• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen +çatlatma iğnesi sonrası belirtileriniz nelerdi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bunu bende sordum doktorum bana da gel demedi cumartesi vurundum bende ve hiç ağrı olmadı normalde yumurtlama dönemi hissederim iğne oldum hiç yok bugun başladı o ağrı acaba yeni mi çatladı ama gebelik olursa gel dedi
Yanlış belki çatlamıcak neden sizi boş ümide sokuyor. En azından çatlar ya da çatlamaz ona göre bir ümit edinirsiniz. Bu sefer çatlamadı anlamadınız test yap negatif daha çok üzülüyor insan. Çoğu kiş burada böyle. 15 gün bilmeden bekleyip sonra negatif diye üzülüyor. Doktor halbuki iğneden iki gün sonra bakmalı bir şey demeli. Belki çatlamadığında ikinci çatlatma iğnesini vericek. Belki daha sonra bu sebeple çatlıcak. Bunlar önemli. Bence birdaha gittiğiniz de bunu konuşun. Bende doktorum ile çatlamadığı için yumurtalarım direkt rahimde iğne ile çatlatma yöntemi varmış onu konuşucam. Çünkü benim karından vurulduğunda çatlamıyor.

Sıkmayın canınızı vardır bir hayır herşeyde. 🤲🏻

Gönlünüzce olsun

Benim ise geçen ay ve bu ay 10mm ile başladık solda yani hemen büyüdü. Ama hemen büyüyünce de bir taraftan eksik işte çatlamıyor. Ben pco olduğuma inanmıyorum çünkü hiçbir aksi durumum yok hastalığa dair ama yine de bu yumurta çatlamaması bundan sebep sanırım. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bugün çok ağladım 🥺
Kıyamam sana biliyor musun benim de yok bi belirtim adetim düzenli hormonlar normal işte çok sayıda yumurta folikülü olması pko anlamına geliyor bunda da vardır bir hayır canım

Kendimi çok kötü hissediyorum eşim benim yüzümden baba olamıyor
Ay olur mu öyle şey Rabbim kuru ağaca can veriyor bunlar imtihan geçicek Allah ın izni ile eşimde çok istiyor bebek bende çok istiyorum ama bu sizin ortak sınavınız birbirinize de güzel davranın sarılın hep durum böyle diye soğumayın burada okuyorum kadın çatlatma iğnesi olmuş eşim ile küstük 36. Saati değerlendiremedik bat a kadar sadece 1 kez ilişki oldu falan diyor bu iki taraflı bir durum tek başına yapılmıyor o yüzden bol dua sabır canım

Ay olur mu öyle şey Rabbim kuru ağaca can veriyor bunlar imtihan geçicek Allah ın izni ile eşimde çok istiyor bebek bende çok istiyorum ama bu sizin ortak sınavınız birbirinize de güzel davranın sarılın hep durum böyle diye soğumayın burada okuyorum kadın çatlatma iğnesi olmuş eşim ile küstük 36. Saati değerlendiremedik bat a kadar sadece 1 kez ilişki oldu falan diyor bu iki taraflı bir durum tek başına yapılmıyor o yüzden bol dua sabır canım
Teşekkür ederim yazınızı okurken ağladım yok benim eşim bu konu da hep yanımda bizde o gün kavga etmiştim ama 36 saat gelince gönlümü aldı yani oda istiyor ama ben kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum kafam çok karışırık yanım uğraş olucak diyo bi yanım olmıcak zorlama diyo yani eşim başka insanların bebeklerini sevince çok zoruma gidiyor ben onu baba yapamıyorum diye

Teşekkür ederim yazınızı okurken ağladım yok benim eşim bu konu da hep yanımda bizde o gün kavga etmiştim ama 36 saat gelince gönlümü aldı yani oda istiyor ama ben kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum kafam çok karışırık yanım uğraş olucak diyo bi yanım olmıcak zorlama diyo yani eşim başka insanların bebeklerini sevince çok zoruma gidiyor ben onu baba yapamıyorum diye
inanır mısın canım önümüzden sürekli hamile geçiyor bir ortamda illa ki hamile birine denk geliyorum. hatta yan komşumun bebeği oldu yatak odasından sürekli bebek sesleri geliyor eşim üzüntüsünden yatak odasında yatmayalım dedi salonda yatıyoruz kaç aydır. biliyor musun aslında akışına bırakınca pek çok kişi olumlu sonuç almış o yüzden olmaz deme. Rabbimden ümit kesilir mi hiç? tevekkül bir şey için çaba harcayıp sonucu allahtan beklemek demek. tevekkül edeceğiz canım bende çok üzülüyorum. en az senin kadar. ama bir tarafımda da umut var. her kadın anne olmak ister fıtrat gereği biz biraz geç kavuşacağız sanırım ama sabır

inanır mısın canım önümüzden sürekli hamile geçiyor bir ortamda illa ki hamile birine denk geliyorum. hatta yan komşumun bebeği oldu yatak odasından sürekli bebek sesleri geliyor eşim üzüntüsünden yatak odasında yatmayalım dedi salonda yatıyoruz kaç aydır. biliyor musun aslında akışına bırakınca pek çok kişi olumlu sonuç almış o yüzden olmaz deme. Rabbimden ümit kesilir mi hiç? tevekkül bir şey için çaba harcayıp sonucu allahtan beklemek demek. tevekkül edeceğiz canım bende çok üzülüyorum. en az senin kadar. ama bir tarafımda da umut var. her kadın anne olmak ister fıtrat gereği biz biraz geç kavuşacağız sanırım ama sabır
Teşekkür ederim gerçekten

Ben dayanamayıp bu gün de test yaptım iğnenin 8.günü. 3 gün önce pozitifti ama şimdi negatif çıktı. Bu hormonun vücudundan atıldığı anlamına mı geliyor daha sonra pozitif çıkma ihtimali var mı?

Ben dayanamayıp bu gün de test yaptım iğnenin 8.günü. 3 gün önce pozitifti ama şimdi negatif çıktı. Bu hormonun vücudundan atıldığı anlamına mı geliyor daha sonra pozitif çıkma ihtimali var mı?
Erken yapmışsınız bildiğim yavaş yavaş düşüp hamilelik varsa 12. Gün tekrar yükselmeye başlıyor

Canm benim 15. Gün oldu yapmadım daha adet olmayı bekliyorum
En doğrusu öylr canım doktor bana da adetinin 10 gün geçmesini bekle dedi ama ben ne zaman atılacak hormon merak ettim inşallah hamilesindir cnm hamileyizdir😊

Merhaba benim 5. Günüm bugün çatlatma iğnesi vurulali hala karnım ağrıyor yürürken ve dokununca ağrı var göğüslerim den ziyade göğüs uclarimda acı hissediyorum yüzümde 4 tane sivilce çıktı belim de uzaninca ara ara ağrı hissediyorum .. iğnenin etkisi devam ediyordur diye düşünüyorum hala . Daha test yapmama en az 7 gün var 🤲 Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah 🥰 emeklerimizi boşa çıkarmasın
Sonucun ne oldu canım

En doğrusu öylr canım doktor bana da adetinin 10 gün geçmesini bekle dedi ama ben ne zaman atılacak hormon merak ettim inşallah hamilesindir cnm hamileyizdir😊
Amin canım inşallah bende adet günüm 25 i 4 gün var işte geçerse öyle yapıcam adet günümü bekliyorum hayal kırıklığına test yapıp uğramiyim diye😊

Merhaba hanımlar. Ben de klomen+ovitrelle kullandım. Bugün 14. Günümdü. Daha önceden iki kere kimyasal gebelik yaşadığım için test yapmaktan korkuyordum. Sabah yaptım silik bir ikinci çizgi gördüm. Sonra kan verdim 98 çıktı ancak doktorumla henüz görüşemedim geç ulaştı sonuç elime 🙈
Gebeliğiniz ne aşamada değerlenriniz yükseldi mi?

Yorumların hepsini okudum benimde dün muayenem vardı solda çift sağda bir yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vuruldum. Dün çok gaz sancısı kasık ağrısı çektim ama bugün çok hafif bir ağrı var ara ara hissettiriyor. Ama sizler çatlatma iğnesini vurulup 15 günü evde geçiriyorsunuz. Benim doktorum Salı çarşamba ilişki dedi sonrasında Perşembe gel çatlamış mı bakalım dedi. Fark ettim siz iğneden sonra tekrar gitmiyorsunuz. Bel ki çatlamadı yumurtalarınız. Bunun üzerine durun. Doktor sizi iğneden iki gün sonra çağırmalı
aynen buna kartılıyorum. Çünkü çatlamayan yumurtlaar kiste çeviriyor.

Amin canım inşallah bende adet günüm 25 i 4 gün var işte geçerse öyle yapıcam adet günümü bekliyorum hayal kırıklığına test yapıp uğramiyim diye😊
Benim de adetime 1 hafta kaldı canım sabretmek zor ama bekliycez Rabbim hayırla sonuçlandırsın

Gebeliğiniz ne aşamada değerlenriniz yükseldi mi?
Kesem oluşmuştu sanırım 5 6 haftalıktı geçen hafta doktorum öyle demişti. İçerde oluşum yavaştan başlamış dedi. Ancak karından muayene ettiği için çok detaylı göremedi pazartesi tekrar bakalım dedi. Pazartesiyi bekliyorum şimdilik 😊

Kesem oluşmuştu sanırım 5 6 haftalıktı geçen hafta doktorum öyle demişti. İçerde oluşum yavaştan başlamış dedi. Ancak karından muayene ettiği için çok detaylı göremedi pazartesi tekrar bakalım dedi. Pazartesiyi bekliyorum şimdilik 😊
Aa harika böyle haberleri gördükçe umut oluyor benim için.

Tşk ederim

36. Saati değerlendiremeyenlerden biri de benim ya, 2gün ağladım resmen.aklıma geldikçe sinirimden hala ağlıyorum

Back