klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

Kızlar ben bu gün yine klomene başladım doktorum bu ay da Klomen verdi fakat pazartesi günü rahim filmi çekilecek sizlerde ne var ne yok

Bende bugün klomene başladım. Fakat dozu arttırdı doktorum. Sabah 1 akşam 1 içiyodum. 2şer adete çıkardı. Sonrasında doktora gidicem
Kızlar ben bu gün yine klomene başladım doktorum bu ay da Klomen verdi fakat pazartesi günü rahim filmi çekilecek sizlerde ne var ne yok

Hepimizin halkında hayırlısı olsun kızlar bakalım bu ay ne olacak

bende 3 ay klomen kullandim son ay yumurta istenilen olgunluga ulasmadi bu ay rahim filmi cektircem bidahaki ayda igne tedavisine basliycaz

bende 3 ay klomen kullandim son ay yumurta istenilen olgunluga ulasmadi bu ay rahim filmi cektircem bidahaki ayda igne tedavisine basliycaz
Canım ben Klomen kullanmaya başladım hatta bu gün akşam son benim 3. Ayım olacak bu ay Klomen kullanalı benim yumurtalarım gelişiyor iğne oluyorum çatşıyor sonrasında da doktora gittim çatlamış dedi ama yine olmadı ben de yarın rahim filmi çekilecem Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sende bilgilendir bizi filmden sonra

Kızlar az önce rahim filmi(Hsg) çekildim. İnsanlar o kadar abartmış ki ben sabah resmen girerken tedirgin oldum. Başka başlıklardan okumuştum yok uyutarak yapın yok acı çok fena filan hiç öyle abartılacak bir durum yok çok hafif bir Regl Ağrısı gibi birşeydi. Çok şükür bundan da kurtuldum sizler ne durumdasınız iğneye klomene başlayan arkadaşlar?

Geçmiş olsun sonuç ne peki
Bende korka korka gitmiştim. Anladıkları kadar zor olmasa da ağrı oldu bende operasyon sırası ve sonrasında ama tüpler kapalıymış açılmaya çalıştı sol açıldı film esnası
Sağ tarafı da açmak için uğraştılar açılmadı.
Benim ağrı ondan oldu.
Fakat çeken merkez de önemli bazı merkezler eski alet kullanıyor o ağrı yapıyormuş

benimde klomenle 3.ayım bugün kontrole gidicem hayırlısı olsun hakkımızda

bende yarin cekilicem ama cok tedirginim dogrusu

hsg den once agri kesici falan aldin mi iyiki yazdin biz cok tedirginiz agri olcak diye cok korkuyodum bide bana iki gun onceden antibiyotik verdi kullaniyorum filme girmeden oncede majezik verdi

hsg den once agri kesici falan aldin mi iyiki yazdin biz cok tedirginiz agri olcak diye cok korkuyodum bide bana iki gun onceden antibiyotik verdi kullaniyorum filme girmeden oncede majezik verdi
Hiç korkma Canım hiç bende Ağrır sandım ama hiç birşey yok sadece 1 dk bir ağrı o da aniden giren bir adet sancısı bana kahvaltı et güçlü ağrı kesici iç öyle gel dedi ben kahvaltımı ettim ama ağrı kesici almadım hiç birşey yok gönül rahatlığıyla git. Sonrasında da ilaç almadım çok az hatta yok denecek kadar az bir karın sancısı var korkma Canım birşey yok film de

Aslında iyi bir haber almadım daha doğrusu anlayamadım özel hastaneye gidiyorum ben 3-4 aydır aynı doktora sürekli gözüküyordum hem de çok güvenmiştim fakat bu gün biraz kafam karışık Hgs( rahim filmi) çekilirken çeken doktor bir sıkıntı olmadığını sadece sağda hafif tıkanıklık var o da ilaçla hemen açıldı sol da çok iyi dedi. Bir oh çektim doktorumu bekledim gelince ona söyledim iyi olduğunu o da sonuçlara bakıp gelicem dedi bir geldi sonuçlar kötü hemde baya kötü dedi rahim sola yatıkmış yani ortada olması gerekirken rahim daha sağa yakınmış tüplerde bir sıkıntı yok ama Tüplerin üst kısmında kalınlaşma var filan dedi. Sonra anlattıklarını dinlemedim bile çünkü tek yol tüp bebek dedi. Ben bir anda şok oldum çünkü ben daha 25 yaşındayım eşimde öyle bizim için çok erken olduğunu düşündüm. O an büyük bir hayal kırıklığı var şok oldu sonrasını anlamadım bile. Açıkcası inanmadım ya inanmak istemedim ya da doktor klomenle filan uğraşmak yerine parayı almak için böyle dedi. Şuan bir kaç doktor daha görmeden böyle birşeye karar veremem. Yarın başka çok önemli bir doktora randevu aldım Oraya gidicem bakalım o ne Dicek ona göre bir yol izlicem ama anılacağım moraller bozuk bende

DlnA böyle bi durumda başka doktora da gözükmek en mantıklısı ve keşke tedaviye başlamadan direk film çekselerdi.
Benim doktor takim filmini göremeden tedaviye başlamadı
Benim de 1 tüp kapalı ameliyat dedi. Ama ben bir kaç ay böyle devam etmeyi tercih ettim.

coook tsk ederim gercekten cok rahatladim ins tez zamanda bebislerimize kavusuruz

Bu gün başka bir doktora gittim rahim filmi çok iyiymiş çatının hafif sola yatık olması hiç problem değilmiş. Ayrıca tüplerde tıkanıklık olmadığı sürece tüp bebeklik bir durum yok dedi. Hiç bir sıkıntı yok dedi yapalacak yek şey yumurta tabiki gebe kalmama gibi bir durumun yok dedi. Güldü hatta doktorlar para kazanmak için neler yapıyorlar dedi. İçime su serpildi bakalım inşallah bu ay olur. Canmı doktorum yaşın çok genç sesi ondan istemedim. Polistik over dışında bir sıkıntım yoktu. Onun içinde yumurta takibi yapalım yumurtlarım büyümesi sağlayalım 2 ay deneyelim olmazsa film demişti olmayınca çekildim. Bence doktor klomenle filan ulaşmak istemedi o tüp bebek yapıp hem beni hamile bırakmak hemde para kazanmak istedi sanırım. Zaten bir daha gitmicem o doktora durumlar böyle kızlar. Hayırlısı bakalım bu ay ne olacak

Bende geçen hafta klomen sonrası çatlatma iğnemi vuruldum. Bir hafta geçti bir hafta sonra sonuca bakacağız gebelik yoksa benimde çekilmem gerekmiş. Sen klomene devam edecek misin peki

İkinci ayım klomene başlayalı.. İlk ay bat 4-5 gün gecikti bayağ ümitlenmiştik ama olmadı.. Dr klomenin yanında femarada verdi bana bununla yumurtalarını dahada çoğaltıcaz ve ihtimal artacak dedi.cumartesi yine gidicem çatlama iğnesi vercekmiş bu ayda. hepimiz hakkında hayırlısı olsun inş bekleyip görücez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…