- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
- 133
Bana iğne vurmasina rağmen yumurtanın 1 i çatladı diğeri çatlamadi inşallah bu ay catlamistir geçen ay sağdaki çatladı bu ay 2 yumurta da sağ da tek umudum obana ilk ay diye mi iğne vermediler acabaama bu ay isticem yaa
inşallah canım tutar ne diyeyim takmamaya çalış. ya ben araştırmaya gidiyorum ya ondan mı acaba hemen iğne vermedilerBana iğne vurmasina rağmen yumurtanın 1 i çatladı diğeri çatlamadi inşallah bu ay catlamistir geçen ay sağdaki çatladı bu ay 2 yumurta da sağ da tek umudum o
Ben özele gidiyorum canım sen hangi şehirdesininşallah canım tutar ne diyeyim takmamaya çalış. ya ben araştırmaya gidiyorum ya ondan mı acaba hemen iğne vermediler
ben istanbuldayım canım araştırma hastanesine gidiyorm infertilite bölümüne sen hangi şehirdesinBen özele gidiyorum canım sen hangi şehirdesin
Bende 12 marta iğne oldumMerhaba kızlar benim bugün çatlatma iğnesinden sonra 11. günüm, fakat ben iğneyi 13 mart pazar günü vuruldum ve 16 mart çarşamba gününden bu yana da duphaston ilacını kullanıyorum. Bu ilaç da yarın bitecek. Doktorum ilaç bittikten sonra 7 gün bekle ve test yap dedi. Şu aralar ise midem bulantısı hissi var, karın bölgemde de ara ara ağrılar. Çok ümitlenmek istemiyorum ama dediğiniz gibi bir neticeyi bekliyorum haliyle. #yasemn2014 adına çok sevindim, Allah esirgesin, tamamına erdirsin. Tebrik ediyorum.
Bende istanbuldayım canım hangi araştırma hastanesiben istanbuldayım canım araştırma hastanesine gidiyorm infertilite bölümüne sen hangi şehirdesin
Bana klomen ile birlikte estrofem diye bi ilaç verdi 5 gün sabah akşam bu da rahmi kainlastiriyormus bebeğin tutunmasi icinİlişki vermemesi enteresan, bize ilişkiye devam edebilirsiniz, sorun olmaz dedi. Verdiği ilaca gelecek olursak eğer bebek olursa tutunmasını sağlamak içinmiş. Bakalım bekliyoruz merakla. # o_k_y_n_s İnşallah ikimiz için ve tüm bebek bekleyenler için hayırlı sonuçlanır.
kanuni sultan Süleyman araştırma hastanesi canım küçükçekmecedeBende istanbuldayım canım hangi araştırma hastanesi
Bende anadolu yakasında özel saygı hastanesine gidiyorumkanuni sultan Süleyman araştırma hastanesi canım küçükçekmecede
Benim iğneden sonra 13. günüm bugün, test yapmayı düşünmüyorum. Bekleyeceğim adet günüme kadarKızlar durumlar ne sizlerde
İğneden sonraki 15. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı
benimde 14. Günüm ve benim de idrar negatif Canım üzülme yalnız değilsin. Bende beklemedeyim adet olana kadar beklicem olmazsam geçince kan testi yaptıracağım olursam da bu ay da boşa gitti yapacak birşey yokKızlar durumlar ne sizlerde
İğneden sonraki 15. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı
Hayırlısı Canım umarım olur ve bizi de bilgilendirirsinBenim bugün 14. günüm ama adetimi beklemeyi tercih ediyorum, eşimle böyle bir karar aldık, hayırlısı bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?