• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar doktora gıdebildim, kan testi yaptı progresteron 30 cıkmıs. İyi mi sizce?
Yumurtaların kaybolmus dedi. Döllenmiş yolda da olabilirler ama adet tarihin geçince kan testi yaparız dedi. :) pazartesini bekliyorum.

Insallah cnm . Guzel gelismistir ins. Ben kullandim klomen sabah aksmam 1er tane olmak uzere. solda birtane 20mm yum gelisti catlatma ignemi oldum bekliorm simcik. bugun 9.gunum hayirlisi hepimizn icin insallah
Çatlatma iğnesini bende oldum 1 hafta oldu ve bir kaç gündür kaşık ağrım akıntım mide yanmam ve kabızlık sorunum var sende de böyle oldu mu acaba 🙄 ben ilk kez çatlatma iğnesi oldum internette de detaylı bilgi yok

Merhaba bende klomen kulladim çatlatma ignesi vurulup aşılama oldum dün test yaptım sonuç pozitif çok şükür inşallah rabbim herkese nasip eder

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. Bugün benim de iğnemin 3. günü....
Çok umutlu da değilim açıkçası..Doktor kafamı karıştırdı biraz..

Ne dedi canım doktor hoş geldin aramıza
H.b canım.. klomen bittikten 2 gün sonra çağırdı ve gittim..solda 7 mm, sağda 26 mm yumurta olmuş dedi ve sağdakini boşverelim, soldakini takip edelim dedi..3 gün sonra tekrar çağırdı gittim ve soldaki gelişmemiş.. biz bu sağdakini çatlatalım dedi ve çatlatma iğnesi yazdı, öğle saatine kadar yaptır dedi..
İlk önce 26 mm lik yumurtayı es geçip daha sonra onu çatlatmaya yönlenmesi kafamı çok karıştırdı.. 😞

İğneden önce ovülasyon testimde kopkoyu 2 çizgiyi gördüm, silikleşmeye başladığında iğne yapıldı.. doktorun birşey söylememesi beni bunalıma soktu resmen.. Bu arada bugün iğnenin 3. Günüydü ve sağ kasığım hala patlayacak gibi ağrıyor 😖

H.b canım.. klomen bittikten 2 gün sonra çağırdı ve gittim..solda 7 mm, sağda 26 mm yumurta olmuş dedi ve sağdakini boşverelim, soldakini takip edelim dedi..3 gün sonra tekrar çağırdı gittim ve soldaki gelişmemiş.. biz bu sağdakini çatlatalım dedi ve çatlatma iğnesi yazdı, öğle saatine kadar yaptır dedi..
İlk önce 26 mm lik yumurtayı es geçip daha sonra onu çatlatmaya yönlenmesi kafamı çok karıştırdı.. 😞
Dollenmesi icin rahim duvari kalinligi da onemli once kucuk yumurtayla yakalayacagini dusunmus o buyumeyince de buyugu catlatalim demis cogul gebelik olusmamasi icin de yapmis olabilir yani en bastan buyugu catlatsa kucuk de arkadan gelir catlar diye

Merhaba kızlar,
Şişliğim devam ediyor, bir de kaşıntı eklendi üstüne. Hatta dün kaşıntımdan sonra 1-2 damla pembe leke geldi peceteye sildiğimde. Ben de yerleşme mi acaba diyerek bu sabah test yaptm hiç bir şey yok. Sizce yerleşme olabilir mi? Çok üzülüyorum. Neden olmuyor diye :KK43: 3 yumurtam vardı yine mi tutmadı ağlıyorum

merhaba bende bu ay klomen kullandın yumurtam kendiliğinden atladı ilişkinin ertesi günün doktro gittiğimde çatlamıy dedi şimdi bekliyorum bakalım adet günüme 2 3 gün var ama henüz bir belirtimde yok bakalım

Merhaba kızlar,
Şişliğim devam ediyor, bir de kaşıntı eklendi üstüne. Hatta dün kaşıntımdan sonra 1-2 damla pembe leke geldi peceteye sildiğimde. Ben de yerleşme mi acaba diyerek bu sabah test yaptm hiç bir şey yok. Sizce yerleşme olabilir mi? Çok üzülüyorum. Neden olmuyor diye :KK43: 3 yumurtam vardı yine mi tutmadı ağlıyorum
İğneden sonra kaçıncı günün canım?

merhaba bende bu ay klomen kullandın yumurtam kendiliğinden atladı ilişkinin ertesi günün doktro gittiğimde çatlamıy dedi şimdi bekliyorum bakalım adet günüme 2 3 gün var ama henüz bir belirtimde yok bakalım
Ben de klomen kullandım ve iğne kullanmadım. Adet tarihlerimiz de benzer birlikte bekleyelim canım 🙏🏻

Back