- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- 723
ayni gunlerde kullaniyoruz sanirim benimde ilacim klomennyarin bitiyor sali gunu dr gidecegim tipmerkezi oldugu icin 10gun sonra tekrar ucret odemem gerek catlamasi olup olmadimi diye gidemem oyuzden 16 eyluleKızlar yarın klomenle son günüm dört gün sonra doktora gidicem bakalım neler olcak benim doktorum yok burda herhangi tavsiyesi olan çar mı benim için devlette yada özelde yumurtama bakıcak istanbul Kağıthane’de oturuyorum
Çok sevindim beraber olmasına haberleşiriz tamam bende öyle yapayım canım 16 sı geç olmaz mı senceayni gunlerde kullaniyoruz sanirim benimde ilacim klomennyarin bitiyor sali gunu dr gidecegim tipmerkezi oldugu icin 10gun sonra tekrar ucret odemem gerek catlamasi olup olmadimi diye gidemem oyuzden 16 eylule
devlet hastahanesinden randevu aldim catlayip catlamadigina baktiracagim ins. sende oyle yapabilirsin
tip merkezindeki dr catlatma ignesi verdikten 4gun sonraya tahmini denk geliyor gec olmaz benim amacim kistemi donusmus catlamismi ogrenmek tamam haberleselim canimÇok sevindim beraber olmasına haberleşiriz tamam bende öyle yapayım canım 16 sı geç olmaz mı sence
Hakkımızda hayırlısı canım Allah’a güveniyorum olcak bu aytip merkezindeki dr catlatma ignesi verdikten 4gun sonraya tahmini denk geliyor gec olmaz benim amacim kistemi donusmus catlamismi ogrenmek tamam haberleselim canim
Hakkımızda hayırlısı canım Allah’a güveniyorum olcak bu ay
ins.Hakkımızda hayırlısı canım Allah’a güveniyorum olcak bu ay
İnşallah her şey gönlünce olurSelammm bende bu ay klomen kullandım yarında kontrolum var umarım yumoslarım vardır ve çatlar hamiş olurum Allah isteyen herkese versin
amin inşallah canim benim ovitrelle deki 5. günüm az önce lavaboya gittim akintim çok zaten bugün küçük kırmızı bi parca geldi pesinede akinti ama kırmızıydı i. dunde dr iliski onermisti acaba tuttumu sizce neler oluyorİnşallah her şey gönlünce olur
Bu arada hanımlar neler yaptınız var mı bi gelişme
Yerleşme kanaması diyorlar ya inşallah ondandır ben de bugün iğnemi vuruldum bakalım 15 günümüz var yumurtam 22 mm di inşallah Rabbim hepimizi sevindiriramin inşallah canim benim ovitrelle deki 5. günüm az önce lavaboya gittim akintim çok zaten bugün küçük kırmızı bi parca geldi pesinede akinti ama kırmızıydı i. dunde dr iliski onermisti acaba tuttumu sizce neler oluyor
Yerleşme kanaması diyorlar ya inşallah ondandır ben de bugün iğnemi vuruldum bakalım 15 günümüz var yumurtam 22 mm di inşallah Rabbim hepimizi sevindirir
Çok canım sıkıldı kaç gündür hiçbirşey yapasım yoktu, bugün ciddi agrım oldu yarın başka bir doktordan randevu aldım belki gelişmişlerdir diye umut ediyorumGerçekten çok kötü bi durum.. Öyle kalakaldım ama bana tekrar klomen verdi.. sana niye vermedi ki acaba ya da boyutları neymiş onu söyledi mi
Senle aynıydık de mı canım şimdi okuyunca mutlu oldum. Benimde gelişimsiz demişlerdi şimdi yarın gidicem umutlandımHanımlar umudunuzu yitirmeyin ben gittim 13 mm di çok üzüldüm ümidimi yitirir gibi oldum sonra bugün gittim ve 22 olmuş Yani öyle olabiliyor bazen erken kontrole çağırıyor doktorlar gelişir inşallah sizinkilerde
ayyy inşallah canim ya şimdide çok yogun sari akinti var az öncede test yaptım hemen 2. çizgi cıktı ama iğnenin 5. günüydü biraz gülelim diye yaptım merak ediyorsun 2 . cizgiyiYerleşme kanaması diyorlar ya inşallah ondandır ben de bugün iğnemi vuruldum bakalım 15 günümüz var yumurtam 22 mm di inşallah Rabbim hepimizi sevindirir
Senle aynıydık de mı canım şimdi okuyunca mutlu oldum. Benimde gelişimsiz demişlerdi şimdi yarın gidicem umutlandım
Güldürdün beni 5. Gün test mi yapılırmışayyy inşallah canim ya şimdide çok yogun sari akinti var az öncede test yaptım hemen 2. çizgi cıktı ama iğnenin 5. günüydü biraz gülelim diye yaptım merak ediyorsun 2 . cizgiyidaha iğnenin etkisi olabilir. maşallah canım büyüklüğü güzel miş inşallah güzel haberler alırsın kacinci denemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?