• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen +çatlatma iğnesi sonrası belirtileriniz nelerdi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki 50 mg olarak mı aldın klomeni yoksa doktor hiç artış yaptı mı dozda
50 mg olarak aldım hiç artış yapmadı kullandım bitti gittiğimde 13 mm ydi çatlama evresinde değil dedi iğne vermedi sonra salı çağırdı gittim sağda 18 mm solda iki tane 19 mm yumurta gördü. Çatlama iğnesi oldum bekliyorum yarın sonuç alıcam kasıklarımda nöbetleşe sağlı sollu adet öncesi gibi ağrı var bir de diz kapağım ve üst kısmı ağrıyor 😌

50 mg olarak aldım hiç artış yapmadı kullandım bitti gittiğimde 13 mm ydi çatlama evresinde değil dedi iğne vermedi sonra salı çağırdı gittim sağda 18 mm solda iki tane 19 mm yumurta gördü. Çatlama iğnesi oldum bekliyorum yarın sonuç alıcam kasıklarımda nöbetleşe sağlı sollu adet öncesi gibi ağrı var bir de diz kapağım ve üst kısmı ağrıyor 😌
Yarın 14.günün o zaman

Tek doz çatlatma iğnesi yaptı değil mi

Moralim çok bozuk. Bugün muayene oldum solda 23 mm büyümüş ama çatlamamış. Bir de 10 mm yumurta vardı.
Sağ da üç adet var biri 17 biri 19 biri 18 mm salı tekrar çağırdı. Çatlatma iğnesi vermedi. Gün aşırı ilişki dedi. Senin her şeyin çok iyi ama yumurtan çatlamıyor dedi. Büyümesi gelişmesi sorunsuz bir şekilde. Aff Allah'ım. Tedaviyi bırakmayı düşünüyorum. Bu ayda da olmazsa nasıl bir yöntem uygulayabilir ki. İçinizde bu evreden geçmiş biri varsa beni teselli edebilse ve bilgi verse çok iyi olur. Çok aşırı üzgünüm şuan. 😔😓😓

Nasıl geçiyor arkadaşlar? Test yapan var mı sonuçlar nasıl

Back