Canım bir değişiklik var mı bir daha idrar testi yaptın mı veya adet belirtisi durumunu merak ediyorum aynı durumda olduğumuz içinKızlar durumlar ne sizlerde
İğneden sonraki 15. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı
Ben henüz olmadım zaten pek düzenli değil benim ama benimde eli kulağında adet oldum olucam belli yaniDlnA Bende iğneyi vurulduktan 24 saat sonra tüm adet belirtileri başladı.14 gün kadar da devam etti. Ki çoğu yerde adet ve hamilelik belirtileri aynı
1 bugün adet belirtisi olmadı ama akşam adet oldum.
Sende durum ne
Ben şuan ağrıdan kıvranıyorum adetim geldi gelecek 16. Günüm çok üzgünüm kızlar umarım siz Mutlu olursunuz Benim bu ay da boşa gitti sanırımBenimde bugün 15.gün akşam test yapıcam.. Sabah olmazsam hala kan testi yapıcam.. Hiç belirti yok daha doğrusu adet belirtisiyle aynı oluyormuş ya o yüzden takmıyorum.. Bekleyip görücez hakkımızda hayırlısı
Benimde 16.gün bugün bekliyorum olacak mıyım diye.. Akıntı var oldum diye wc ye koşuyorum ama şuanlık birşey yok.. Hayırlısı hakkımızda bekleyip görücezBen şuan ağrıdan kıvranıyorum adetim geldi gelecek 16. Günüm çok üzgünüm kızlar umarım siz Mutlu olursunuz Benim bu ay da boşa gitti sanırım
Ne yaptın canım gittinmi test yaptirmyaHenüz tam anlamıyla adet olmadım, sadece sabahki leke ve karın ağrısı var. Akşama kadar da bir şey gelmezse iş çıkışı kan testi yaptırmaya gidicem. Ağrı kesici de içmiyorum bir umutvarsa..
İnş hamissindir idrarda çıkmayan da çok okuyorTest yaptırmak için gittim fakat sonucunun 2 - 3 gün sonra cıkacağını söylediler, analizi başka bir yere gonderiyolarmiş. Bende eczaneden gebelik testi aldim, evde uyguladim sonuc negatif cikti :-(
Adetimde gelmedi, bel ve karin agrim devem ediyor.
rahim duvarının kalınlaşması için hergün taze nar suyu için 1 ay boyunca (ibrahim saraçoğlu) benimde ilk ay biraz ince demişti nar yedim 2.ay kalınlık iyi dedibu ay benimde rahim duvarı ince dedi acaba klomenden mi kaynaklandı ki
Kızlar ben adet oldum. Karın ve kasıklarimda cok agrio kıvrandırıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?