• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabalar bende pkos um ve sali gunu sabah aksam olarak klomene basladim
sali gunu yani 12.gunum dr cagirdi bakalim kac milim olacak hakkimizda hayirlisi olsun ben 1.5yildir ugrasiyorum 4klomen kullandim 3unde ovitrelle kullandigim halde catlama olmadi kiste donustu bu ay ins. catlar

Hadi insallah benim 12. Gunde yeterli olmadi bakalim sende yaz olur mu♥️ Guzel gelismelerimiz olsun insallah

Kızlar sonuçları yazın demiştiniz gün kontrole gittim küçük kalmışlar tam etkilememişler 13 ve 12 mm iki tane yumurta var dedi doktor yeterli olmadığı için tekrar klomen kullan dedi 3 gün daha sonra şaşı yine bakıcak

Kızlar sonuçları yazın demiştiniz gün kontrole gittim küçük kalmışlar tam etkilememişler 13 ve 12 mm iki tane yumurta var dedi doktor yeterli olmadığı için tekrar klomen kullan dedi 3 gün daha sonra şaşı yine bakıcak
[/QUOTE

Benimde 16-13 tu tkrr klomen vermedi ama pazartesiye catlatma ignesi verdi 3 gun sonra mi gideceksin tekrar?

Bende gittim doktora bir yumurta olduğunu ama gelişmediğini söyledi ekstra birşey vermedi haftaya gün aşırı gel gelişimi kontrol edelim dedi. Çok moralim bozuldu ama yapacak birşey yok, soğan kürüyapıyordum bugün incire başlayım diye düşündüm ne yapacagimi bilemedim

Bende gittim doktora bir yumurta olduğunu ama gelişmediğini söyledi ekstra birşey vermedi haftaya gün aşırı gel gelişimi kontrol edelim dedi. Çok moralim bozuldu ama yapacak birşey yok, soğan kürüyapıyordum bugün incire başlayım diye düşündüm ne yapacagimi bilemedim

Allah allah kac mm mis niye onu gelistirmeye calismiyor acaba benim arkadasimin klomenle gelismeyince dokto igne vermis onla
Hamile kalmis yumurtasi gelismis

Gerçekten çok kötü bi durum.. Öyle kalakaldım ama bana tekrar klomen verdi.. sana niye vermedi ki acaba ya da boyutları neymiş onu söyledi mi

Salı günü gidicem işte inşallah bu sefer gelişir sancı olmamasından da anlamıştım gerçi büyüseler bana da etki yapardı diyorum artık 🤦🏻‍♀️

Benim bugun 12. Gunumdu 2 yumurta olusmus biri 16.25mm digeri 13mm yeterli boyutta olmadigi icin oazartesi tekrar kontrolum var normal mi?
evet canım normal benimde 12. gunumde 6 yumurtam olusmustu hepsi 13 mm idi. kontrolde 3 tanesi 19mm olmustu çatlatma iğnesi olduğum az önce. seninkilerde gayet iyi günde 2 mm büyürler

Kızlar yarın klomenle son günüm dört gün sonra doktora gidicem bakalım neler olcak benim doktorum yok burda herhangi tavsiyesi olan çar mı benim için devlette yada özelde yumurtama bakıcak istanbul Kağıthane’de oturuyorum

Ben de smdi regl oldm kizlar ovulasyonla yumurtlamayi yakalayamadin 4 gun erkrn geldi tarihinden pztsi asilamaya gidecegm allah in izniyle belki klomen baslar onda daha fazla yumurta cikiyor degil mi

Ben de smdi regl oldm kizlar ovulasyonla yumurtlamayi yakalayamadin 4 gun erkrn geldi tarihinden pztsi asilamaya gidecegm allah in izniyle belki klomen baslar onda daha fazla yumurta cikiyor degil mi

Hakkinda hayirlisi olsun canim♥️ Klomenin dozuna bagli o sanirim asilama olucaksan belki igne verebilirler onda daha cok olusuyor galba

Hakkinda hayirlisi olsun canim♥ Klomenin dozuna bagli o sanirim asilama olucaksan belki igne verebilirler onda daha cok olusuyor galba
Igne de en kaliteli yumurta seciliyormus gecen asiama da 1 cikti dr en kalitesini ayiriyor demisti

Back