- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Ben 14. Gün yapmıştım idrarda çıkmamıştı. Kanda çıktı sonra sende garantiye almak istiyorum diyorsan 14. Gün kan ver.Çok teşekkür ederim içime şu serptiniz
İğnenin etkisi 12 ünde geçer diyolar belki erken gebelik testi yaparım bende bir an önce öğrenmek istiyorum en azından çok heveslenmeden
İğnenin 14.günü mu diyosun canım .. galiba öyle yapicmBen 14. Gün yapmıştım idrarda çıkmamıştı. Kanda çıktı sonra sende garantiye almak istiyorum diyorsan 14. Gün kan ver.
Kuzum senin ikiz de olabilir gibime geliyo gebelik varsa eğer. Çünkü bu kadar erken böyle belirgin çıktıysa 2.cizgi. ay hadi inşallah senin adına çok sevinecegim.Ay nolur banada dua et benimde 9. Gunumde pozitif cikiyo
Canım sen denemeyi yumurta günü mü yaptın yoksa çatladıktan sonra mı ? Ben yumurtalığı gördüğüm günün ertesi yaptım. Buarada iğne yaptın mı ? Ben iğnesiz kullandımEvettt♥ Bende aynisini dusubdum olcagi varsa teke cifte bakmaz
14. Gün canım zaten adetinde yaklaşmış olacak kesin sonuç alırsınİğnenin 14.günü mu diyosun canım .. galiba öyle yapicm
Benimde goz randevum var gitmisken versem mi:) sen verirsen veririm
Hadi güzel haberler ver bize inşallahBen kan verdim az önce
Güzel haberi alır almaz bize de yazBen kan verdim az önce
Bugün yaptırdım hcg 280 cıktı catlatma ignes8nin 17. GunuAmin Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah Rabbim isteyen herkese yaşatsın
Maşallah canım darısı bizlerin başınaBugün yaptırdım hcg 280 cıktı catlatma ignes8nin 17. Gunu
Canım sen denemeyi yumurta günü mü yaptın yoksa çatladıktan sonra mı ? Ben yumurtalığı gördüğüm günün ertesi yaptım. Buarada iğne yaptın mı ? Ben iğnesiz kullandım
Tekrar test verdin mi merak ettim inşallah gebeliktir canımIgne oldum ignenin ertesi gunu catladi benim cnm denemede o gundu
MasAllah cnm sağlıkla devam etsin insAllahBugün yaptırdım hcg 280 cıktı catlatma ignes8nin 17. Gunu
Tekrar test verdin mi merak ettim inşallah gebeliktir canım
Canım ben bu formda okumuştum bir kaç gebe kanda hcg yi görmemiş eve gelip normal hayatına devam etmiş ama sonradan kanda çıkmış bilgin olsun dikkat et kendine yinede bence gebelik varYok tekrar idrar testi denedim yine cikti sadece
Canım ben bu formda okumuştum bir kaç gebe kanda hcg yi görmemiş eve gelip normal hayatına devam etmiş ama sonradan kanda çıkmış bilgin olsun dikkat et kendine yinede bence gebelik var
Damlarım naptın ?? Senden haber bekliyoruzInsallah cnm benim yarin ilk idrar ile deneyip tkrr burada paylasirim.
Damlarım naptın ?? Senden haber bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?