miskin kedi seninle hemen hemen aynı başlamışız..bende adetin 5. günü yani pazartesi başladım 5 gün kullandım dün sondu..bugün 10. günüm..bana pazartesi baktı yumurtalar belirmeye başlamış dedi ama mm söylemedi..sadece 12 mmlik bir yumurta var dedi..erken atağa geçmiş yada öncelerden çatlamamış bir yumurta tam olarak bişey demedi ama ben öyle anladım..eğer o yumurta büyüyüp çatladıysa dün çatlamış olması lazım..çatlamadıysa kist olabilir..inşallah olmaz:S bana pazartesi yani 25inde gel dedi..bakalım ne dicek..inşallah faydasını görürüz tedavinin..ikiz olma ihtimali de varmış bu tedaviyle açıkcası korkuyorum biraz ama Rabbim ne derse o olur tabii:)sanki çok hamile kalabiliyom da ikiz olur mu telaşına düştümmkızlar merhaba herkese,
5.günde klomene başlamıştım. bugün 11.günüm dün klomen son gündü 5 gün kullanmış oldum. çarşamba kontrolde sağ tarafta 2 sol tarafta daha küçük ama 2-3 tane yum. var dedi. Sol belki istenilen boyutta olmaz ama sağdakiler çok iyi durumdaymış. 26sında tekrar çağırdı tam 14.güne denk geliyor. sanırım çatlamazsa iğne olacağım. Hayırlısı artık inşallah emeklerimiz bu sefer mutlu sona erer.
bende 3 ay klomen kullandim hep 17 gun adet oldumMerhabalar benimde iğne olalı bugün 13. günüm ve adet olacakmışım gibi karın - bel bölgemde ağrı var. Geçen iğne olduktan sonra 17.v günde adet olmuştum. Bu sefer adet olmam için erken fakat bu belirtiler adet belirtileribekleyip göreceğim artık
bende cocugu hep sikinti yapiyodum 6 ay kadar simdilerde rahatim 2 aydir insan alisiyo galibainşallah inşallah canımmçok fazla ortak noktamız var umarım bu ay bebişler gelir buda ortak noktalarımızdan biri olurr:) bende 2012 haziranda evlendim ve ankarada yaşıyorum..ama henüz atanamamıştım o zamanlar bebek düşünmedik..sonra atamam farklı bir ile oldu o zamanda yan yana olmadığımız için bide eş durumundan gelir miyim gelmez miyim muallakta olduğu için başlarda düşünemmedik..sonra ya nasip dedik şubat-mart gibi başladık denemelere:) ama ben hala uzaktaydım yani yan yana geldikçe deneyebildik..artık ne kadar denk getirdik onu da bilmiyorum..onun için doktorlarda tedaviyi biraz yavaştan aldı daha siz çok deneyememişsinizdir deneyin biraz daha dediler hep..ama temmuzdan beri yan yanayız..olsaydı olurdu diyorum..çünkü sıkıntı olmayanların 2-3 ayda oluyor hemen..birazda evleneli baya oldu yaş da ilerleyince stres yaptık biraz..ama nedense 2 aydır bi rahatlama geldi önceki aylara göre nasip etcek olan Allah stres yapmanın hiçbir şeye faydası yok..içimizi ferah tutalım dediğin gibi..arada yazarım gelişme olursa ben buraya sen de yaz..Tez zamanda biz de bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
evet canım mecburen alışıyoruz..başlarda 4-5 ay pek takmadım ama baktımki olmuyor takmaya başladım..ama o şekilde de hayatı kendime zehir etmeye başladığımı anladım..eşimde kızıyo sürekli düşünüyosun diye..böyle yaparak da daha kötü yapıyoruz zaten..stres de direk çocuk olmasını engelleyen sebeplerden..Allah ne zaman isterse o zaman nasip etsek bunu kabullendin artık akışına bıraktım..kafam 2 aydır rahat..Allah sağlık versin önce hepimize bebişler de gelir sonra inşallah..sen rahim filmi çekildin mi canım?bende cocugu hep sikinti yapiyodum 6 ay kadar simdilerde rahatim 2 aydir insan alisiyo galiba
ewt cnm aynen bu ay cektirdim bende hesey normal cikti ama pco var bende asilama yaptrcam bu ayevet canım mecburen alışıyoruz..başlarda 4-5 ay pek takmadım ama baktımki olmuyor takmaya başladım..ama o şekilde de hayatı kendime zehir etmeye başladığımı anladım..eşimde kızıyo sürekli düşünüyosun diye..böyle yaparak da daha kötü yapıyoruz zaten..stres de direk çocuk olmasını engelleyen sebeplerden..Allah ne zaman isterse o zaman nasip etsek bunu kabullendin artık akışına bıraktım..kafam 2 aydır rahat..Allah sağlık versin önce hepimize bebişler de gelir sonra inşallah..sen rahim filmi çekildin mi canım?
canım bazı iğneler kalçadan bazıları kolveye göbekten vuruluyormuş..iğnenin ismini biliyorsan araştır istersen..Kızlar bana bı bakın hele :) gecen ay klomn catlatma ıgnesı oldm asılamam yapuldu tutmadı bu ay yenıden basladım klomne fakat aklıma takılan bişi oldu az once frumda bı knuda bayanlardan bırıne kolundn bırune gbegınden vurulmus catlatma ıgnesı ya sımdı benmkını kalcadan vurdu hemsıre acılde vurdurmustum ya acaba sıdze nasıl oldu kalcadan vurulmuyrmuydu bu ıgne
Evet cnm bazı igneler göbekten yapılıyot.Doktorum bana 3 farklı igne yazmıstı, 2si kalçadan yapılır biri de göbek ya da koldan dedi. Sen hangisini istersen onu yaptır dedi. Ben kalçadan olanı tercih ettim ☺Kızlar bana bı bakın hele :) gecen ay klomn catlatma ıgnesı oldm asılamam yapuldu tutmadı bu ay yenıden basladım klomne fakat aklıma takılan bişi oldu az once frumda bı knuda bayanlardan bırıne kolundn bırune gbegınden vurulmus catlatma ıgnesı ya sımdı benmkını kalcadan vurdu hemsıre acılde vurdurmustum ya acaba sıdze nasıl oldu kalcadan vurulmuyrmuydu bu ıgne
canım bazı iğneler kalçadan bazıları kolveye göbekten vuruluyormuş..iğnenin ismini biliyorsan araştır istersen..
Evet cnm bazı igneler göbekten yapılıyot.Doktorum bana 3 farklı igne yazmıstı, 2si kalçadan yapılır biri de göbek ya da koldan dedi. Sen hangisini istersen onu yaptır dedi. Ben kalçadan olanı tercih ettim ☺
ignenin markasina gore degisiyo ben iki kere birini koldan digerini kalcadan yaptirmistim ikisininde markasi farkliydiKızlar bana bı bakın hele :) gecen ay klomn catlatma ıgnesı oldm asılamam yapuldu tutmadı bu ay yenıden basladım klomne fakat aklıma takılan bişi oldu az once frumda bı knuda bayanlardan bırıne kolundn bırune gbegınden vurulmus catlatma ıgnesı ya sımdı benmkını kalcadan vurdu hemsıre acılde vurdurmustum ya acaba sıdze nasıl oldu kalcadan vurulmuyrmuydu bu ıgne
inşallah inşallah canımmçok fazla ortak noktamız var umarım bu ay bebişler gelir buda ortak noktalarımızdan biri olurr:) bende 2012 haziranda evlendim ve ankarada yaşıyorum..ama henüz atanamamıştım o zamanlar bebek düşünmedik..sonra atamam farklı bir ile oldu o zamanda yan yana olmadığımız için bide eş durumundan gelir miyim gelmez miyim muallakta olduğu için başlarda düşünemmedik..sonra ya nasip dedik şubat-mart gibi başladık denemelere:) ama ben hala uzaktaydım yani yan yana geldikçe deneyebildik..artık ne kadar denk getirdik onu da bilmiyorum..onun için doktorlarda tedaviyi biraz yavaştan aldı daha siz çok deneyememişsinizdir deneyin biraz daha dediler hep..ama temmuzdan beri yan yanayız..olsaydı olurdu diyorum..çünkü sıkıntı olmayanların 2-3 ayda oluyor hemen..birazda evleneli baya oldu yaş da ilerleyince stres yaptık biraz..ama nedense 2 aydır bi rahatlama geldi önceki aylara göre nasip etcek olan Allah stres yapmanın hiçbir şeye faydası yok..içimizi ferah tutalım dediğin gibi..arada yazarım gelişme olursa ben buraya sen de yaz..Tez zamanda biz de bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
canım iğne yapmaması daha iyi olmuştur belkide..kendiliğinden 3ü birden çatlamaz muhtemelen ama iğneyle üçüde çatlayabilir ve üçüz olabilirdi:) benimde öyle bir korkum var ama hayırlısı bakalım doktor ne dicek..pazartesi gittiğimde 14 ve 15 mmlik 2 yumurtam vardı yarın gidicem bide bakalım ne durumdalar..benimde böyle ikiz ihtimalim var çünkü nerdeyse aynı buyüklükteki yumurtalar bide bunlardan önce ilk gittiğimde bir yumurta vardı 12 mm şimdiye ya çatlamış yada kendiliğinden küçülmüş olması lazım..o da çatladıysa ve döllendiyese üçüz olurmuş:) şaka gibi geldi bunları düşünürken ama dün araştırdım klomenle gerçekten baya üçüzü olan varmış korkuyorum bende mi iğne istemesem diye ama hakkımızda hayırlısı bakalım:)Bugun doktordan geldim kizlar 5tane yumurta varmis. Sagdaki 21 ve 19 mm soldaki 17 ve daha kucuk 2 tane. Ama igne yapmayacagim dedi. Muhtemelen 28ine catlayacak kendiliginden catlasin dedi. 27 29 30 u iyi degerlendirin dedi. Benim esim polis memuru ne zaman biz gunleri ayarlamaya calissak ya dıs gorev yada gece gorevi yaziliyor. Bende calisiyorum kac ayi bu yuzden bos gectikinsallah evde olur bu sefer. Hakkimizda hayirlisi artik
üçüz zor olur canım..ikiz olabilir tabi de..Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsinde artık hakkımızda hangisi hayırlıysa:)olsunda ikiz olsun isterim ben☺
mrb canım bende dün vuruldum..iğneden sonra ağrın akıntın felan oldu mu yumurtların kaç mm ve kaç taneydi? bide doktor hangi günler ilişki önerdi?Merhaba kizlar ikinci catlatma ignesini vuruldum 26 nisanda gecen ay niye olmadi bu ay olur insallahh batim 9 mayis bu ay olmazsada bi daha ne igne nede klomen kullanmiycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?