korkma ilacın etkisi geçince oda geçer herkesin bünyesi aynı değil bundan sonra farklı bi ilaç kullanır belki doktorun.
Çağırmıyo döngü sonunda gel gebelik testi yapalım diyorCatlatma ignesinden sonra doktorunuz kontrole cagirdi mi?
Çağırmıyo döngü sonunda gel gebelik testi yapalım diyor
Yok canım o cihaz bebeği falan da muayene ediyor hiç zarar verir mi. Muayeneye git senin için daha iyi beraberlik tarihi verir sanaBenimki cagirdida bende muayene olunca bisey olur mu spermlere diye tereddut ettm ama oyle olsa cagirmazdi heralde
Yok canım o cihaz bebeği falan da muayene ediyor hiç zarar verir mi. Muayeneye git senin için daha iyi beraberlik tarihi verir sana
Sonucunu bana da söyler misin canım ben de salı vurundum çarşamba beraberlik oldu yani dün. Sanırım bugün çatlıyor karnımda hafif ağrı var. Dün de biraz belirti vardı. Sende var mı?Pazartesi oldum igneyi sali beraberlik oldu bgn catlamis mi diye kontrol edicek sanirim artik gerisi Allah’a kaldiIns nasip eder
Sonucunu bana da söyler misin canım ben de salı vurundum çarşamba beraberlik oldu yani dün. Sanırım bugün çatlıyor karnımda hafif ağrı var. Dün de biraz belirti vardı. Sende var mı?
Kızlar 5.gunum klomene basladın adetım bıtmesı gerektı ama cokcok azaldı 43 gun olmadıgım ıcın 13.gunncagardı benı dr yumurta acatlamaz dımı ozamana kadar gec kalmıs olurmuyum sızler kacınccı gun catlatma ıgnesı oldunuz
Zaten 24 saat canlı kalıyor yumurtaEvet seffaf akintim oldu catladi bence hissediyorum sadece tek iliskiyle ne kdr sansim
Olur onu bilmiyorum devaminda dunde olsa iliskim iyiydi ama olamadi
Gittin mi hastaneye ?Pazartesi oldum igneyi sali beraberlik oldu bgn catlamis mi diye kontrol edicek sanirim artik gerisi Allah’a kaldiIns nasip eder
Anladım cnn uc tanemı olmus masallah benım ılk denemem oyuzden ne olcak bılmıyorum kactane buyur ovulasyonla takıp etsem mı 10 13.gunlerınde kacırmamak adınaBen 16. Gun vuruldum biri catlamisti diger 2 si 20 mm ve 25mm
Di ama 13. Gun yeterli boyutta degildi ne olduysa o 3 gunde olmus:)
Gittin mi hastaneye ?
5. Gün kullanılıyor zaten. Büyük ağrı yapmaz bence. Bende hiç ağrı yapmadı.Kızlar klomeenı alalı 4 5 saat oldu kasıkta agrı yaparmı klomen 5.gunum daha tam adetım bıtmedı
Benımde normalde 5.gun agrı olmaz ama neyse bekleyelım bakalım cnm5. Gün kullanılıyor zaten. Büyük ağrı yapmaz bence. Bende hiç ağrı yapmadı.
Hap yapmış olabilir. Yumurtayı büyütüyor. Bende çatlayınca hafif ağrı oldu.Benımde normalde 5.gun agrı olmaz ama neyse bekleyelım bakalım cnm
Daha yenı basladım ıcmeye cnm bugunnadetım azalmaya basladı 43 gun olamadıgım ıcın yogun gelmıstı karma karısık sanırım hafıf agrım var belkı yumurtalıkları uyarmaya baslıyor oyuzdendırHap yapmış olabilir. Yumurtayı büyütüyor. Bende çatlayınca hafif ağrı oldu.
Evet canım ondandırDaha yenı basladım ıcmeye cnm bugunnadetım azalmaya basladı 43 gun olamadıgım ıcın yogun gelmıstı karma karısık sanırım hafıf agrım var belkı yumurtalıkları uyarmaya baslıyor oyuzdendır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?