klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

Hoşgeldin aramıza :) bu süreçte dolmamak elde değil , bizi bizlerden başka kimse anlamaz, ( inanın eşlerimiz bile ) klomenden sonraki süreç çatlatma iğnesi oldu bizlerde ama sende ne olur bilemiyorum, çünkü sen hamile kalabilyosun fakat geri kalan süreçte sıkıntı yaşıyosun. Bu sefer güzel sonuçlar alırsın inş.

yinede hamile kalabiliyosun cok sukur ben hic gebelik yasamadim dok. rum dusuk dahi olsa bu pco icin iyidr ikinciye daha kolay hamile kalabilirsin demisti

arkadaşlar meraba, sizlere bir sorum olacak. benımde yaklasık 3 senedir olmuyor. rahim filmi vs. tum testler tahlıller tertemız hıc bır problemımız olmamasına ragmen sebepsız hamıle kalamıyorum. bu ay yumurta takıbıne basladık klom.kullanıyorum yanlız doktorum 3. gunu başlamamı istedi. sizlerin genelde 5. gun başlanmış sebebı nedır.

Merhaba bende her seferinde 3. günü başladım. Doktorlar neye göre onu ayarlıyor hiç bilmiyorum.

Merhaba bende her seferinde 3. günü başladım. Doktorlar neye göre onu ayarlıyor hiç bilmiyorum.

reglın 3. gunu basla 5 gun kullan sadece dedı. sonrasında kontrolum var ve yumurta takıbı asamasında sanırım 2 gunde bır cagırıcak.

reglın 3. gunu basla 5 gun kullan sadece dedı. sonrasında kontrolum var ve yumurta takıbı asamasında sanırım 2 gunde bır cagırıcak.
Bendeki süreçte;
- 3. günü ilaca başlanması, 5 günde bitmesi
- İlaç bittikten sonraki 3. gün yumurtlama olmuş mu kontrolü için muayeneye gitmek
- Muayeneden 2 gün sonrada çatlatma iğnesi olmak
- İğneden sonra da 2 ya da 3. günü yumurta çatlamış mı diye kontrolüm var
- 10 gün boyunca da Duphaston diye bir ilaç içiyorum sonra beklemeye başlıyorum.

cnm sanırım benımde aynısı olucak benım bu ay ılk yumurta takıbım gecen ay dr. baska bır ılac vermıstı o bıttı bu ay yumurta tabıkıne klomen ve catlatma ıgnesıne baslayacagız. ınsallah olur yaa yoruldum artık rabbım daha fazla aratmasın.

Amin, inşallah. Benim de bu ay ikinci klomen + çatlatma iğnem oldu. Doktorumuz sabır gerektirdiğini, bizi yıpratabileceğini başta bize söyledi. Bizde sabırla bekliyoruz canım. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

amin cnm inşallah benım doktorumda her seferınde soyluyor sebepsiz gebe kalamamanın tek bır nedenı var o da psikolojik diyor. ama kafamı bır turlu rahatlatamıyorum. ne kadar dusunmuyorum desemde aklımdan bır dk bıle cıkmıyor.

slm kızlar bende pazartesi başladım klomene 5. günde gittiğim için 5. günde başlayabildik. bende kasıklara batma oluyor 2 gündür ve idrarımda yanma. sizde böyle şeyler oldu mu?

3 yıldır hiç klomen kullanmadım mi ilk defa mi basladin

kızlar klomenden sonra akıntınız oldumu ne kadar sürdü..ondan ne kadar sonra çatlatma iğnesi yaptırdınız? benim daha 8. günüm ve 5. gün klomene başladık..ama çok fazla akıntım var pazartesi gel dedi..o zamana kadar çatlama zamanını kaçırır mıyız acaba diye korkuyorum

Canım doktorlar zaten ilişki yasağı koymuyor sen degerlendir gunlerini

Canım doktorlar zaten ilişki yasağı koymuyor sen degerlendir gunlerini
yok canım benim korkum yumurtamın çatlamayıp büyümeye devam etmesi aşırı büyüyen yumurta kist oluyor..pazartesiyi beklemicem cumartesiye randevu aldım..ilişkide bugün fitil kullancam yarın anca olur nasip bakalım..

3 yıldır hiç klomen kullanmadım mi ilk defa mi basladin

1 sene bebek tedavısı görmeden bekledik. ıkıncı senemızde dıger doktorum vermıstı 3 ay kadar folık asıt kullandım klomen vermemıstı doktorum. sonrasında doktorumuzu degıstırdık. bu doktorumda da klomen asamasına yenı gectık

slm kızlar bende pazartesi başladım klomene 5. günde gittiğim için 5. günde başlayabildik. bende kasıklara batma oluyor 2 gündür ve idrarımda yanma. sizde böyle şeyler oldu mu?

mrb. benım ıdrarda yanma olmadı ama kasıklarımda hafıf agrı basladı sanırım yumurtalarımız buyumeye baslıyor o agrı ondandır.

benimde bugün acaip kasık ağrım var..hayırlısı ile olsaydık çatlatma iğnesini..benim 9. gün bugün senin kaçıncı gün canım?:)

Merhabalar benimde iğne olalı bugün 13. günüm ve adet olacakmışım gibi karın - bel bölgemde ağrı var. Geçen iğne olduktan sonra 17.v günde adet olmuştum. Bu sefer adet olmam için erken fakat bu belirtiler adet belirtileri bekleyip göreceğim artık

14 15 günde adet olabiliyor. Dua edelim ki hayırlı bir hediye gelsin cnm

kızlar merhaba herkese,
5.günde klomene başlamıştım. bugün 11.günüm dün klomen son gündü 5 gün kullanmış oldum. çarşamba kontrolde sağ tarafta 2 sol tarafta daha küçük ama 2-3 tane yum. var dedi. Sol belki istenilen boyutta olmaz ama sağdakiler çok iyi durumdaymış. 26sında tekrar çağırdı tam 14.güne denk geliyor. sanırım çatlamazsa iğne olacağım. Hayırlısı artık inşallah emeklerimiz bu sefer mutlu sona erer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…