• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlatma ignesi olmusMuydunuz kizlar? Been catlatma ignesinden sonra 15. Gunumde oldum regl o yuzden bu ay 16-17 olursa test yapicam
çatlatma iğnesi olmadım canım ben yumurtam kendiliğinden çatlamış öyle dedi doktor 16 sında giitiğimde demişti 16 gün oldu ..kasıklarım ağrıyor fazla bir belirti de yok ama bekliyorum bakalım

çatlatma iğnesi olmadım canım ben yumurtam kendiliğinden çatlamış öyle dedi doktor 16 sında giitiğimde demişti 16 gün oldu ..kasıklarım ağrıyor fazla bir belirti de yok ama bekliyorum bakalım

Catladiysa cok gecikmez aslinda 1-2 gun daha olmazsan bi kan tahlili yaptir bakalim hayirlisi insallah

Adet gecikmesinden sonra düşük çıkan beta hcg değerinin yükselmesi mümkün mü kızlar sizce?

Cat ignesi olmuysmuydun cnm kacinci gunun? 15-18 gune kdr normal diye biliyorum. Ben 15. Gun olmustum ama 18 olanda cok okudum. Kontrole gittin mi eger catlamadiysa kist olusuyor oda adeti geciktirebiliyor. Beta hcg ye kacinci gun baktirdin?

Çatlama iğnesi olmadım canım, adetin5.günü başladım ve günde 1 adet kullanmıştım, 14 eylülde hastaneye gittiğimde 3 yumurta vardı.17 13 13 mm. 24 eylül gibi bir daha gittiğimde yumurtalar görünmüyor demişti dr. Sat 4 eylül bat 1ekim dün akşam kan alırdım yani 2 ekim akşamı.
Hala hasta olmadım, hiç bir belirti de yok çıldırcam. :bicak:

B
Çatlama iğnesi olmadım canım, adetin5.günü başladım ve günde 1 adet kullanmıştım, 14 eylülde hastaneye gittiğimde 3 yumurta vardı.17 13 13 mm. 24 eylül gibi bir daha gittiğimde yumurtalar görünmüyor demişti dr. Sat 4 eylül bat 1ekim dün akşam kan alırdım yani 2 ekim akşamı.
Hala hasta olmadım, hiç bir belirti de yok çıldırcam. :bicak:
bugun sabah test yaptım negatif :KK12:

Arkadaşlar yardım lütfen çok mutsuzum çatlatma atma iğnesinden 10. Gününde kan testi negatif doktor 15 gün sonra yapın demişti sizce hamile olma ihtimalim var mı

Back