovulasyon testi aldim ve kafam allak bullak oldu ilkonce miratech markayla denedim moral sifirlandi yumurtlama gozukmedi 2saat sonrada hadi bakayim predictor markada nasil diye deneyeyim dedim o markada gayet ilerleme iyi devam ediyor sanki bu hafta pik gorurum gibi geliyor siz ne diyorsunuz hangi markaya guveneyim
Screenshot_20180618-153851_Gallery.jpg bunlar farkli markalar

bugun 32.gunum enson ustteki resimde 25.gunde koyulugu gordum sonrasinda siliklesti ve dun 31.gun dr gittigimde ne yeni bir kist nede yumurts gormedi acaba yumurta oldu catladimi yoksa hic yumurtlamadimmi. kizlar bu test koyulugu olup yumirtlamamis olabilirmiyim kafam cok karisti

Back