Merhaba kızlar, internette klomenle ilgili bilgi ararken kendimi siteye üye buldum. Eylülde 4. yılımız dolacak. 2013 yılında bir dış gebelik geçirdim(1 kere korunmadık ondada denk geldi) ve o zamandan 2015 marta kadar hep korunduk.(şimdiki aklım olsa beklermiydim hiç)
Tamam dedik artık zamanı geldi, sanıyoruz ki hemen ilk seferde tutacak! Ağustosta hamile olduğumu öğrendim. 5.haftayı bitirdik düşük yaşadım. Aralıkta yine hamile olduğumu öğrendim bu seferde kimyasalmış. Bir yandan diyorum hamile kalabiliyorum ama bir yandan da sürekli kayıplar olunca insanın ümidi kırılıyor. O kadar doktor gezdik hiçbirisi şundandır diyemedi. Bütün tahliller testler normal.
Bu ay başka bir doktora başladık bu hikayeleri dinleyince bu ay klomen deneyelim muhtemelen iyi gelecek birazda kilo vermeye çalış istersen dedi. Adetin 5.günü günde 1 tane tok karna almaya başladım. Yarın adetin 8.günü randevum var baştan kontrollü gideceğiz dedi. İnşallah bu sefer Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin. Hepimiz hayırlısıyla salih saliha evlatlarımıza kavuşalım tez zamanda. (Hakkınızı helal edin çenem düştü baya doluydum
)