• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ekstra Meryem ana otu üzerimde taşıyorum Rabbim güzel haberler almayı nasip etsinnn

Merhaba canım amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim bende bal tarçın çörek otu kürü yaptım bide testere dişli aslan pençesi içtim yani igne için hafta içi gidicem ozamana kadar devam edicem

Yanlis bilmiyorsam kisti olana klomen verilmiyor. Yanlismi biliyorum kizlar ???

Kisti daha cok buyutmezmi? Doktorlar bu tur ilaclari kullanirken ozellikle ultrasonda bakmiyolarmi kistin varmi yokmu diye ?
Ben ilk kullandıgım kist oldu.Doktor bir ay bekletti.''Sana klomen tedavisi veremem.eger klomen kullanırsan şayet, o kist daha da büyürdedi''
Yani siz dogrusunu biliyorsunuz:KK39:
Dün doktoru aradım. Adet olduğumu söyledim.Klomene başlayabilir miyim? dedim. Hayır. Bugün için, hastaneye gelmemi ve şayet kist kaybolmuşsa, tedaviye başlamamı söyledi.
Bakıyor tabiki alttan muayene yapıyor kistim oldugunu biliyordu bişey demedi bende ilk defa duydum sizden bunu
Kesinlikle siz yanlış doktora düşmüşsünüz derim.
Kist olan birisine ASLA klomen tedavisi yapılmaz dedi benim doktorum.Mevcut olan kistin daha da, büyümesine sebep verir dedi. Siz, bir an önce gidip doktorunuzla bunu bir görüşün derim.Bir anlık dalgınlıkla, yanlış işlem yapmış olma olasılıgı çok büyük:KK39:

Ben ilk kullandıgım kist oldu.Doktor bir ay bekletti.''Sana klomen tedavisi veremem.eger klomen kullanırsan şayet, o kist daha da büyürdedi''
Yani siz dogrusunu biliyorsunuz:KK39:
Dün doktoru aradım. Adet olduğumu söyledim.Klomene başlayabilir miyim? dedim. Hayır. Bugün için, hastaneye gelmemi ve şayet kist kaybolmuşsa, tedaviye başlamamı söyledi.

Kesinlikle siz yanlış doktora düşmüşsünüz derim.
Kist olan birisine ASLA klomen tedavisi yapılmaz dedi benim doktorum.Mevcut olan kistin daha da, büyümesine sebep verir dedi. Siz, bir an önce gidip doktorunuzla bunu bir görüşün derim.Bir anlık dalgınlıkla, yanlış işlem yapmış olma olasılıgı çok büyük:KK39:

Inslah konu sahibi baslamamistir ilaca.
Ben dogru anlamisim demekki. Cunku kist varken kllomen daha da buyutuyor o kisti. Bende de kist olmustu doktora gelmeyim ben kullanirm demistim hyr olmaz demisti cunku

Ben dogru anlamisim demekki. Cunku kist varken kllomen daha da buyutuyor o kisti. Bende de kist olmustu doktora gelmeyim ben kullanirm demistim hyr olmaz demisti cunku
İnşallah ya.
Doktorlara da, güven kalmadı demek ki.:skandal:
Benim doktorum da, kist eriyene kadar tedaviyi bıraktı.Bugün baktı ve kistin eridiğini gördü. Yarın itibariyle ikinci tedaviye başlayacagım inşallah.:dua:

Adetle attin canim dimi ?
İlk adette atmadım.
İlaç kullandım.Sökütücü verdi doktor. o şekilde adet oldum. Adet olunca gittim doktor baktı ve hala kist duruyor dedi.Tedaviyi bıraktı.Bu ay tekrar adet oldum.Bugün gittim.Kistin yok olmuş dedi ve ikinci tedaviye başladık bakalım. İnşallah bu ay,Hayırlı Haberi Alırım:KK48:

Benim özellikle kendisi söyledi kist oldugunu boyutunu falan ama küçük bi engel yaratmaz dedi klomen verdi gönderdi kullandım 5 gün günlük 2 tane içtim bitti yarın gidicem kontrole gerekli görürsek çatlatma ignesi yaparız demişti bakalım ne diycek yarın söylerim bunu kist olunca kullanılmıyormuş diye zaten kistimin boyutuna falan bakar yine önce bilsem başlamazdım

Benim özellikle kendisi söyledi kist oldugunu boyutunu falan ama küçük bi engel yaratmaz dedi klomen verdi gönderdi kullandım 5 gün günlük 2 tane içtim bitti yarın gidicem kontrole gerekli görürsek çatlatma ignesi yaparız demişti bakalım ne diycek yarın söylerim bunu kist olunca kullanılmıyormuş diye zaten kistimin boyutuna falan bakar yine önce bilsem başlamazdım

Hangi doktor ben yanilmsiim derki ? Siz yinede yarin gittiginizde kistin boyutunu sorun eger bir oneki kist boyutundan buyukse klomenin buyutup buyutmedigini sorun. Kist hamilelige engelmi bilmiyorm ama yumurta kalitesine engel oldugunu duymustm. Insallahta bir sorun yoktur. Siddetli agrilariniz varmi ?

İlk adette atmadım.
İlaç kullandım.Sökütücü verdi doktor. o şekilde adet oldum. Adet olunca gittim doktor baktı ve hala kist duruyor dedi.Tedaviyi bıraktı.Bu ay tekrar adet oldum.Bugün gittim.Kistin yok olmuş dedi ve ikinci tedaviye başladık bakalım. İnşallah bu ay,Hayırlı Haberi Alırım:KK48:

Kistinin boyutu kacti ki adetle atamadin canim?

Kistinin boyutu kacti ki adetle atamadin canim?
Boyutunu sormadım.Ama çok büyüktü. Doktor yumurtamın 22 cm 25 cm cıvarı demişti.Daha sonra o yumurta çatlamayıp kist oldu.
Hayır adet ile atamadım maalesef.28 martta adet oldum. Doktora gittim ve hala kist duruyor dedi ilaç yazdı gönderdi.Bugün tekrar gittim doktora ve Çok Şükür kaybolmuş kistim

merhaba bayanlar 8 aylık evliyim ve korunmadık hiç bebek istiyoruz doktora gittik 2.5 cm çikolata kistim varmış hormon testi ve smear testi yapıldı sonuçlar normal çıktı folik combi kullanıyorum 1 aydırda doktorum yumurta takibi yapalım dedi klomen verdi 5 gün sabah akşam kullan bitince 5 gün ara ver ve gel çatlatma ignesi yapıcaz dedi daha önce klomen kullanan çatlatma ignesi yaptıran varmı olumsuz herhangi bi zararı olurmu acaba inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu şekilde hamile kalanlardan bilgi alabilirmiyim
Ben yaptım canım şuan 5.5 aylık hamileyim cok şükür

Boyutunu sormadım.Ama çok büyüktü. Doktor yumurtamın 22 cm 25 cm cıvarı demişti.Daha sonra o yumurta çatlamayıp kist oldu.
Hayır adet ile atamadım maalesef.28 martta adet oldum. Doktora gittim ve hala kist duruyor dedi ilaç yazdı gönderdi.Bugün tekrar gittim doktora ve Çok Şükür kaybolmuş kistim

Oo canim baya buyukmus seninki benim ki klomen sayesinde 4cm olmustu ama ilk adetle atmistim. Doktorum adet olmassin demisti ama masallah nazar degmeyim ne stres ne baska bisey engel oluyor duzenli adet olmama. O kadar komikki saat 12 de adet olacagim deyip 12 de adet oluyorum :)

Oo canim baya buyukmus seninki benim ki klomen sayesinde 4cm olmustu ama ilk adetle atmistim. Doktorum adet olmassin demisti ama masallah nazar degmeyim ne stres ne baska bisey engel oluyor duzenli adet olmama. O kadar komikki saat 12 de adet olacagim deyip 12 de adet oluyorum :)
Benim adetimde geçikmez iken, ilk klomen tedavimde sökütücünün de yardımıyla, 15 kadar geçikmeli adet oldum maalesef

Benim adetimde geçikmez iken, ilk klomen tedavimde sökütücünün de yardımıyla, 15 kadar geçikmeli adet oldum maalesef

Klomen cok lanet bir ilac ya. Beni mahfetmisti o kadar cok yan etksii varki.. femara da oyle olmadim ama sanki hic ilac kullanmiyorm gibiyfi..

Hangi doktor ben yanilmsiim derki ? Siz yinede yarin gittiginizde kistin boyutunu sorun eger bir oneki kist boyutundan buyukse klomenin buyutup buyutmedigini sorun. Kist hamilelige engelmi bilmiyorm ama yumurta kalitesine engel oldugunu duymustm. Insallahta bir sorun yoktur. Siddetli agrilariniz varmi ?

Dogru söylüyosunuz kabul etmez hiç bi doktor inşallah büyümemiştir yarın gidince artık belli olur söylerim bunuda bildigim iyi oldu hamilelige engel degil demişti çikolata kisti öyle geçmiyorda ancak hamile kalınca geçiyormuş agrım yok sadece adet sancılarım kist yüzünden çok agrılı geçiyor

Klomen cok lanet bir ilac ya. Beni mahfetmisti o kadar cok yan etksii varki.. femara da oyle olmadim ama sanki hic ilac kullanmiyorm gibiyfi..
O dediğiniz ilaç nasıl bir şey?
Bu ay hem klomen hemde igne yazdı doktor.İgnenin fiyatı 200 üzeriymiş. Eczaneler kapalıydı alamadım.Yarın bakalım görecegim,ne kadarmış fiyatı:deli:

Dogru söylüyosunuz kabul etmez hiç bi doktor inşallah büyümemiştir yarın gidince artık belli olur söylerim bunuda bildigim iyi oldu hamilelige engel degil demişti çikolata kisti öyle geçmiyorda ancak hamile kalınca geçiyormuş agrım yok sadece adet sancılarım kist yüzünden çok agrılı geçiyor
Sonucunuzu bende merak ettim.Kistin durumu hakkında yorum yazdıgınız da, beni de etiketleye bilir misiniz?

Cnm cikolata kisti kaliteli yumurtayi engelliyormus diye duymustum sadece.. hamile kalmayi engelledigini duymadim. Ama ameliyatla o kisti aldirip hamile kalan coooook fazla kisi var

Klomenin mevcut kistlere bir etkisi oldugunu hiç duymadım, doktorum da söylemedi. Benim de cikolata kistim var ve klomenin bu kiste bir yan etkisi olabileceğini hiç bir doktor söylemedi. Gecen ay klomenle denedik, benim mevcut kistimin boyutunda artı eksi hiç bir etkisi olmamış.

Back