Merhaba benimde bu ay klomen ve iğnede 2. ayımdı. Maalesef bu ayda olmadı. İğneden sonraki 18. günde adet oldum. Doktorum ne olur ne olmaz diye klomen yazmıştı. Fakat bende bu ay kullanmayı düşünmüyorum. 2 aydır adetlerim çok sancılı geçiyor, duygusal açıdan da yıprandım. Bu ay kendimi nadasa yatıracağım :)Merhaba kizlar ikinci catlatma ignesini vuruldum 26 nisanda gecen ay niye olmadi bu ay olur insallahh batim 9 mayis bu ay olmazsada bi daha ne igne nede klomen kullanmiycam
Canim merhaba kac mm oldugunu soylemedi ama 3 yumurtam oldu ucude guzel dedi doktor o gunu ovitrelle igne vuruldum akintim herzaman var benim canim sumuksu akintiyi kontrol etmedim igne oldugum gun bide ertesi gun iliski dedi sonrada bir gun var bir gun yok iliski onerdi canim agrim oldu canim igne oldugum gun duramyodum bide ertesi gunu iliski olunca bile cok sancim vardi iki gun ara ara kasiklarima agri gryo bide gogus uclarim agryo o kadarmrb canım bende dün vuruldum..iğneden sonra ağrın akıntın felan oldu mu yumurtların kaç mm ve kaç taneydi? bide doktor hangi günler ilişki önerdi?
Canim ben gecen ay klomen kullandim 3. Gunu basladim sabah aksam birer tane ama bu ay serephone kullandim sabah aksam ikiser tane ic dedi gecen ayda 3 yumurtam oldu bu ayda 3 yumurtam oldu ama artik doktora gtmiycem bu ayda olmazsa gercekten beklemekten olmuyo resmen yaa bende cok yiprandim duygusal acidan allah yardimcimiz olsun 9 mayisi bekliorum bende dinlenmeye cekikecem bi kac ay oyle kendim denerim dedim.....Merhaba benimde bu ay klomen ve iğnede 2. ayımdı. Maalesef bu ayda olmadı. İğneden sonraki 18. günde adet oldum. Doktorum ne olur ne olmaz diye klomen yazmıştı. Fakat bende bu ay kullanmayı düşünmüyorum. 2 aydır adetlerim çok sancılı geçiyor, duygusal açıdan da yıprandım. Bu ay kendimi nadasa yatıracağım :)
iğneden sonra benim ağrım almadı gibi bişi ara ara sancı girdi sadece..çatlamadımıki acabaCanim merhaba kac mm oldugunu soylemedi ama 3 yumurtam oldu ucude guzel dedi doktor o gunu ovitrelle igne vuruldum akintim herzaman var benim canim sumuksu akintiyi kontrol etmedim igne oldugum gun bide ertesi gun iliski dedi sonrada bir gun var bir gun yok iliski onerdi canim agrim oldu canim igne oldugum gun duramyodum bide ertesi gunu iliski olunca bile cok sancim vardi iki gun ara ara kasiklarima agri gryo bide gogus uclarim agryo o kadar
Aynen, madem sorunumuz yok çok şükür niye ilac icip kendimi strese sokuyorum ki diyorum. Hastaligim bitince gun asiri denicez bizdeCanim ben gecen ay klomen kullandim 3. Gunu basladim sabah aksam birer tane ama bu ay serephone kullandim sabah aksam ikiser tane ic dedi gecen ayda 3 yumurtam oldu bu ayda 3 yumurtam oldu ama artik doktora gtmiycem bu ayda olmazsa gercekten beklemekten olmuyo resmen yaa bende cok yiprandim duygusal acidan allah yardimcimiz olsun 9 mayisi bekliorum bende dinlenmeye cekikecem bi kac ay oyle kendim denerim dedim.....
Asilama mi oldun canim nasil agrili bisey mi tahmini ne kadar asilama fiyatlari doktorum bana soylemisti fakat maddi olarak biraz sksk bi donemdeyiz ben kararsiz kaldim insallahh sen hamis kalirs rabbim utandrmasin...Gdun asilama oldum arkadaslar siz progestan kullandiniz mi
iğneden sonra benim ağrım almadı gibi bişi ara ara sancı girdi sadece..çatlamadımıki acababugün kaçıncı günün? inşallah bu ay yüzümüz gülerr[/QUOT
Canim catlamistr merak etme canim ya stres yapma gecen ay ben oyle arastrdim gece gunduz internetteyim cook taktim kafama bak olmadi bu ay gercektn oyle 5 dakika bakip cikyorum rabbim hayrlisini versin insallahh igneyi 26 nisanda vuruldum 4 gun oldu sanirsam hic gunleri bile takip etmiyorum canim gercektn stres en buyuk dusman inan suan adet olsam uzulmem cunku bu ay kendimi rahat oluruna biaraktim hersey olacagina varir nasipte kismette varsa oyle yada boyle olur dimi
sizin fiyat çok iyiymiş bizim 700 aşılama ilaçlar vs 850 falan bulacakAsilamami 385 liraya yaptirdim
cok iyi canim ben 1000 tl 15000 fln sanyodum ozelde yaptrdin dimi hangi sehirde yasiyosun canim ben hataydayimAsilamami 385 liraya yaptirdim
Insallahhh canim hayirlisi olsun hakkinda bizim burda devlet hastaneleri pek ilgilenmio anca merkeze gtmek lazim bende dusunyorum asilama bakicam artik bu ay catlatma ignesini vuruldum gecen ayda vurulmustum olmadi bu ay hic ama hic umudum yok 4 gun oldu ama igneyi olalali hakikimzda hayrlisislm kizlar bugun gonal f e basladim korkuyodum ama kendim yaptim ignemi hiiic ama hiic acimiyomus batta hissetmiyosun bile ignesi okadar kucucuk ki neyse bazi arkadaslar yum. zamani akintidan bahsediyor yok sumuksu yok kivamli falan bunlara hic inanmiyorum cunku bende ise yaramiyo belkide pco oldugum icindir ayrica devlette yaptircam asilamami en guvenilir bence hemde sifir masraf ilaclarida raporla alinca 225 gibi bisey tutuyo bilgi vermek istedim ilgilenenlere hakkimizda hayirlisi ins bu sefer olur
Insallahh canim rabbimden umut kesilmez hakkimizda hayrlisi olsun insallahhhhaklısın canım çok araştırmamak lazım insan iyice stres oluyor..neyse akışına bırakalıp inşallah vakti geldiğinde bizimde yüzümüz gülecek:)
bende 1 sene antakyada yasadim pek ilgili olmadiklarini duymustum devlet hastanelerinin orda. arastirma hastanesi varsa orayi bi arastir asilama icin ben oyle yaptimInsallahhh canim hayirlisi olsun hakkinda bizim burda devlet hastaneleri pek ilgilenmio anca merkeze gtmek lazim bende dusunyorum asilama bakicam artik bu ay catlatma ignesini vuruldum gecen ayda vurulmustum olmadi bu ay hic ama hic umudum yok 4 gun oldu ama igneyi olalali hakikimzda hayrlisi
Kocaelinde ama ilacla yaklasik 1500 2000 buluyocok iyi canim ben 1000 tl 15000 fln sanyodum ozelde yaptrdin dimi hangi sehirde yasiyosun canim ben hataydayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?