• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

Merhaba kızlar benim bugün çatlatma iğnesinden sonra 11. günüm, fakat ben iğneyi 13 mart pazar günü vuruldum ve 16 mart çarşamba gününden bu yana da duphaston ilacını kullanıyorum. Bu ilaç da yarın bitecek. Doktorum ilaç bittikten sonra 7 gün bekle ve test yap dedi. Şu aralar ise midem bulantısı hissi var, karın bölgemde de ara ara ağrılar. Çok ümitlenmek istemiyorum ama dediğiniz gibi bir neticeyi bekliyorum haliyle. #yasemn2014 adına çok sevindim, Allah esirgesin, tamamına erdirsin. Tebrik ediyorum.
Bende 12 marta iğne oldum
Bana da folic asit dışında başka ilaç vermedi.
Birde iğneden 3 gün sonra ilişki yasağı verdi.
İşte o kısmı anlamadık :)

İlişki vermemesi enteresan, bize ilişkiye devam edebilirsiniz, sorun olmaz dedi. Verdiği ilaca gelecek olursak eğer bebek olursa tutunmasını sağlamak içinmiş. Bakalım bekliyoruz merakla. # o_k_y_n_s İnşallah ikimiz için ve tüm bebek bekleyenler için hayırlı sonuçlanır.

Amin #ondesduygu
İğneden sonra kontrole gittim.
Çatlama var mı diye o zaman yasağı söyledi

Bende aynı şekilde, çatlama vardı diye bakmak istedi doktorum ve gittik. Kontrol sonrası özellikle sordum bende :KK48: sorun olmaz dedi. Zaten forumda yazılanları okuyorum da doktorların çoğu farklı söylemiş bu ilişki durumunu :KK66:

İlişki vermemesi enteresan, bize ilişkiye devam edebilirsiniz, sorun olmaz dedi. Verdiği ilaca gelecek olursak eğer bebek olursa tutunmasını sağlamak içinmiş. Bakalım bekliyoruz merakla. # o_k_y_n_s İnşallah ikimiz için ve tüm bebek bekleyenler için hayırlı sonuçlanır.
Bana klomen ile birlikte estrofem diye bi ilaç verdi 5 gün sabah akşam bu da rahmi kainlastiriyormus bebeğin tutunmasi icin

Merhaba herkesin 11. Gün benimde öyle.. Bende bir belirti yok çok hafif kasıklarımda olup geçiyor o kadar.. Testi 14.gün yapmayı düşünüyorum.. Bide bana dr progestan verdi olursa tutunması için dedi.. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun..

Kızlar durumlar ne sizlerde
İğneden sonraki 15. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı

Benim iğneden sonra 13. günüm bugün, test yapmayı düşünmüyorum. Bekleyeceğim adet günüme kadar :KK64: bide kan testi yaptır istersen, forumda okuduğum kadarıyla idrarda çıkmayıp kanda pozitif çıkanlar var

B
benimde 14. Günüm ve benim de idrar negatif Canım üzülme yalnız değilsin. Bende beklemedeyim adet olana kadar beklicem olmazsam geçince kan testi yaptıracağım olursam da bu ay da boşa gitti yapacak birşey yok

Kızlar başka 14. Günü olup test yapan Mutlu haberi alan yok mu

Benim bugün 14. günüm ama adetimi beklemeyi tercih ediyorum, eşimle böyle bir karar aldık, hayırlısı bakalim

Back