• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen +çatlatma iğnesi sonrası belirtileriniz nelerdi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
36. Saati değerlendiremeyenlerden biri de benim ya, 2gün ağladım resmen.aklıma geldikçe sinirimden hala ağlıyorum
Bu gün 17 günüm sabah baya akıntım oldu uzayan sonucum 0.602 çıktı bu gün doktorum adet olursan 3. Gel dedi olmazsan cuma günü gel dedi bakıyorum bazı insanların sonuçları 0.100 den falan yukarı çıkmış bi ümit işte

Bu gün 17 günüm sabah baya akıntım oldu uzayan sonucum 0.602 çıktı bu gün doktorum adet olursan 3. Gel dedi olmazsan cuma günü gel dedi bakıyorum bazı insanların sonuçları 0.100 den falan yukarı çıkmış bi ümit işte
Benim de 16. Günüm ama biz iğneden önceki günü değerlendirdik, 36. Saati değerlendiremedik. Adeti bekliyorum.test yapmadım

Benim de 16. Günüm ama biz iğneden önceki günü değerlendirdik, 36. Saati değerlendiremedik. Adeti bekliyorum.test yapmadım
Mesela İğnenin 8 ve 9. Günü bütün belirtilerim gitti kasık ağrım falan sonra 10. Gün bi bel ağrısı başladı hayla devam ediyor 3 gün belimin altına yastık koyarak yattım resmen ama şu an o kadarr fazla yok

Mesela İğnenin 8 ve 9. Günü bütün belirtilerim gitti kasık ağrım falan sonra 10. Gün bi bel ağrısı başladı hayla devam ediyor 3 gün belimin altına yastık koyarak yattım resmen ama şu an o kadarr f

Mesela İğnenin 8 ve 9. Günü bütün belirtilerim gitti kasık ağrım falan sonra 10. Gün bi bel ağrısı başladı hayla devam ediyor 3 gün belimin altına yastık koyarak yattım resmen ama şu an o kadarr fazla yok
Tekrar test yapacak mısınız?

bu gün 9. günüm. adet olacakmışım gibi ağrım var. bata da 7 gün var. Allah'ım beklemek çok zor :KK42: Rabbim sen bize sabır ver. olumlu olarak sonuçlandır yorulmadan üzülmeden :(

Selam benim sol 23 cm olmuştu doktor çatlamaz dedi sağa bakacağız dedi sağ da da gelişmiş üç yumurtam vardı. Bugün sağ kısımda çok ağrım var bıçak saplanır gibi oluyor. Buna ek olarak yoğun sarı akıntım var. İğnenin 5. Günü değerlendirme yapıyoruz doktor salı tekrar çağırdı beni. Sizce çatladığı için mi böyle. Geçen ay da Ganol ile tedavi denedik ama onda hiç böyle ağrı çekmedim çok çok azdı ince bir ağrıydı ama bunda afedersiniz tuvalate giderken bile ağrı yapıyor çömdüğüm için. Bir de gaz sıkışması yaşıyor gibiyim. Sol kısımda da var ağrı ama sağ kadar değil. Neden bilemedim. Yardımcı olur musunuz hiç böyle durumlar yaşayanınız oldumu😌

Normal de 25 Kasım ama iğne vurulunca hep 14 15 16 günler adet oluyorlarmış öyle okudum hep ben 35 günde bir adet oluyorum
Benim bat yarın ama iğnenin 17. Gününe denk gelmiş oluyor o durumda. 27-28 günde adet oluyorum

IMG_20201121_165209.jpg

Beta hcg yüksek olduğunda ovu testi koyu çıkabiliyor. Çatlatma iğnesinin ertesi günü ovu testim kıpkırmızıydı ordan dolayı söylüyorum.normal gebelik testi varsa deneyin
Kızlar iğnemin 15. Günü gebelik testi yokdu ovi yaptım ve kpkoyu atiyim sizde yorumlayın adetime 4 gün var acaba Bi daha ı yumurtluyo Rum anlamadım

Selam benim sol 23 cm olmuştu doktor çatlamaz dedi sağa bakacağız dedi sağ da da gelişmiş üç yumurtam vardı. Bugün sağ kısımda çok ağrım var bıçak saplanır gibi oluyor. Buna ek olarak yoğun sarı akıntım var. İğnenin 5. Günü değerlendirme yapıyoruz doktor salı tekrar çağırdı beni. Sizce çatladığı için mi böyle. Geçen ay da Ganol ile tedavi denedik ama onda hiç böyle ağrı çekmedim çok çok azdı ince bir ağrıydı ama bunda afedersiniz tuvalate giderken bile ağrı yapıyor çömdüğüm için. Bir de gaz sıkışması yaşıyor gibiyim. Sol kısımda da var ağrı ama sağ kadar değil. Neden bilemedim. Yardımcı olur musunuz hiç böyle durumlar yaşayanınız oldumu😌
Keşke bana da cevap verseniz. Şuan aynı adet olacakmışım gibi ağrım var 😑

Back