Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar yaa bişeyi merak ediyorum çatlatma iğnesi vurduktan sonra yumurta kesin çatlıyor mu yoksa çatlamama durumu var mı

Var canim
O yuzden doktor cagirdi 4 gun gecti benim catlamis mi diye bakicak bgn. Bazi doktorlarda hormon testi istiyo ya da adet olursan bir sonraki ay bakiyo.

Var canim
O yuzden doktor cagirdi 4 gun gecti benim catlamis mi diye bakicak bgn. Bazi doktorlarda hormon testi istiyo ya da adet olursan bir sonraki ay bakiyo.
Eee beni çatlamış mı diye kontrole çağırmadı ben çatlayıp çatlamadıydınız öğrenmeyecek miyim

Kızlar Merhaba ben de adetin 5. Günü femaraya başladım doktor 13-15-17. Günler ilişki önerdi. Ovulasyon testi de kullanıyorum Dün 13. Gündü ve pik oldu ilişki de oldu muhtemelen yarın çatlama olacak ve yarın ilişki olmalı işte bakalım inşallah olur diye dua ediyorum. Ilk kez femara kullandım doktor takibe İlk ay gerek duymuyorum 3-4 Ay dene olmazsa gel iyi görünüyor şimdilik dedi vajinal ultrasondan sonra. Eşime de stres olmasın diye ilişki günleri ve ilaçtan bahsetmedim normalde o gelir hep ilişki olacağı zaman Dün oldu da bakalım yarın ne yapacağım

Kızlar Dün değil evvelki gün öğlen çatlatma iğnesi olmuştum normalde dün gece 1 de çatlamış olması gerekiyor diye biliyorum 36 saat mantığıyla ama kimse ovulasın testi yaptım böyle çıktı acaba daha çatlamamış mıdır.. Hiç bir şey anlayamadım

Eklentiler

• 8AC1D271-D8BF-4D55-A24E-87D1A03B9F4A.jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 28

O ignelerden sonra ovulasyon testi yaniltirmis canim cunku hormon veriliyor sonucta ekstra. Ben hissetmistim doktor cagirdi dedm catladi zaten ama bakin isterseniz evet dedi catlamis. Seffaf siviyi gormustum ben ertesi gunu hemen. Bence testlere guvenme eger cok kafana takarsan vajinal ultrasondan hemen goruyo catladigini canim

Benim o akıntı geldi mi ben anlamadım yani normal günlük akıntı var ama uzayan bişey görmedim o yüzden stres oldum testi de o yüzden yaptım..Az önce de renksiz şeffaf bi akıntı gördüm ama günlük akıntı kadar az ve yapış yapıl uzayan bi şekilde değildi.. Doktorum kontrole çağırmadı kendim gitsem bakar mı acaba

Eger kafana takiyorsan gidebilirsin canm uzayip uzamadigina bende dikkat etmemistim ama peceteyle sildigimde seffaf akinti gordm karnimda da hafif bir adet sancisi gibi sanci vardi bende anladm o esnada birde catlamamasi evet ihtimal dahilinde ama cok olasi birsey degil. Bir kac hikaye okudum burada ama gonlunh ferah tuut bence kesin catlamistir dedigim gibi eger kafana takiyorsan doktorundan rica et bakar. Bende mesela bakmasak mi spermlere zarar vermez mi dedm guldu:) rahim kalinligina bakti catladi mi diye bakti ben bekleme kismindayim
Artk hayirlisi bakalim aramizda bir gun var benim ertesi gunu catlamisti seninde catlamistir

Yaa düşünmek kafaya takmak istemiyorum ama ağrım sızım olmuyor belirtim olmuyor bir taraftan da artık herkesin gözü ve baskısı üzerimde bebek istiyor herkes haliyle tedirgin oluyorum.. Okuldayım da haftaiçi o yüzden gidip kontrol edeyim diye de fırsatım yok..Ama Allah razı olsun gerçekten içimi rahatlattın.. İnşallah ben de sonuca kadar bekliycem. Rabbim sana da bana da bekleyen diğer tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…