• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

Kizlar grip oldum diye ignenin 9. Gunu kan testi yaptrdim 2.7 cikti ve ayni gun evdede idrar testi yaptim cook cook silikti ben gozumle zor goruyodum bugun yine test yaptim evde acaba ignenin etkisi mi diye bir gun ara ile ikinci testim biraz daha belirgin ama yine okadar degil adetime 3 gun var sizce hamile olabilirmiyim bugun ignenin 11. Gunu? Hamilelik yok ise ignenin etkisi yavas yavas azaliyosa idrar testinde her gun koyulasma olmaz degil mi?

Kizlar grip oldum diye ignenin 9. Gunu kan testi yaptrdim 2.7 cikti ve ayni gun evdede idrar testi yaptim cook cook silikti ben gozumle zor goruyodum bugun yine test yaptim evde acaba ignenin etkisi mi diye bir gun ara ile ikinci testim biraz daha belirgin ama yine okadar degil adetime 3 gun var sizce hamile olabilirmiyim bugun ignenin 11. Gunu? Hamilelik yok ise ignenin etkisi yavas yavas azaliyosa idrar testinde her gun koyulasma olmaz degil mi?
bence iğnenin etkisi gittikçe azalır ama idrarda bunun seviyesini anlamak zor
yapılan test türü hata payı v.s.
kan verirsen artış ya da azalış farkını daha kesin görürsün

benimde bugün 9.günüm kan verdim sabah çıkar birazdan yazarım yine karşılaştırmak için belki fikir olur :)

Kızlar merhabalar uzun süredir yazmadım çünkü doktorumu değiştirdim ve bir bilgi öğrendim sizi de bilgilendirmek istedim. Öncelikle daha önce yazmıştım 2 ay Klomen kullandım ve yumurtalarım oluştu hem de hiç bir zaman tek değil 2-3 tane ona rağmen olmadı. Çatlatma iğnemi de oldum tabi. Sonrasında bu ay klomene başladım ve 7. Gün rahim filmi çekildim ve doktoruma güven problemi yaşadığım için değiştirdim. Rahim filmimi çeken doktor sonuç iyi demesine rağmen kendi doktorum sonuç çok kötü tüp bebek yapmak gerek demişti bende samimi bulmadım bu durumu ve başka bir doktora gözlüktüm. Bu doktorumu çok araştırdım zorlu gebeliklerin doktoruymuş ona gözüktüm. Eşimin sperm sonuçlarını gösterdim gayet iyi olduğunu söyledi kendi rahim filmimi gösterdim inanılmaz temiz olduğunu tüplerde hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ve sonra beni muayne etti. Burası çok önemli lütfen dinleyin. Doktorum rahim duvarı kalınlaşmadığı sürece hamile kalmak mümkün değildir dedi. İstediğin kadar yumurtan olsun istediği kadar çatlasın rahim duvarı en az 6 olmadığı sürece olmaz dedi. Senin hiç bir sıkıntın yok hamile kalmama gibi bir durumun yok fakat bu anca hormon tedavisiyle olur çünkü hormon tedavisi hem yumurtanın gelişmesini hemde rahim duvarının kalınlaşmasını sağlar dedi. Bu ay Klomen içmeme ve yumurtam olmasına rağmen gelme boşa çünkü doktorun seni yanlış yönlendirmiş rahim şuan çok ince bu ay dinlen keyfine bak dedi adetin 3. Günü gel sana iğne vericem Klomen filan yok dedi iğneden sonra çatlatma iğnesi ve göreceksin bu ay hamilesin dedi. Önümüzdeki ay mutlaka size bilgi vericem ama arkadaşlar hem doktorunuza dikkat edin hemde lütfen bir doktora bağlı kalmayın. Çünkü doktorlar para için farklı şeyler söyleyebiliyor. Birde herkese aynı tedaviyi uygulayan doktorlar var halbuki yanlış çünkü herkesin hormonları farklı. Size uzun uzun anlattım belkide sıkıldınız fakat biliyorum ki her ay bir umutla yola çıkıyorsunuz ve bunu bilin istedim. Yumurtanın büyümesi çatlaması ve Rahmin kalınlaşması lazım bu 3 şart olmadan olmuyor bunu önemseyin arkadaşlar. Önümüzde ki ay tedaviye başlayınca yine yazacağım inşallah. Bu ay iğnesini olup bekleyen herkese de allah hayırlı haberler nasip etsin inşallah dualarım sizinle
cnm aynisini ben yasadim klomenin 2 ayinda rahim duvarim inceldi estrofem kullandim bidahaki ayda normallesti ama yumurta gelismedi klomenin yan etkisi rahim duvarini inceltmesiymis bende bidaki ay igne tedavisi ve asilma yaptircam ins guzel sonuclarimiz olur

ins hamilesindir benim de bi sefer cook silik gebelik testim pozitifti ve 2 gun sonra adet olmustum ama senin ki koyulasiyorsa farkli tabi

Merhaba kızlar,
Ben dün kontrole doktora gittim çatlatma iğnesi olalı 4. günüm bugün. Yine Duphaston verdi ve bugün içmeye başladım. Bu ay şansımın daha yüksek olduğunu söyledi, bakalım hayırlısı adet gününü beklemeye başladık yine

dün yazamadım canım 5.58 çıkmış :KK43:
yükselmez artık bu ay da umut bitti :KK43:
5.8 hamilelik olarak kabul ediyo canim bekle biraz istersen ben ignenein 11. Gunu adet oldum senin kirmizilar gelmeden umudun var canim doktora gtttim yine serophene verdi klomenin yerine deneyip gorecez insalllahhhh olur bu ay

ins hamilesindir benim de bi sefer cook silik gebelik testim pozitifti ve 2 gun sonra adet olmustum ama senin ki koyulasiyorsa farkli tabi
Canom bende testi yaptim iki saat sonra adet oldum hic beklemiyordum zaten uc gun vardi adetime 16 nisandi catlatma ignesinin 11. Gunu adet gordum cook uzuldum ama saglik olsun yapacak bisey yok :KK42::KK61:

5.8 hamilelik olarak kabul ediyo canim bekle biraz istersen ben ignenein 11. Gunu adet oldum senin kirmizilar gelmeden umudun var canim doktora gtttim yine serophene verdi klomenin yerine deneyip gorecez insalllahhhh olur bu ay
bugün benim 11 gün oldu bakalım haftaya ne olcak beklem lazım bilmiyorum yükselirmi değer ?
umut var ama az işte canım :(
ben bir ay klomen kullandım sonra letu vermişti dr

seninde inşallah bu ay olur canım hayırlısı...

Merhaba kızlar, internette klomenle ilgili bilgi ararken kendimi siteye üye buldum. Eylülde 4. yılımız dolacak. 2013 yılında bir dış gebelik geçirdim(1 kere korunmadık ondada denk geldi) ve o zamandan 2015 marta kadar hep korunduk.(şimdiki aklım olsa beklermiydim hiç)
Tamam dedik artık zamanı geldi, sanıyoruz ki hemen ilk seferde tutacak! Ağustosta hamile olduğumu öğrendim. 5.haftayı bitirdik düşük yaşadım. Aralıkta yine hamile olduğumu öğrendim bu seferde kimyasalmış. Bir yandan diyorum hamile kalabiliyorum ama bir yandan da sürekli kayıplar olunca insanın ümidi kırılıyor. O kadar doktor gezdik hiçbirisi şundandır diyemedi. Bütün tahliller testler normal.
Bu ay başka bir doktora başladık bu hikayeleri dinleyince bu ay klomen deneyelim muhtemelen iyi gelecek birazda kilo vermeye çalış istersen dedi. Adetin 5.günü günde 1 tane tok karna almaya başladım. Yarın adetin 8.günü randevum var baştan kontrollü gideceğiz dedi. İnşallah bu sefer Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin. Hepimiz hayırlısıyla salih saliha evlatlarımıza kavuşalım tez zamanda. (Hakkınızı helal edin çenem düştü baya doluydum:( )

Back