- 12 Mart 2016
- 33
- 4
- 1
- 37
Hoşgeldin aramıza :) bu süreçte dolmamak elde değil , bizi bizlerden başka kimse anlamaz, ( inanın eşlerimiz bile ) klomenden sonraki süreç çatlatma iğnesi oldu bizlerde ama sende ne olur bilemiyorum, çünkü sen hamile kalabilyosun fakat geri kalan süreçte sıkıntı yaşıyosun. Bu sefer güzel sonuçlar alırsın inş.Merhaba kızlar, internette klomenle ilgili bilgi ararken kendimi siteye üye buldum. Eylülde 4. yılımız dolacak. 2013 yılında bir dış gebelik geçirdim(1 kere korunmadık ondada denk geldi) ve o zamandan 2015 marta kadar hep korunduk.(şimdiki aklım olsa beklermiydim hiç)
Tamam dedik artık zamanı geldi, sanıyoruz ki hemen ilk seferde tutacak! Ağustosta hamile olduğumu öğrendim. 5.haftayı bitirdik düşük yaşadım. Aralıkta yine hamile olduğumu öğrendim bu seferde kimyasalmış. Bir yandan diyorum hamile kalabiliyorum ama bir yandan da sürekli kayıplar olunca insanın ümidi kırılıyor. O kadar doktor gezdik hiçbirisi şundandır diyemedi. Bütün tahliller testler normal.
Bu ay başka bir doktora başladık bu hikayeleri dinleyince bu ay klomen deneyelim muhtemelen iyi gelecek birazda kilo vermeye çalış istersen dedi. Adetin 5.günü günde 1 tane tok karna almaya başladım. Yarın adetin 8.günü randevum var baştan kontrollü gideceğiz dedi. İnşallah bu sefer Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin. Hepimiz hayırlısıyla salih saliha evlatlarımıza kavuşalım tez zamanda. (Hakkınızı helal edin çenem düştü baya doluydum)
Merhaba bende her seferinde 3. günü başladım. Doktorlar neye göre onu ayarlıyor hiç bilmiyorum.arkadaşlar meraba, sizlere bir sorum olacak. benımde yaklasık 3 senedir olmuyor. rahim filmi vs. tum testler tahlıller tertemız hıc bır problemımız olmamasına ragmen sebepsız hamıle kalamıyorum. bu ay yumurta takıbıne basladık klom.kullanıyorum yanlız doktorum 3. gunu başlamamı istedi. sizlerin genelde 5. gun başlanmış sebebı nedır.
Merhaba bende her seferinde 3. günü başladım. Doktorlar neye göre onu ayarlıyor hiç bilmiyorum.
Bendeki süreçte;reglın 3. gunu basla 5 gun kullan sadece dedı. sonrasında kontrolum var ve yumurta takıbı asamasında sanırım 2 gunde bır cagırıcak.
Amin, inşallah. Benim de bu ay ikinci klomen + çatlatma iğnem oldu. Doktorumuz sabır gerektirdiğini, bizi yıpratabileceğini başta bize söyledi. Bizde sabırla bekliyoruz canım. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.cnm sanırım benımde aynısı olucak benım bu ay ılk yumurta takıbım gecen ay dr. baska bır ılac vermıstı o bıttı bu ay yumurta tabıkıne klomen ve catlatma ıgnesıne baslayacagız. ınsallah olur yaa yoruldum artık rabbım daha fazla aratmasın.
Amin, inşallah. Benim de bu ay ikinci klomen + çatlatma iğnem oldu. Doktorumuz sabır gerektirdiğini, bizi yıpratabileceğini başta bize söyledi. Bizde sabırla bekliyoruz canım. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
arkadaşlar meraba, sizlere bir sorum olacak. benımde yaklasık 3 senedir olmuyor. rahim filmi vs. tum testler tahlıller tertemız hıc bır problemımız olmamasına ragmen sebepsız hamıle kalamıyorum. bu ay yumurta takıbıne basladık klom.kullanıyorum yanlız doktorum 3. gunu başlamamı istedi. sizlerin genelde 5. gun başlanmış sebebı nedır.
kızlar klomenden sonra akıntınız oldumu ne kadar sürdü..ondan ne kadar sonra çatlatma iğnesi yaptırdınız? benim daha 8. günüm ve 5. gün klomene başladık..ama çok fazla akıntım var pazartesi gel dedi..o zamana kadar çatlama zamanını kaçırır mıyız acaba diye korkuyorum
yok canım benim korkum yumurtamın çatlamayıp büyümeye devam etmesi aşırı büyüyen yumurta kist oluyor..pazartesiyi beklemicem cumartesiye randevu aldım..ilişkide bugün fitil kullancam yarın anca olur nasip bakalım..Canım doktorlar zaten ilişki yasağı koymuyor sen degerlendir gunlerini
3 yıldır hiç klomen kullanmadım mi ilk defa mi basladin
slm kızlar bende pazartesi başladım klomene 5. günde gittiğim için 5. günde başlayabildik. bende kasıklara batma oluyor 2 gündür ve idrarımda yanma. sizde böyle şeyler oldu mu?
Merhabalar benimde iğne olalı bugün 13. günüm ve adet olacakmışım gibi karın - bel bölgemde ağrı var. Geçen iğne olduktan sonra 17.v günde adet olmuştum. Bu sefer adet olmam için erken fakat bu belirtiler adet belirtileribekleyip göreceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?