• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesini bende oldum 1 hafta oldu ve bir kaç gündür kaşık ağrım akıntım mide yanmam ve kabızlık sorunum var sende de böyle oldu mu acaba 🙄 ben ilk kez çatlatma iğnesi oldum internette de detaylı bilgi yok
Evet ayni belirtiler bendede oldu cok umutlanmistm acaba hamilrlikmi die. Ama malesef negatif ilk ay ilk denemem :((

biz seninle aynıyız sanırım benim de bugün adet oldum olacam gibi dünki testim negatif çıktı :KK43:
Benimde 4 ekim bat kızlar belim çok ağrıyor birde arada kasiklarima ağrı giriyor göğüs uclarima elimi değdiremiyorum sızlıyor sizin belirtileriniz neler

Bende katılıyım aranıza kızlr 🙋‍♀merhaba
Bende 25 Eylülde İğnemi vurdum. Klomen / İnofolic kullandım ve 3 tane yumurtam oluştu 2 is 20 mm birisi 19 buçuk hatta dediii 🤭 Elhamdulillah bugün kontrolüm vardıııı veeee ikisi çatlamışşşş şimdi bekliyoruz 😍 inşaAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz ❣️

Bende katılıyım aranıza kızlr 🙋‍♀️merhaba
Bende 25 Eylülde İğnemi vurdum. Klomen / İnofolic kullandım ve 3 tane yumurtam oluştu 2 is 20 mm birisi 19 buçuk hatta dediii 🤭 Elhamdulillah bugün kontrolüm vardıııı veeee ikisi çatlamışşşş şimdi bekliyoruz 😍 inşaAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz ❣
Merhaba hosgeldin

benide haberdar et :)
hasta da olmadim ama gorunen bisey de yok
6C598459-5EEC-4B41-B0D2-C3D282DADAD2.jpeg

Back