• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen +çatlatma iğnesi sonrası belirtileriniz nelerdi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nur_nursa

Tabi ederim 🥰 Rabbim kimseyi evlat acısıyla evlat hasretiyle sinamasin 🤲 hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kim istiyorsa inşallah 🥰 🤲
Allah razı olsun çok sağolun

Aslında bugün 11. günüm oluyor işte kan versem mi dedim bugün eşimin doğum günü ama ya yalancı pozitif çıkar diye arada kaldım
Bekle canm bence cıkarsa zaten geçmiş doğum günü hediyen dersin😁 çıkmazsa da kendini üzme hem hayrlısı ben şuan takmıyorum pek

Rahim duvarımda kalınmış doktor hcg testi yapalım dedi yada adetini bekle dedi şimdi üzülme negatif çıkarsa diye şurda 3 gün var maç 4 gün
çatlamış föliküllerim var ama bunlar işe yarar mı
Benim bçbu gün 14. Günüm test yaptım o silik çizgi bile yok 😔😔

Yorumların hepsini okudum benimde dün muayenem vardı solda çift sağda bir yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vuruldum. Dün çok gaz sancısı kasık ağrısı çektim ama bugün çok hafif bir ağrı var ara ara hissettiriyor. Ama sizler çatlatma iğnesini vurulup 15 günü evde geçiriyorsunuz. Benim doktorum Salı çarşamba ilişki dedi sonrasında Perşembe gel çatlamış mı bakalım dedi. Fark ettim siz iğneden sonra tekrar gitmiyorsunuz. Bel ki çatlamadı yumurtalarınız. Bunun üzerine durun. Doktor sizi iğneden iki gün sonra çağırmalı

Haklısın ama her çatladığı dada tutacak diye bişey yok ki bize hastane uzak baya hemde ben aslında yakın olsa iğneden sonrada giderdim ovi testlerden denedim evde
Doktorum bu ay olmazsa rahim filmi çekeriz demişti internetten baktım rahim filmi çektirdikleri ay hamile kalan bir sürü insan var işte böyle umut ediyorum yeniden

kızlar merhaba benimde bugün iğnenin 10.günü dün adetin 21.günüydü progesterona baktı doktorum 9 çıktı ovulasyon var ama hormon salınımı az olduğu için ilaç takviyesine başladık 1 hafta sonra da gel gebelik testi yapalım dedi ama benim adet olacakmış gibi vajinamda sızı var sizde de oluyor mu birde bende katılıyorum her yumurta sı çatlayan gebe kalamıyor görüyoruz 14.günde testte pozitif görmemek yumurta çatlamamış anlamına da gelmiyor biraz sabretmek lazım

Yorumların hepsini okudum benimde dün muayenem vardı solda çift sağda bir yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vuruldum. Dün çok gaz sancısı kasık ağrısı çektim ama bugün çok hafif bir ağrı var ara ara hissettiriyor. Ama sizler çatlatma iğnesini vurulup 15 günü evde geçiriyorsunuz. Benim doktorum Salı çarşamba ilişki dedi sonrasında Perşembe gel çatlamış mı bakalım dedi. Fark ettim siz iğneden sonra tekrar gitmiyorsunuz. Bel ki çatlamadı yumurtalarınız. Bunun üzerine durun. Doktor sizi iğneden iki gün sonra çağırmalı
yumurtalarınız kaç mm di acaba 3 tane yumurta gelişmişti benim de ilk iğne tedavimde ama çatlamadılar maalesef

Doktorum bu ay olmazsa rahim filmi çekeriz demişti internetten baktım rahim filmi çektirdikleri ay hamile kalan bir sürü insan var işte böyle umut ediyorum yeniden
Bende çekildim ama eğer tıkanıklık varsa ve başka bir sorunun yoksa Allah nasip eder bende PCOs var o yüzden ne zaman olur hamilelik bilmiyorum geçmiyor bu illet yani

Back