• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yarın klomenle son günüm dört gün sonra doktora gidicem bakalım neler olcak benim doktorum yok burda herhangi tavsiyesi olan çar mı benim için devlette yada özelde yumurtama bakıcak istanbul Kağıthane’de oturuyorum
ayni gunlerde kullaniyoruz sanirim benimde ilacim klomennyarin bitiyor sali gunu dr gidecegim tipmerkezi oldugu icin 10gun sonra tekrar ucret odemem gerek catlamasi olup olmadimi diye gidemem oyuzden 16 eylule
devlet hastahanesinden randevu aldim catlayip catlamadigina baktiracagim ins. sende oyle yapabilirsin

ayni gunlerde kullaniyoruz sanirim benimde ilacim klomennyarin bitiyor sali gunu dr gidecegim tipmerkezi oldugu icin 10gun sonra tekrar ucret odemem gerek catlamasi olup olmadimi diye gidemem oyuzden 16 eylule
devlet hastahanesinden randevu aldim catlayip catlamadigina baktiracagim ins. sende oyle yapabilirsin
Çok sevindim beraber olmasına haberleşiriz tamam bende öyle yapayım canım 16 sı geç olmaz mı sence

Selammm bende bu ay klomen kullandım yarında kontrolum var umarım yumoslarım vardır ve çatlar hamiş olurum Allah isteyen herkese versin

İnşallah her şey gönlünce olur
Bu arada hanımlar neler yaptınız var mı bi gelişme
amin inşallah canim benim ovitrelle deki 5. günüm az önce lavaboya gittim akintim çok zaten bugün küçük kırmızı bi parca geldi pesinede akinti ama kırmızıydı i. dunde dr iliski onermisti acaba tuttumu sizce neler oluyor

bugun 11.gunum dr gittim 1yumurtam var 12mm olmus cuma tekrar cagirdi bakalim nasip olacakmi bu ay

Bende bugün gittim 11 cm dedi 17 olması gerekmiş en az persembe tekrar gideceğim ama hiç umudum yok

Merhaba kızlar banada klomen verıldı ıkıgun sonra baslayacagım ılaca ılk kez kullanacagım heycanlıyım

amin inşallah canim benim ovitrelle deki 5. günüm az önce lavaboya gittim akintim çok zaten bugün küçük kırmızı bi parca geldi pesinede akinti ama kırmızıydı i. dunde dr iliski onermisti acaba tuttumu sizce neler oluyor
Yerleşme kanaması diyorlar ya inşallah ondandır ben de bugün iğnemi vuruldum bakalım 15 günümüz var yumurtam 22 mm di inşallah Rabbim hepimizi sevindirir

Yerleşme kanaması diyorlar ya inşallah ondandır ben de bugün iğnemi vuruldum bakalım 15 günümüz var yumurtam 22 mm di inşallah Rabbim hepimizi sevindirir

Hanımlar umudunuzu yitirmeyin ben gittim 13 mm di çok üzüldüm ümidimi yitirir gibi oldum sonra bugün gittim ve 22 olmuş Yani öyle olabiliyor bazen erken kontrole çağırıyor doktorlar gelişir inşallah sizinkilerde

Gerçekten çok kötü bi durum.. Öyle kalakaldım ama bana tekrar klomen verdi.. sana niye vermedi ki acaba ya da boyutları neymiş onu söyledi mi
Çok canım sıkıldı kaç gündür hiçbirşey yapasım yoktu, bugün ciddi agrım oldu yarın başka bir doktordan randevu aldım belki gelişmişlerdir diye umut ediyorum

Hanımlar umudunuzu yitirmeyin ben gittim 13 mm di çok üzüldüm ümidimi yitirir gibi oldum sonra bugün gittim ve 22 olmuş Yani öyle olabiliyor bazen erken kontrole çağırıyor doktorlar gelişir inşallah sizinkilerde
Senle aynıydık de mı canım şimdi okuyunca mutlu oldum. Benimde gelişimsiz demişlerdi şimdi yarın gidicem umutlandım

ayyy inşallah canim ya şimdide çok yogun sari akinti var az öncede test yaptım hemen 2. çizgi cıktı ama iğnenin 5. günüydü biraz gülelim diye yaptım merak ediyorsun 2 . cizgiyi😊daha iğnenin etkisi olabilir. maşallah canım büyüklüğü güzel miş inşallah güzel haberler alırsın kacinci denemen

ayyy inşallah canim ya şimdide çok yogun sari akinti var az öncede test yaptım hemen 2. çizgi cıktı ama iğnenin 5. günüydü biraz gülelim diye yaptım merak ediyorsun 2 . cizgiyi😊daha iğnenin etkisi olabilir. maşallah canım büyüklüğü güzel miş inşallah güzel haberler alırsın kacinci denemen
Güldürdün beni 5. Gün test mi yapılırmış 😃Ama o çift çizgiyi görmeyi ben de ne kadar istiyorum anlatamam. Bu arada benim ilk denemem..

Back