- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Cok heycanlıyım bende ılk kez kullandıgım ıcın bılgısızım tamam cnmEvet canım ondandır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok heycanlıyım bende ılk kez kullandıgım ıcın bılgısızım tamam cnmEvet canım ondandır
İnşallah bir daha kullanmamıza gerek kalmaz Rabbim hayırlısıyla bu ay bebiş verir inşallahCok heycanlıyım bende ılk kez kullandıgım ıcın bılgısızım tamam cnm
kızlar yaa bişeyi merak ediyorum çatlatma iğnesi vurduktan sonra yumurta kesin çatlıyor mu yoksa çatlamama durumu var mıİnşallah bir daha kullanmamıza gerek kalmaz Rabbim hayırlısıyla bu ay bebiş verir inşallah
Onu hiç bilmiyorum canımkızlar yaa bişeyi merak ediyorum çatlatma iğnesi vurduktan sonra yumurta kesin çatlıyor mu yoksa çatlamama durumu var mı
Ins cnm hepımıze dogal bır kere kaldım 20 haftada kaybettım bakalın ınsİnşallah bir daha kullanmamıza gerek kalmaz Rabbim hayırlısıyla bu ay bebiş verir inşallah
Yaaa kuzum geçmiş olsun başın sağolsun.Ins cnm hepımıze dogal bır kere kaldım 20 haftada kaybettım bakalın ıns
Sagol cnm bakalım buay kendımı takıpteyım adet bır bıtsınde hayırlısıYaaa kuzum geçmiş olsun başın sağolsun.
Adet bitince bu ayı hiç boş geçirmeSagol cnm bakalım buay kendımı takıpteyım adet bır bıtsınde hayırlısı
kızlar yaa bişeyi merak ediyorum çatlatma iğnesi vurduktan sonra yumurta kesin çatlıyor mu yoksa çatlamama durumu var mı
Haklsın cnm buay ıns adet bıraz gec bıtcek gıbı gelıyoAdet bitince bu ayı hiç boş geçirme
Eee beni çatlamış mı diye kontrole çağırmadı ben çatlayıp çatlamadıydınız öğrenmeyecek miyimVar canim
O yuzden doktor cagirdi 4 gun gecti benim catlamis mi diye bakicak bgn. Bazi doktorlarda hormon testi istiyo ya da adet olursan bir sonraki ay bakiyo.
Hepsi cagirmiyo ille cagiracak diye bir durumEee beni çatlamış mı diye kontrole çağırmadı ben çatlayıp çatlamadıydınız öğrenmeyecek miyim
İnşallah tutar canımKizlar kontrolden ciktim catlamis yumuslar ztn hissetmistim tek iliski oldu bakalim artik hayirlisi hepimiz icin.
Kızlar Dün değil evvelki gün öğlen çatlatma iğnesi olmuştum normalde dün gece 1 de çatlamış olması gerekiyor diye biliyorum 36 saat mantığıyla ama kimse ovulasın testi yaptım böyle çıktı acaba daha çatlamamış mıdır.. Hiç bir şey anlayamadım
Benim o akıntı geldi mi ben anlamadım yani normal günlük akıntı var ama uzayan bişey görmedim o yüzden stres oldum testi de o yüzden yaptım..Az önce de renksiz şeffaf bi akıntı gördüm ama günlük akıntı kadar az ve yapış yapıl uzayan bi şekilde değildi.. Doktorum kontrole çağırmadı kendim gitsem bakar mı acabaO ignelerden sonra ovulasyon testi yaniltirmis canim cunku hormon veriliyor sonucta ekstra. Ben hissetmistim doktor cagirdi dedm catladi zaten ama bakin isterseniz evet dedi catlamis. Seffaf siviyi gormustum ben ertesi gunu hemen. Bence testlere guvenme eger cok kafana takarsan vajinal ultrasondan hemen goruyo catladigini canim
Benim o akıntı geldi mi ben anlamadım yani normal günlük akıntı var ama uzayan bişey görmedim o yüzden stres oldum testi de o yüzden yaptım..Az önce de renksiz şeffaf bi akıntı gördüm ama günlük akıntı kadar az ve yapış yapıl uzayan bi şekilde değildi.. Doktorum kontrole çağırmadı kendim gitsem bakar mı acaba
Yaa düşünmek kafaya takmak istemiyorum ama ağrım sızım olmuyor belirtim olmuyor bir taraftan da artık herkesin gözü ve baskısı üzerimde bebek istiyor herkes haliyle tedirgin oluyorum.. Okuldayım da haftaiçi o yüzden gidip kontrol edeyim diye de fırsatım yok..Ama Allah razı olsun gerçekten içimi rahatlattın.. İnşallah ben de sonuca kadar bekliycem. Rabbim sana da bana da bekleyen diğer tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah en yakın zamandaEger kafana takiyorsan gidebilirsin canm uzayip uzamadigina bende dikkat etmemistim ama peceteyle sildigimde seffaf akinti gordm karnimda da hafif bir adet sancisi gibi sanci vardi bende anladm o esnada birde catlamamasi evet ihtimal dahilinde ama cok olasi birsey degil. Bir kac hikaye okudum burada ama gonlunh ferah tuut bence kesin catlamistir dedigim gibi eger kafana takiyorsan doktorundan rica et bakar. Bende mesela bakmasak mi spermlere zarar vermez mi dedm guldu:) rahim kalinligina bakti catladi mi diye bakti ben bekleme kismindayim
Artk hayirlisi bakalim aramizda bir gun var benim ertesi gunu catlamisti seninde catlamistir