• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

merhaba arkadaslar bu pesembe catlatma gnesı oldum sol tarafımda 2 tane yumurta olusmus ıstenılen cmde fakat ıgneden sonra sol tarafımda hala agrı var dokununca sol kasıgıma falan acıma hıssı gbı var nomalmıdır acaba yardımcı olurmusunuz acaba kıst falanmı olustu suan cok olumsuz dusunmeye basladmmm lutfen cvp vern

Evet var canim arastrma hastanesi burda bakalim onuda arastrayim senin ilk mi olucak allahin izni ile benim bitane oglum var iki tane kaybettim hamile kalabilenler icinde asilama yapiyolar mi devlette
onu bilmiyorum benim hic cocugum yok pco da var ondan asilama deniycez ilk defa

merhaba arkadaslar bu pesembe catlatma gnesı oldum sol tarafımda 2 tane yumurta olusmus ıstenılen cmde fakat ıgneden sonra sol tarafımda hala agrı var dokununca sol kasıgıma falan acıma hıssı gbı var nomalmıdır acaba yardımcı olurmusunuz acaba kıst falanmı olustu suan cok olumsuz dusunmeye basladmmm lutfen cvp vern
bence cok kaygilaniyosun biraz oluruna birak catlatma ignesi zaten kist i onlemek icin yapiliyo yani yum. catlamasi garanti olsun diye

aslında haklısın ben 2 dusuk yaptmm dusuklerden sonra bır daha hamıle kalamadımm bu 4.cu catlatma gnem
1 hamılelıgım korunmayı bırakır bırakmaz kendılıgımden kaldım ama dusunce bı daha kalamdm 2 hamılelık catlatma ıgnesıyle olduu oda dustu sonra bı daha kalamadımm ve kıstlerolustu bugunde doktor sasıdı ben 1yumuta beklıodum sen ıkı yumurta yapmıssn dedı ılıskıye gırdk ama anlamsız agrı var sureklı degıll dokununca sadece ve ılıskı sırasında arada acıma yapıo daha once hıc olmamıstıı

kızlar iğneden sonra ateşinizi ölçtünüz mü..ateşinizde yükselme varmı? benim sabahları ölçtüğüm ateş düşük çıkıyor çatlamadı mı acaba diye korkuyorum:(

Ateş ölçmedim canım hiç aslında o şekilde de takip kesin sonuç veriyor diyorlar. Bazı arkadaşlar ateş ölçme ve ovu. testleriyle takip ediyormuş.
Benimde soldaki yumurtalarım 17mm ve iki küçük vardı muhtemelen dün çatladı. Arkadaşların da dediği gibi alt karın bölgemde ağrıdan eğilemiyordum. Ama bugün birşey yok. Inşallah kist falan olmamıştır. Çünkü iğne yapmamıştı bana kendiliğinden çatlayacak diye. 11inde bthcg yaptır dedi Rabbim nasip ederse mutlu haberi veririm inşallah.:dua::KK46:

Ateş ölçmedim canım hiç aslında o şekilde de takip kesin sonuç veriyor diyorlar. Bazı arkadaşlar ateş ölçme ve ovu. testleriyle takip ediyormuş.
Benimde soldaki yumurtalarım 17mm ve iki küçük vardı muhtemelen dün çatladı. Arkadaşların da dediği gibi alt karın bölgemde ağrıdan eğilemiyordum. Ama bugün birşey yok. Inşallah kist falan olmamıştır. Çünkü iğne yapmamıştı bana kendiliğinden çatlayacak diye. 11inde bthcg yaptır dedi Rabbim nasip ederse mutlu haberi veririm inşallah.:dua::KK46:
inşallah canım ben o zamana kadar beklemem heralde 3-4 gün daha erken yaparım testii:) ne bileyim doğruysa eğer o yöntemler benim ateşim sabahları düşük çıkıyor neden anlamadım..öğlen ve akşam yüksek oluyor..iğneden önce öğlen ve akşamda düşük çıkıyordu..hayırlısı artık bekleyelim bakalım ne olcak:)

Yok canim ya ben 11inde yaparim testi hatta 15ine kadar yolu var:) Testi pozitif gorup devami gelmezse uzulmek istemiyorum yine :( hayirlisi insallah

Yok canim ya ben 11inde yaparim testi hatta 15ine kadar yolu var:) Testi pozitif gorup devami gelmezse uzulmek istemiyorum yine :KK43: hayirlisi insallah
bende üzülceksem başta üzüleyim boşuna ümitlenmeyeyim diyorum..bide sabırsız bir yapım varr:) benim de adet tarihim 11 mayıs..Allah yüzümü güldürür inşallahh..:anneadayı::anneadayı:

aslında haklısın ben 2 dusuk yaptmm dusuklerden sonra bır daha hamıle kalamadımm bu 4.cu catlatma gnem
1 hamılelıgım korunmayı bırakır bırakmaz kendılıgımden kaldım ama dusunce bı daha kalamdm 2 hamılelık catlatma ıgnesıyle olduu oda dustu sonra bı daha kalamadımm ve kıstlerolustu bugunde doktor sasıdı ben 1yumuta beklıodum sen ıkı yumurta yapmıssn dedı ılıskıye gırdk ama anlamsız agrı var sureklı degıll dokununca sadece ve ılıskı sırasında arada acıma yapıo daha once hıc olmamıstıı
gecmis olsun oncelikle peki dusuklerin nedenini arastirmadiniz mi kan pihtilasmasi vardr belki hamile kalmadan onu arastrsan.

Araştırdık. Hepsi yapıldı karyotip analiz her şey hiç bir şey yok sebepsiz dusuk çıktı iki düşükten sonrada kalamiyorum hamile

Benimde oyle canim maalesef dusuklerim var. Gen testi yapildi gecen ay ay sonuna dogru sonucu cikacacak. Burdada yazmistim. Poliklinik var evimin yakininda dedim bi kontrole gideyim ordaki kadin dogumcu ilgilendi o grn testi istedi. Daha onceki dusukler icin ne ozel ne devlet hastanesi arastirma istemedi bebegin kalp atisini duymadik diye. Bu doktorlada klomenle ilk ayim bakalim. Insallah Rabbim bu doktoru vesile kilmistir. Fazla bekletmeden sag salim evlatlatimiza kavusuruz.

IMG-20160503-WA0058.jpg

Benimde oyle canim maalesef dusuklerim var. Gen testi yapildi gecen ay ay sonuna dogru sonucu cikacacak. Burdada yazmistim. Poliklinik var evimin yakininda dedim bi kontrole gideyim ordaki kadin dogumcu ilgilendi o grn testi istedi. Daha onceki dusukler icin ne ozel ne devlet hastanesi arastirma istemedi bebegin kalp atisini duymadik diye. Bu doktorlada klomenle ilk ayim bakalim. Insallah Rabbim bu doktoru vesile kilmistir. Fazla bekletmeden sag salim evlatlatimiza kavusuruz.

Benimde iki dusugumdede kalp atışı duymadik bakalim tüm sonuçlar temiz çıktı şimdide herkez bir St dio kimi kist oluşmuştur ondan agrin vardır dio kimi ise hamilelik olabilir dio hepten kafam karisti

Bugün catlatma iğnesi olalı 7 gün bakalım ne olucakkk iki yumurta vardi inş güzel sonuçtur herkez ayrı bir şey dio ağrı icin

Canım rE="busra_bozo, post: 46340001, member: 668224"]Bugün catlatma iğnesi olalı 7 gün bakalım ne olucakkk iki yumurta vardi inş güzel sonuçtur herkez ayrı bir şey dio ağrı icin[/QUOTE]
Canim testin varsa yapabilir misin bi benim de tam olarak 7 gün doldu..Çarşamba akşam vurundum igneyi..çok silik çıktı..iğnenin etkisi kalmamaya başladı heralde..

Umutlanmak da istemiyorum canım ya daha erken ya bakalım ilk defa büyük iki yumurta oluştu bugün agrim hoc yok kasıkta inş döllenmeden dolayıdır agrilarda gecmistir canım seninde güzel haberlerini bekliyorum inş canim

Umutlanmak da istemiyorum canım ya daha erken ya bakalım ilk defa büyük iki yumurta oluştu bugün agrim hoc yok kasıkta inş döllenmeden dolayıdır agrilarda gecmistir canım seninde güzel haberlerini bekliyorum inş canim
inşallah canım..akıntı var mı sende..bende akıntıda klomenden sonra olmadı çok fazla karın kasık ağrısı daa olmadı..arada gelip geçen hafif ağrılar oldu..inşallah güzel haberler veririz ama pek ümitli değilim ben Allah hakkımızda hayırlısını versin..

Ya aslında benimde çok agrim olmadı ama şöyle soyliyim sana ilk klomen iğne kullandığım zaman bu şekil oldumu bilmiyorum hatırlamıyorum birde ilk catlatma ignesinden ikinci hamileligim oluştu ondada catlatma ignesinden 15 gün sonra beta hgc 13 çıkmıştı ondan şuan acele etmek istemiyorum

Birde senin kaç yumurtan oluştu benim perşembe iğne vuruldum ben cuma günü agri yoktu cumartesi yumurta olan kasıklarda ağrı oldu hafif ara ara çok tatlı bir ağrı sonra azaldı bugünde şuan hiç agrim yokkk herkez bir şey dio kimi döllenmeden dolayı dio kimi tutmadı benimde öyle oldu adet zManina kadar AĞRIDI dio bilemiyorum bakalım hayırlısı cnm ya

Back