Aslında iyi bir haber almadım daha doğrusu anlayamadım özel hastaneye gidiyorum ben 3-4 aydır aynı doktora sürekli gözüküyordum hem de çok güvenmiştim fakat bu gün biraz kafam karışık Hgs( rahim filmi) çekilirken çeken doktor bir sıkıntı olmadığını sadece sağda hafif tıkanıklık var o da ilaçla hemen açıldı sol da çok iyi dedi. Bir oh çektim doktorumu bekledim gelince ona söyledim iyi olduğunu o da sonuçlara bakıp gelicem dedi bir geldi sonuçlar kötü hemde baya kötü dedi rahim sola yatıkmış yani ortada olması gerekirken rahim daha sağa yakınmış tüplerde bir sıkıntı yok ama Tüplerin üst kısmında kalınlaşma var filan dedi. Sonra anlattıklarını dinlemedim bile çünkü tek yol
tüp bebek dedi. Ben bir anda şok oldum çünkü ben daha 25 yaşındayım eşimde öyle bizim için çok erken olduğunu düşündüm. O an büyük bir hayal kırıklığı var şok oldu sonrasını anlamadım bile. Açıkcası inanmadım ya inanmak istemedim ya da doktor klomenle filan uğraşmak yerine parayı almak için böyle dedi. Şuan bir kaç doktor daha görmeden böyle birşeye karar veremem. Yarın başka çok önemli bir doktora randevu aldım Oraya gidicem bakalım o ne Dicek ona göre bir yol izlicem ama anılacağım moraller bozuk bende