Kızlar ben karnımda çok şişlik hissediyorum bu klomen yan etkisi mi? Sizde oluştu mu?
hayırlı olsun değerlerin kontrol ediliyor muBugün yaptırdım hcg 280 cıktı catlatma ignes8nin 17. Gunu
Evt 2 gun sonra tekrar bakıldı 860 cıktı yükseldi yarın tekrar gidicem insallah kese gorunucekhayırlı olsun değerlerin kontrol ediliyor mu
Hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başlayacak senin 9 aylık :)Evt 2 gun sonra tekrar bakıldı 860 cıktı yükseldi yarın tekrar gidicem insallah kese gorunucek
Çatlatma iğnesini bende oldum 1 hafta oldu ve bir kaç gündür kaşık ağrım akıntım mide yanmam ve kabızlık sorunum var sende de böyle oldu mu acabaInsallah cnm . Guzel gelismistir ins. Ben kullandim klomen sabah aksmam 1er tane olmak uzere. solda birtane 20mm yum gelisti catlatma ignemi oldum bekliorm simcik. bugun 9.gunum hayirlisi hepimizn icin insallah
Hayirli olsun darisi basimizaMerhaba bende klomen kulladim çatlatma ignesi vurulup aşılama oldum dün test yaptım sonuç pozitif çok şükür inşallah rabbim herkese nasip eder
Ne dedi canım doktor hoş geldin aramızaMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum. Bugün benim de iğnemin 3. günü....
Çok umutlu da değilim açıkçası..Doktor kafamı karıştırdı biraz..
H.b canım.. klomen bittikten 2 gün sonra çağırdı ve gittim..solda 7 mm, sağda 26 mm yumurta olmuş dedi ve sağdakini boşverelim, soldakini takip edelim dedi..3 gün sonra tekrar çağırdı gittim ve soldaki gelişmemiş.. biz bu sağdakini çatlatalım dedi ve çatlatma iğnesi yazdı, öğle saatine kadar yaptır dedi..Ne dedi canım doktor hoş geldin aramıza
Dollenmesi icin rahim duvari kalinligi da onemli once kucuk yumurtayla yakalayacagini dusunmus o buyumeyince de buyugu catlatalim demis cogul gebelik olusmamasi icin de yapmis olabilir yani en bastan buyugu catlatsa kucuk de arkadan gelir catlar diyeH.b canım.. klomen bittikten 2 gün sonra çağırdı ve gittim..solda 7 mm, sağda 26 mm yumurta olmuş dedi ve sağdakini boşverelim, soldakini takip edelim dedi..3 gün sonra tekrar çağırdı gittim ve soldaki gelişmemiş.. biz bu sağdakini çatlatalım dedi ve çatlatma iğnesi yazdı, öğle saatine kadar yaptır dedi..
İlk önce 26 mm lik yumurtayı es geçip daha sonra onu çatlatmaya yönlenmesi kafamı çok karıştırdı..
İğneden sonra kaçıncı günün canım?Merhaba kızlar,
Şişliğim devam ediyor, bir de kaşıntı eklendi üstüne. Hatta dün kaşıntımdan sonra 1-2 damla pembe leke geldi peceteye sildiğimde. Ben de yerleşme mi acaba diyerek bu sabah test yaptm hiç bir şey yok. Sizce yerleşme olabilir mi? Çok üzülüyorum. Neden olmuyor diye3 yumurtam vardı yine mi tutmadı ağlıyorum
Ben de klomen kullandım ve iğne kullanmadım. Adet tarihlerimiz de benzer birlikte bekleyelim canımmerhaba bende bu ay klomen kullandın yumurtam kendiliğinden atladı ilişkinin ertesi günün doktro gittiğimde çatlamıy dedi şimdi bekliyorum bakalım adet günüme 2 3 gün var ama henüz bir belirtimde yok bakalım
hadi inşallah sende bir belirti var mıBen de klomen kullandım ve iğne kullanmadım. Adet tarihlerimiz de benzer birlikte bekleyelim canım
Hiç bir belirti yokhadi inşallah sende bir belirti var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?