miskin kedi seninle hemen hemen aynı başlamışız..bende adetin 5. günü yani pazartesi başladım 5 gün kullandım dün sondu..bugün 10. günüm..bana pazartesi baktı yumurtalar belirmeye başlamış dedi ama mm söylemedi..sadece 12 mmlik bir yumurta var dedi..erken atağa geçmiş yada öncelerden çatlamamış bir yumurta tam olarak bişey demedi ama ben öyle anladım..eğer o yumurta büyüyüp çatladıysa dün çatlamış olması lazım..çatlamadıysa kist olabilir..inşallah olmaz:S bana pazartesi yani 25inde gel dedi..bakalım ne dicek..inşallah faydasını görürüz tedavinin..ikiz olma ihtimali de varmış bu tedaviyle açıkcası korkuyorum biraz ama Rabbim ne derse o olur tabii:)sanki çok hamile kalabiliyom da ikiz olur mu telaşına düştümmkızlar merhaba herkese,
5.günde klomene başlamıştım. bugün 11.günüm dün klomen son gündü 5 gün kullanmış oldum. çarşamba kontrolde sağ tarafta 2 sol tarafta daha küçük ama 2-3 tane yum. var dedi. Sol belki istenilen boyutta olmaz ama sağdakiler çok iyi durumdaymış. 26sında tekrar çağırdı tam 14.güne denk geliyor. sanırım çatlamazsa iğne olacağım. Hayırlısı artık inşallah emeklerimiz bu sefer mutlu sona erer.