• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet regli olmuyordum hep ilaçla veya doğum kontrolle düzeliyorduk.
tüm ilaçları iğneleri çöpe attım
düzenli besleniyorum spor yapıyorum bol bol uyuyorum d vitamini ve folik asit alıyorum sadece ve adet olabiliyorum artık düzensiz de olsa.
sanırım günleri tutturamıyoruz

evet regli olmuyordum hep ilaçla veya doğum kontrolle düzeliyorduk.
tüm ilaçları iğneleri çöpe attım
düzenli besleniyorum spor yapıyorum bol bol uyuyorum d vitamini ve folik asit alıyorum sadece ve adet olabiliyorum artık düzensiz de olsa.
sanırım günleri tutturamıyoruz
Ne güzel yapmak isteyip yapamadığım sağlıklı beslenme kilo verme spor bunlar çok önemli benim kilom fazla. Herhalde bişeylerin vakti var ondan olmayışı bende tedavi öncesinde hayıt hapı ile iyi kötü adet oluyordum ama o zamanlar tutmadı şimdi tedavi de de 2.ayımız hayırlısı herşeyin

Ne güzel yapmak isteyip yapamadığım sağlıklı beslenme kilo verme spor bunlar çok önemli benim kilom fazla. Herhalde bişeylerin vakti var ondan olmayışı bende tedavi öncesinde hayıt hapı ile iyi kötü adet oluyordum ama o zamanlar tutmadı şimdi tedavi de de 2.ayımız hayırlısı herşeyin
amin inşallah olur ben 50 kiloyum hep öyleydim ama yine de spor yapmak gerekiyormuş onu anladım basit egzersizler bile işe yarıyor.

Ben iki senelik vajinusmus hastasıyım kızlar yendiğim gibi hamile kaldım rabbim sizede nasip etsin çok zor günler yaşadım boşanma evresine geldik çocuk için acele etmeyin sağlık herşeyin başı önce sağlık🎈

Bende 1,5 yıllık evliyım pkoyum degerlerim iyi cıktı ama 35. Gun hale adet olmadım 40 günü geçmiyor hamilemiyim diyede umutlanmak istemiyorum hiç karın agrım falan da yok hamilelik belirtimde yok eşim sperm hızlı hareketliliği %20 cıktı hamile şansım düşük ama Insanın içinde hep ümidi oluyor Üzülmek istemediğim içinde hamile değilim diye kendımi ınandrmaya çalışıyorum

Back