Senle aynıydık de mı canım şimdi okuyunca mutlu oldum. Benimde gelişimsiz demişlerdi şimdi yarın gidicem umutlandım
Hanımlar umudunuzu yitirmeyin ben gittim 13 mm di çok üzüldüm ümidimi yitirir gibi oldum sonra bugün gittim ve 22 olmuş Yani öyle olabiliyor bazen erken kontrole çağırıyor doktorlar gelişir inşallah sizinkilerde
Bugün başla gün aşırı dedi ama ben dediğini yapmayı düşünmüyorum sabah saatlerinde iki gün üst üste sonra günaşırı düşünüyorumIliski icin ne dedi doktor?
Bugün başla gün aşırı dedi ama ben dediğini yapmayı düşünmüyorum sabah saatlerinde iki gün üst üste sonra günaşırı düşünüyorum
canini sıkma canim benimde bugun 11.gundu 12mm 1tane varmis sagda dr iyi dedi cuma gunu tekrar cagirdi iliski serbest dedi bakalim nasipte bu ay varmiBende bugün gittim 11 cm dedi 17 olması gerekmiş en az persembe tekrar gideceğim ama hiç umudum yok
canini sıkma canim benimde bugun 11.gundu 12mm 1tane varmis sagda dr iyi dedi cuma gunu tekrar cagirdi iliski serbest dedi bakalim nasipte bu ay varmi
Inşaallah canım benimde öyle olur yazarım mutlakaCalla büyümemiş yetersiz deyince stresi bıraktım olmamış heralde dedim hatta bende yan etki bile yoktu ama geliştiğini duyunca çok sevindim ve şaşırdım inşallah seninki de öyle olacaktır..Yarın sonucunu yazar mısın buraya güzel sonuçlar bekliyoruz senden de inşallah
hep gülelimGüldürdün beni 5. Gün test mi yapılırmışAma o çift çizgiyi görmeyi ben de ne kadar istiyorum anlatamam. Bu arada benim ilk denemem..
cok normal canim benimde 11 . gun 13 mm idi 6 tane yumurtam oluştu. 3 gün sonra gel dedi gittiğimde 3 tane 20 mm olmuştu çatlatma ignesinoldum bekliyorum hatta dün 5. gunumde test yaptım anında 2. çizgi cikti sırf meraktan yani baktım güzel bi duyguAynen sonrasinda hizla buyuyebiliyo benim oyle oldu
suan hangi zamandasin canimAynen sonrasinda hizla buyuyebiliyo benim oyle oldu
Benim doktorum bir yumurta gelişti deyince üzüldüm o da bizim için iyi olan bir tane olması doktorlar olarak çoklu yumurta gelişimini tercih etmiyoruz dedi.. Ve klomen değil diğerlerini kullanmak istiyorum desem benim isteğime göre yön verirler mi acabahep gülelimdünyanın sonu değil ya rabbim neyi uygun görmüşse onu yaşarız. bu arada klomenin çok iyi olamadığını biliyorum ben kullandım 1 tane yumurtam oluştu olmadı zaten şuan letü kullandım 6 tane yumurtam oldu 3 tanesi 20 mm oldu gelişti çatlatma iğnesi yaptık bence klomenle vakit kaybetme dr yinede görüş tabi letü femara daha etkili
bilmem ki mesela klomen kullandığımda gözlerimde kan topladi . doktorum allerji oldun kullanmayalım dedi.ki zaten doktorlarda 3 ay klomen kullanip fayda görülmezse zaten diğer ilaçlara geçiyorlar. ve benim doktorumda zaten ilacsizda 1 tane yumurtan oluyor ilaçla 2 veya 3 yumurta olsun ki şansımiz artsın demiştiBenim doktorum bir yumurta gelişti deyince üzüldüm o da bizim için iyi olan bir tane olması doktorlar olarak çoklu yumurta gelişimini tercih etmiyoruz dedi.. Ve klomen değil diğerlerini kullanmak istiyorum desem benim isteğime göre yön verirler mi acaba
hep gülelimdünyanın sonu değil ya rabbim neyi uygun görmüşse onu yaşarız. bu arada klomenin çok iyi olamadığını biliyorum ben kullandım 1 tane yumurtam oluştu olmadı zaten şuan letü kullandım 6 tane yumurtam oldu 3 tanesi 20 mm oldu gelişti çatlatma iğnesi yaptık bence klomenle vakit kaybetme dr yinede görüş tabi letü femara daha etkili
cok normal canim benimde 11 . gun 13 mm idi 6 tane yumurtam oluştu. 3 gün sonra gel dedi gittiğimde 3 tane 20 mm olmuştu çatlatma ignesinoldum bekliyorum hatta dün 5. gunumde test yaptım anında 2. çizgi cikti sırf meraktan yani baktım güzel bi duygubence femara ve letuyu arastirin klomenden daha etkili
suan hangi zamandasin canim
bilmem ki mesela klomen kullandığımda gözlerimde kan topladi . doktorum allerji oldun kullanmayalım dedi.ki zaten doktorlarda 3 ay klomen kullanip fayda görülmezse zaten diğer ilaçlara geçiyorlar. ve benim doktorumda zaten ilacsizda 1 tane yumurtan oluyor ilaçla 2 veya 3 yumurta olsun ki şansımiz artsın demişti
yan etki olduğunda kesilmesi gerekiyor. bana başka dr vermişti gözlerim kanlandi ilacın böyle bi yan etkisi yok dedi. bende dr değiştim oda klomen verecekti gözümü söyleyince iyiki söyledin allerji bidaha klomen kullanma dedi letü verdi. doktorun ile konuş benceKlomen kullandigimdan beri flu gorme var cok fena ilacin yan etkisiymis ama ilac biteli gunler oldu gecmedi hala
heralde 1 hafta sürmüştü gozumun beyaz kısmında kan akiyordu çok kotu olmuştumGozlerin sonra gecti mi 1 haftadir flu goruyorum sanki netlemiyor gozum uzaga dogru bakinca ozellikle cok korktum hergn gecsn die bekliyorum
Merhaba arkadaslar
Bu ay 5 gun sure ile klomen kullandim eylul ayi bize bebislerimizi getirsin insallah. Bu ay kullananlar bu baslikta toplanalim istedimmm. Var mi klomen ya da femara kullananlar ?
Klomen kullananlar
Dream1988
@Mevayigit
@Neclaa34
@Lovely118
(Batlarinizi bildirirseniz eklerim)
heralde 1 hafta sürmüştü gozumun beyaz kısmında kan akiyordu çok kotu olmuştum
korkma ilacın etkisi geçince oda geçer herkesin bünyesi aynı değil bundan sonra farklı bi ilaç kullanır belki doktorun.Ben anlamadim ki birde gunde 1 iciyodum 4 icenler var sonradan ilac biitince artti benim ins gecer zaten panik atagim var iyice taktim panikledim doktor gecer dedi soyledm yan etkisi dedi ama cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?