Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi akşamlar kızlar klomen kullandım bu ay bugün 13 gün doktor a gittim 3 yumurtam olmuş catlatma iğnesi vuruldum bat 5 ekim
Kac mm dı yumurtaların brnımde uc olusmus ama ıgne ıcın gec kaldık kendı catlar catlamazsa kost olur dedı

Kacinci günün senin ben 13 uncu günde iğneyi vurdu biri 20 biri 18 diğeri de kendisi çatlamış dedi doktorum
Dun 13.gundu ovulasyonla takıp edıyodum catlama gozukuyo bugun dr dırek catlama sevıyesındeker gec kalmısız vurulsanda ıse yaramaz dedı kendı catlıcak yada kost olcak dedı

Kizlar bu ay promotil women alip kurlerle destekleyip saddce cat ignesi oluyum diyorum. Klomen biraz korkutuyor beni 2. Ay tkrr icmek istemiyorum bakalim doktorum ne diyecek.

Kizlar bu ay promotil women alip kurlerle destekleyip saddce cat ignesi oluyum diyorum. Klomen biraz korkutuyor beni 2. Ay tkrr icmek istemiyorum bakalim doktorum ne diyecek.
Klomensiz çatlatma iğnesi veriyorlar mı.. Hem senin yumurtalar ilaçsız da gelişiyor mu ?
Ben de bu ay olmazsa klomen yerine femara ya da letü teklif edicem

Klomensiz çatlatma iğnesi veriyorlar mı.. Hem senin yumurtalar ilaçsız da gelişiyor mu ?
Ben de bu ay olmazsa klomen yerine femara ya da letü teklif edicem

Gelisiyo canim sadece adet dongum uzun suruyo klomen one cekmisti birde daha fazla yumurta olmustu. Eger yumurtan oluyorsa sadece cat igneside olabilir tabi ben daha doktorumla gorusmedim ama haberdar ederm tabi burada cunku henuz regl
Olmadm ben

Kızlar günü beklemeden kan testi yaptım <0.5 çıktı hamilelik yok olmaZ da bu değerle zaten adetime 7 gün var. İnşallah sizin olumlu çıkar.

Kızlar günü beklemeden kan testi yaptım <0.5 çıktı hamilelik yok olmaZ da bu değerle zaten adetime 7 gün var. İnşallah sizin olumlu çıkar.
Canım yerleştikten sonra değer yükseliyor çok erken yapmışsın test yerleşme zaten 1 hafta gibi bir süreç yanlış bilmiyorsam bekle bence umudunu kaybetme

Benim bat 1 ekim, ben çatlatma iğnesi olmadım. Doktora da gidemiyorum mecburen bekleyeceğiz zaman da geçmiyor umarım ikimiz için de guzel haberler olur
Benımde 3 5!ekım daha erken de olabılır dr cagarmadımı senı ovulasyonka takıp etmedınmj

Ben sehir dısındayım kaldıgım ilçede 1 kadın dogumcu var onu da hiç sevmedim kendi dr um klomen vermişti/istanbul da yasıyorum normalde klomenden sonraki hafta dr a git sonucları bana at demişti oyle yaptım. Catlama iğnesi kullanmıcaz dedi. 3 yumurtam vardı 17 13 13.burdaki dr tek kelime etmedi raporunu gondrrsin kendi dr una dedi. Ben bu dr a bir daha gitmem zaten. Bugun de cok agrım oldu kasıklarımda inş iyiye alamettir. Bat 1 ekim bekliyorum. Nerdeyse her gun ovulasyon yapıyorum hep aynı cıktı ilk çizgiyle aynı koyulukta değil. Bugun bile yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…