• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa düşünmek kafaya takmak istemiyorum ama ağrım sızım olmuyor belirtim olmuyor bir taraftan da artık herkesin gözü ve baskısı üzerimde bebek istiyor herkes haliyle tedirgin oluyorum.. Okuldayım da haftaiçi o yüzden gidip kontrol edeyim diye de fırsatım yok..Ama Allah razı olsun gerçekten içimi rahatlattın.. İnşallah ben de sonuca kadar bekliycem. Rabbim sana da bana da bekleyen diğer tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah en yakın zamanda ☺

Insallah icini ferah tut ve biraz olumlu dusun benimde 4. Ayim dusun o kdr kafama taktim ki bu ay klomen kullandik aslinda cok erken olmasina ragmen ve bende gozlerime vurdu flu goruyorm 4-5 gundur bugun korkudan o kdr agladim ki aklim suan bebek bile dusunemiyor. Insallah cektigimiz bu surecin sonunda mutlu olup bu gunleri sadece kucuk bir an gibi hatirlariz. Benim cevremde herkes ilk 1-2 ayinda kaldi ama biz naparsak yapalim Allah ne zaman nasip ederse o zaman tadacagiz insallah guzel haberler veririz birbirimize ztn gunlerimiz cok yakin

Insallah icini ferah tut ve biraz olumlu dusun benimde 4. Ayim dusun o kdr kafama taktim ki bu ay klomen kullandik aslinda cok erken olmasina ragmen ve bende gozlerime vurdu flu goruyorm 4-5 gundur bugun korkudan o kdr agladim ki aklim suan bebek bile dusunemiyor. Insallah cektigimiz bu surecin sonunda mutlu olup bu gunleri sadece kucuk bir an gibi hatirlariz. Benim cevremde herkes ilk 1-2 ayinda kaldi ama biz naparsak yapalim Allah ne zaman nasip ederse o zaman tadacagiz insallah guzel haberler veririz birbirimize ztn gunlerimiz cok yakin
[/QUOTE
Birimiz yan etki yok diye üzülüyoruz diğerimiz flu görüyor diye ama seninki çok kötüymüş inşallah ilaç etkisi geçince o da geçer sen de dert etmemeye çalış.. Haklısın valla her evlenen hemen çocuk yaptı bizim de imtihanımız bu oldu ama benim şimdiden gücüm bitti insanlar senden sonra evlenenler bile çocuk yaptı senin hala yok gibi laflar etmeye başladı işte bizde etkileniyoruz haliyle.. Sonuç konusunda haberleşelim inşallah benim kontrolüm 25 Eylül o gün belli olacak varsa yoksa hem de Doğum günüm o gün.. Bakalım nasip..Haber veririz artık buradan

cok normal canim benimde 11 . gun 13 mm idi 6 tane yumurtam oluştu. 3 gün sonra gel dedi gittiğimde 3 tane 20 mm olmuştu çatlatma ignesinoldum bekliyorum hatta dün 5. gunumde test yaptım anında 2. çizgi cikti sırf meraktan yani baktım güzel bi duygu😊😊😊 bence femara ve letuyu arastirin klomenden daha etkili
Canım bu iki ilacı aynı anda mı alıyoruz

Bende 1 eylülde başladım bu salı gittiğimde 11 mm idi bir yumurtam oluşmuş yarın tekrar gideceğim sen gittimi canım doktora
Evet canım pazartesi günü gittim ben de iki yumurtam oluştu biri sağda diğeri solda 26 mm sanırım, çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum bakalım, sen tekrar neden gideceksin doktor mu çağırdı

Merhabalar,
Bende bu ay klomen kullandım regl’in 5 günü başladım 5 gün içtim bitikten 1 gün sonra kontrole gittim sol tüpte 2 güzel büyüklükte yumurta vardı 16 mm di ölçüleri 2 gün sonra (Pazartesi) tekrar gittim ve 22mm olmuştu ve çatlatma iğnesi yapıldı Çarşamba günü yumurtladığımı hissettim şimdi bekliyoruz bakkalım. BAT 27 Eylül olmamak dileğiyle 😂😂

Kizlar kontrolden ciktim catlamis yumuslar ztn hissetmistim tek iliski oldu bakalim artik hayirlisi hepimiz icin.
Yeni bat ne zaman canım? ilaç kullanmışsın, umarım işe yarar. benim yeni bat 25 eylül :) Yaz bitti valla şaka maka..Hayallerime göre yazın hamileydim:)

Yeni bat ne zaman canım? ilaç kullanmışsın, umarım işe yarar. benim yeni bat 25 eylül :) Yaz bitti valla şaka maka..Hayallerime göre yazın hamileydim:)
ayni bende sizin gibi düşünüyordum hoş ben kışında hamile kalırım diye hayal kuruyordum olmadı yazın kalırım dedim yaz bitti boylelikle 2 yılda bitti kendimi avutuyorum vallahi😁

Ayniyiz asagi yukari. Normal dongume gore 26 eylul catlatma ignesine gore 23 fln cnm hayirlisi insallah hepimiz saglikli hamilelikler yasariz

ayni bende sizin gibi düşünüyordum hoş ben kışında hamile kalırım diye hayal kuruyordum olmadı yazın kalırım dedim yaz bitti boylelikle 2 yılda bitti kendimi avutuyorum vallahi😁
Yaa..umarım bir an önce hayallerimiz gerçek olur. Bu bekleme, hayaller ve belirsizlik kısmı gerçekten yıpratıcı. Ne annem anlıyor (pek detaylı bahsetmiyorum) ne diğer çocuğu olanlar.. Herkes nasılsa olur, ne var sanki, illaki olur gibisinden davranıyor ama belirsizlik ve beklemek çok zor, anlamıyorlar..
Ben kışın hemen bir kere korunmasam hamile olacağım sanıyordum😁 Ancak mayıs gibi cesaretim geldi, haziranda kesin hamileydim😁 Doğumu da baharda yapıyordum bebek ilk bayramda büyümüş oluyordu ve bebeğimle tatile gidiyordum😁 Şimdi düşünüyorum hazirana, temmuza denk geliyor 9 ay ekleyince.. Artık hangi ay nasip olursa yeterki olsun ve sağlıklı olsun hiç bir şey önemli değil modundayım 😁 Sizin yaş kaç?

Ayniyiz asagi yukari. Normal dongume gore 26 eylul catlatma ignesine gore 23 fln cnm hayirlisi insallah hepimiz saglikli hamilelikler yasariz
Aynen canım. şu bir hafta nasıl geçecek yine..inşallah ikimizde güzel haberler alırız aynı anda. ben de 23 ünde test yaparım gibime geliyor.

Yaa..umarım bir an önce hayallerimiz gerçek olur. Bu bekleme, hayaller ve belirsizlik kısmı gerçekten yıpratıcı. Ne annem anlıyor (pek detaylı bahsetmiyorum) ne diğer çocuğu olanlar.. Herkes nasılsa olur, ne var sanki, illaki olur gibisinden davranıyor ama belirsizlik ve beklemek çok zor, anlamıyorlar..
Ben kışın hemen bir kere korunmasam hamile olacağım sanıyordum😁 Ancak mayıs gibi cesaretim geldi, haziranda kesin hamileydim😁 Doğumu da baharda yapıyordum bebek ilk bayramda büyümüş oluyordu ve bebeğimle tatile gidiyordum😁 Şimdi düşünüyorum hazirana, temmuza denk geliyor 9 ay ekleyince.. Artık hangi ay nasip olursa yeterki olsun ve sağlıklı olsun hiç bir şey önemli değil modundayım 😁 Sizin yaş kaç?
25 yaşındayım çevrem 2. ne zaman diye soruyor hatta dün bi tanıdıkça konuştum onun 3 tane var beni hiç umursamadi olur inş yazmış sadece bizi bizden başka kimse anlamaz. çok şükür bi tane var ama oda büyüdü ve kardeş ıstiyor misafirlikte olur olmaz yerde benim ne zaman kardeşim olucak diyo utanıyorum artık

Back