• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

Canım iğnenin etkisi 6-7. Günlerde çok belirgin ben 7.gün idrar testi yaptığımda ikinci çizgi silikti bu gün yani 10. Gün yaptım tek çizgi. Beklicez bende sabırsızlanıyorum ama pek umudum yok 15. Gün kan testi yaptırıcam sende yaptır mutlaka

Canım iğnenin etkisi 6-7. Günlerde çok belirgin ben 7.gün idrar testi yaptığımda ikinci çizgi silikti bu gün yani 10. Gün yaptım tek çizgi. Beklicez bende sabırsızlanıyorum ama pek umudum yok 15. Gün kan testi yaptırıcam sende yaptır mutlaka

Bende 15. Günü bekliyorum. Ve umutlanmak istemiyorum.
Yalnız iğne beni çok etkiledi özelikle duygusal olarak
Biri gözünün üstüne kaşın var dese ağlıyorum. :)
Sonucu beklerken piskopata bağladım.

Selam kızlar benim de iğneden sonra 10.gun bugün hayırlısı olsun geçen ay 14.gunde adet oldum

İnşallah canım olumlu sonuç alırsın dua ediyorum size
Amin canım saol.. Sen ne zaman test yapmaya başladın iğnenin kaçıncı gününden itibaren silik çizgi çıktı.?? Benim bugün 10.gün iğneden sonra erken diye düşünüyorum test içinde

Amin canım saol.. Sen ne zaman test yapmaya başladın iğnenin kaçıncı gününden itibaren silik çizgi çıktı.?? Benim bugün 10.gün iğneden sonra erken diye düşünüyorum test içinde
Benim iğneden sonra 12.günde silik çıktı canım kanda pozitifken bile idrarda silik oluyo ovulasyon testi yapabilirsin canım ben ordan anlamıştım

Benim iğneden sonra 12.günde silik çıktı canım kanda pozitifken bile idrarda silik oluyo ovulasyon testi yapabilirsin canım ben ordan anlamıştım
Cuma günü hem idrar hem ovulasyon deniyeyim bakalım ne çıkacak.. Yazarım buradan canım saol tekrar hayırlısı olsun

Bende 15. Günü bekliyorum. Ve umutlanmak istemiyorum.
Yalnız iğne beni çok etkiledi özelikle duygusal olarak
Biri gözünün üstüne kaşın var dese ağlıyorum. :)
Sonucu beklerken piskopata bağladım.
Bendede psikolojik etkileri oldu aynen

Merhaba kızlar benim bugün çatlatma iğnesinden sonra 11. günüm, fakat ben iğneyi 13 mart pazar günü vuruldum ve 16 mart çarşamba gününden bu yana da duphaston ilacını kullanıyorum. Bu ilaç da yarın bitecek. Doktorum ilaç bittikten sonra 7 gün bekle ve test yap dedi. Şu aralar ise midem bulantısı hissi var, karın bölgemde de ara ara ağrılar. Çok ümitlenmek istemiyorum ama dediğiniz gibi bir neticeyi bekliyorum haliyle. #yasemn2014 adına çok sevindim, Allah esirgesin, tamamına erdirsin. Tebrik ediyorum.

Merhaba kızlar benim bugün çatlatma iğnesinden sonra 11. günüm, fakat ben iğneyi 13 mart pazar günü vuruldum ve 16 mart çarşamba gününden bu yana da duphaston ilacını kullanıyorum. Bu ilaç da yarın bitecek. Doktorum ilaç bittikten sonra 7 gün bekle ve test yap dedi. Şu aralar ise midem bulantısı hissi var, karın bölgemde de ara ara ağrılar. Çok ümitlenmek istemiyorum ama dediğiniz gibi bir neticeyi bekliyorum haliyle. #yasemn2014 adına çok sevindim, Allah esirgesin, tamamına erdirsin. Tebrik ediyorum.
Meraba canım bende 13 martta catlatma iğnesi oldum 11.gun bugün benimde ama bana doktor başka ilaç vermedi adetin 3 gün geçince idrar testi yap dedi bata son 3 gün var yani 6 gün sonra yapıcam ama yarım başka bir nedenden doktora gidicem röntgen isteyebilir o yüzden kan testi de yaptirabilirim belki varsa çıkar zaten büyük ihtimal

kızlar merhaba bende klomen kullandım geçen ay ve batmalar bi çok belirtiler vardı adet oldum ve gittiğimde nur topu gibi bi kistim oluşmuştu yani bi yumurtam oluştu ilk başladığım için çatlatma iğnesi verdi. bu ay kist olduğu için diğer ay çağırdı adet olunca gidecem . diğer ay iğne verirmi sizce :(

kızlar merhaba bende klomen kullandım geçen ay ve batmalar bi çok belirtiler vardı adet oldum ve gittiğimde nur topu gibi bi kistim oluşmuştu yani bi yumurtam oluştu ilk başladığım için çatlatma iğnesi verdi. bu ay kist olduğu için diğer ay çağırdı adet olunca gidecem . diğer ay iğne verirmi sizce :KK43:
Canım benim de geçen ay 2 yumurta oluştu 1 i kist oldu ama doktorum sorun değil dedi bu ay tekrar kullandım 2 yumurtam oluştu yine ikiside sağda bugün iğneden sonra 11.gun beklemedeyim

Back