• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

Kızlar durumlar ne sizlerde
İğneden sonraki 15. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı
Canım bir değişiklik var mı bir daha idrar testi yaptın mı veya adet belirtisi durumunu merak ediyorum aynı durumda olduğumuz için

DlnA DlnA Bende iğneyi vurulduktan 24 saat sonra tüm adet belirtileri başladı.14 gün kadar da devam etti. Ki çoğu yerde adet ve hamilelik belirtileri aynı
1 bugün adet belirtisi olmadı ama akşam adet oldum.
Sende durum ne

DlnA DlnA Bende iğneyi vurulduktan 24 saat sonra tüm adet belirtileri başladı.14 gün kadar da devam etti. Ki çoğu yerde adet ve hamilelik belirtileri aynı
1 bugün adet belirtisi olmadı ama akşam adet oldum.
Sende durum ne
Ben henüz olmadım zaten pek düzenli değil benim ama benimde eli kulağında adet oldum olucam belli yani

Benimde bugün 15.gün akşam test yapıcam.. Sabah olmazsam hala kan testi yapıcam.. Hiç belirti yok daha doğrusu adet belirtisiyle aynı oluyormuş ya o yüzden takmıyorum.. Bekleyip görücez hakkımızda hayırlısı

Benimde 15. günüm ve göğüsüm ağrıyor ve ara sıra karnım ağrıyor. Aynı daha önceki aylardaki adet belirtilerim. Test yapmayacağım diyorum ama bir yandan da sabırsızlanıyorum açıkçası :rolleyes:

Merhaba arkadaşlar...
Ben de bir ay kullandım klomen sonuç başarısız oldu...
Devamında dr. letü verdi sonrasında çatlatma iğnesi verdi bu ay iğne sonrası 15. gün adet oldum...
Bu ay tekrar letü 3 e çıkardı haftaya kontrol
Tabi pes etmek yok :) pko da var bu arada...

Benimde bugün 15.gün akşam test yapıcam.. Sabah olmazsam hala kan testi yapıcam.. Hiç belirti yok daha doğrusu adet belirtisiyle aynı oluyormuş ya o yüzden takmıyorum.. Bekleyip görücez hakkımızda hayırlısı
Ben şuan ağrıdan kıvranıyorum adetim geldi gelecek 16. Günüm çok üzgünüm kızlar umarım siz Mutlu olursunuz Benim bu ay da boşa gitti sanırım

Ben şuan ağrıdan kıvranıyorum adetim geldi gelecek 16. Günüm çok üzgünüm kızlar umarım siz Mutlu olursunuz Benim bu ay da boşa gitti sanırım
Benimde 16.gün bugün bekliyorum olacak mıyım diye.. Akıntı var oldum diye wc ye koşuyorum ama şuanlık birşey yok.. Hayırlısı hakkımızda bekleyip görücez

Demekki 15 . 16.günleri beklemek gerekiyor.
İlk kez iğne yapacaklara örnek olsun
Gerçi bunu bilmeme rağmen kendime engel olamadan ben idrar testi yaptım

Henüz tam anlamıyla adet olmadım, sadece sabahki leke ve karın ağrısı var. Akşama kadar da bir şey gelmezse iş çıkışı kan testi yaptırmaya gidicem. Ağrı kesici de içmiyorum bir umut :KK46: varsa..

Test yaptırmak için gittim fakat sonucunun 2 - 3 gün sonra cıkacağını söylediler, analizi başka bir yere gonderiyolarmiş. Bende eczaneden gebelik testi aldim, evde uyguladim sonuc negatif cikti :-(
Adetimde gelmedi, bel ve karin agrim devem ediyor.

Test yaptırmak için gittim fakat sonucunun 2 - 3 gün sonra cıkacağını söylediler, analizi başka bir yere gonderiyolarmiş. Bende eczaneden gebelik testi aldim, evde uyguladim sonuc negatif cikti :-(
Adetimde gelmedi, bel ve karin agrim devem ediyor.
İnş hamissindir idrarda çıkmayan da çok okuyor

ondesduygu ondesduygu inşallah bebiş vardır.
Hayal kırıklığına uğramanı istemem ama ilk iki gün bende de sadece leke vardı
Bugünde öyle olsa teste gidecektim bugün yoğunlaştı ama :(

Kızlar benimde çok ağrılıydı herhalde iğnenin etkisi yüzünden

Back