Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senle aynıydık de mı canım şimdi okuyunca mutlu oldum. Benimde gelişimsiz demişlerdi şimdi yarın gidicem umutlandım

Calla büyümemiş yetersiz deyince stresi bıraktım olmamış heralde dedim hatta bende yan etki bile yoktu ama geliştiğini duyunca çok sevindim ve şaşırdım inşallah seninki de öyle olacaktır..Yarın sonucunu yazar mısın buraya güzel sonuçlar bekliyoruz senden de inşallah

Iliski icin ne dedi doktor?

Inşaallah canım benimde öyle olur yazarım mutlaka

Güldürdün beni 5. Gün test mi yapılırmış Ama o çift çizgiyi görmeyi ben de ne kadar istiyorum anlatamam. Bu arada benim ilk denemem..
hep gülelimdünyanın sonu değil ya rabbim neyi uygun görmüşse onu yaşarız. bu arada klomenin çok iyi olamadığını biliyorum ben kullandım 1 tane yumurtam oluştu olmadı zaten şuan letü kullandım 6 tane yumurtam oldu 3 tanesi 20 mm oldu gelişti çatlatma iğnesi yaptık bence klomenle vakit kaybetme dr yinede görüş tabi letü femara daha etkili

Aynen sonrasinda hizla buyuyebiliyo benim oyle oldu
cok normal canim benimde 11 . gun 13 mm idi 6 tane yumurtam oluştu. 3 gün sonra gel dedi gittiğimde 3 tane 20 mm olmuştu çatlatma ignesinoldum bekliyorum hatta dün 5. gunumde test yaptım anında 2. çizgi cikti sırf meraktan yani baktım güzel bi duygu bence femara ve letuyu arastirin klomenden daha etkili

Benim doktorum bir yumurta gelişti deyince üzüldüm o da bizim için iyi olan bir tane olması doktorlar olarak çoklu yumurta gelişimini tercih etmiyoruz dedi.. Ve klomen değil diğerlerini kullanmak istiyorum desem benim isteğime göre yön verirler mi acaba

bilmem ki mesela klomen kullandığımda gözlerimde kan topladi . doktorum allerji oldun kullanmayalım dedi.ki zaten doktorlarda 3 ay klomen kullanip fayda görülmezse zaten diğer ilaçlara geçiyorlar. ve benim doktorumda zaten ilacsizda 1 tane yumurtan oluyor ilaçla 2 veya 3 yumurta olsun ki şansımiz artsın demişti

Klomen kullandigimdan beri flu gorme var cok fena ilacin yan etkisiymis ama ilac biteli gunler oldu gecmedi hala

Gozlerin sonra gecti mi 1 haftadir flu goruyorum sanki netlemiyor gozum uzaga dogru bakinca ozellikle cok korktum hergn gecsn die bekliyorum

Klomen kullandigimdan beri flu gorme var cok fena ilacin yan etkisiymis ama ilac biteli gunler oldu gecmedi hala
yan etki olduğunda kesilmesi gerekiyor. bana başka dr vermişti gözlerim kanlandi ilacın böyle bi yan etkisi yok dedi. bende dr değiştim oda klomen verecekti gözümü söyleyince iyiki söyledin allerji bidaha klomen kullanma dedi letü verdi. doktorun ile konuş bence

heralde 1 hafta sürmüştü gozumun beyaz kısmında kan akiyordu çok kotu olmuştum

Ben anlamadim ki birde gunde 1 iciyodum 4 icenler var sonradan ilac biitince artti benim ins gecer zaten panik atagim var iyice taktim panikledim doktor gecer dedi soyledm yan etkisi dedi ama cok korkuyorum

Ben anlamadim ki birde gunde 1 iciyodum 4 icenler var sonradan ilac biitince artti benim ins gecer zaten panik atagim var iyice taktim panikledim doktor gecer dedi soyledm yan etkisi dedi ama cok korkuyorum
korkma ilacın etkisi geçince oda geçer herkesin bünyesi aynı değil bundan sonra farklı bi ilaç kullanır belki doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…