- 29 Temmuz 2018
- 322
- 194
- 103
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende klomenden dolayı cok gaz olmustu ondan olabılırHanımlar bugün iğnenin 4.günü ve dehşet gaz sancısı var.. sizde de oldu mu?
Yeterli buyukluge ulasmadig icin vermemistir.cunku Genelde 18 -22mm oldugunda catlatma ignesi verioBen iğne vurulmadım, 14 eylülde 3 yumurtam vardı 17 13 13 mm olarak gerek yok dedi iğneye dr um
Evet ayni belirtiler bendede oldu cok umutlanmistm acaba hamilrlikmi die. Ama malesef negatif ilk ay ilk denemem (Çatlatma iğnesini bende oldum 1 hafta oldu ve bir kaç gündür kaşık ağrım akıntım mide yanmam ve kabızlık sorunum var sende de böyle oldu mu acaba ben ilk kez çatlatma iğnesi oldum internette de detaylı bilgi yok
Bu sabah test yaptım hiç bir şey yok. Dün yaptığım testte de saatler sonra çizgi belirdi umutlanmalı mıyım hala hasta olmadımYeterli buyukluge ulasmadig icin vermemistir.cunku Genelde 18 -22mm oldugunda catlatma ignesi verio
Yaa benimde içimde bir sıkıntı var sanki tutmayacakmış gibi hakkımızda hayırlısı olsun bakalımEvet ayni belirtiler bendede oldu cok umutlanmistm acaba hamilrlikmi die. Ama malesef negatif ilk ay ilk denemem (
Baykussever senin bat ne zaman?Yaa benimde içimde bir sıkıntı var sanki tutmayacakmış gibi hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
3 ekimBaykussever senin bat ne zaman?
biz seninle aynıyız sanırım benim de bugün adet oldum olacam gibi dünki testim negatif çıktıBu sabah test yaptım hiç bir şey yok. Dün yaptığım testte de saatler sonra çizgi belirdi umutlanmalı mıyım hala hasta olmadım
Benimde 4 ekim bat kızlar belim çok ağrıyor birde arada kasiklarima ağrı giriyor göğüs uclarima elimi değdiremiyorum sızlıyor sizin belirtileriniz nelerbiz seninle aynıyız sanırım benim de bugün adet oldum olacam gibi dünki testim negatif çıktı
Yarına kadar olmazsa bir daha test yap, ben yarın sabah yine yapıcambiz seninle aynıyız sanırım benim de bugün adet oldum olacam gibi dünki testim negatif çıktı
Merhaba hosgeldinBende katılıyım aranıza kızlr merhaba
Bende 25 Eylülde İğnemi vurdum. Klomen / İnofolic kullandım ve 3 tane yumurtam oluştu 2 is 20 mm birisi 19 buçuk hatta dediii Elhamdulillah bugün kontrolüm vardıııı veeee ikisi çatlamışşşş şimdi bekliyoruz inşaAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz ❣
benide haberdar et :)Yarına kadar olmazsa bir daha test yap, ben yarın sabah yine yapıcam
AYNI BEN İŞTE :) hasta da olmadım kasıklarım da ağrıyor ama yok :)hasta da olmadim ama gorunen bisey de yok
Eki Görüntüle 2540941
Benim de agrim var adet agrisi sanirim :/AYNI BEN İŞTE :) hasta da olmadım kasıklarım da ağrıyor ama yok :)
bende ha bire oldum heralde diye gidiyorum lavaboya ama yokBenim de agrim var adet agrisi sanirim :/
İnş olmayız de bebişlerimize kavuşuruz ne diyeyim hala ümitliyim benbende ha bire oldum heralde diye gidiyorum lavaboya ama yok
:) valla bende ümitliyim ama ha oldum olacam derken de değilim heralde diyorum bilemedim bakalım hayırlısı :)İnş olmayız de bebişlerimize kavuşuruz ne diyeyim hala ümitliyim ben