Gebeliğe Hazırlık klomen/çatlatma iğnesi bu ay umut

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sende durumlar nedir baya olmuş iğne olalı yaptinmi test

Akıntınin olması iyi bişey demek diye biliyorum gerçi kişiye göre değişiyor Muş kimisi kuru olduğunu söylemiş başka bir topikte inşallah hamisiz dir

Canim benimde 19 da sen ignemi oldun nezaman test yapmayı düşünüyorsun bende sabırsızim acaba 12 de yapsammi
aynen canım iğne vuruldum bu ay 3 haziranda vuruldum 5 haziranda progestana başladım çarşamda günü son ilacımı içeçeğim benim yengem ebe hemşire iğne vurulduktan sonraki 14.gün beta na bakarız dedi ama ben korkuyorum kan vermeye her ay negatif çıkıyordu çünkü adetimi beklesem mi diyorum bilmiyorum açıkcası çok kararsızım

Kızlar sol tarafımda 1 tane 20mm yumurtam oluşmuş catlatma iğnesi yaptıracağım bugun 1 yumurtayla hamile kalan var mi
canım kalınır spermlerin kaliteli olmasıda önemli aman doktorun dediği saati aksatmayın ilişkiden önce eşine sert türk kahvesi içir vede afedersin ama testislerini soğuk suyla yıkasın soğuk su kan akışını hızlandırıyor belinin altına yastık koy vede ilişkiden sonra kalkma öylece yat rabbim inşallah tutar

Cok tesekkur ederim kuzum hicbir bilgim yoktu ALLAH razi olsun insallah kucağımız boş kalmaz

Cok tesekkur ederim kuzum hicbir bilgim yoktu ALLAH razi olsun insallah kucağımız boş kalmaz
önemli değil canım benim ben artık araştıra sora sora bi hal oldum kadın doğumcunun yanında çalışşsam yeridir : D
inşallah tutar canım doktorun dediği saatten sonraki günde yapın kesinlikle zaten yumurta çatladıktan sonra 36 saat canlı kalabiliyor o yüzden sakın stres yapma oluruna bırak ilişkide kafandan çoxuk olacak mı diye takıntı haline getirme doktor verdi mi iğne vuruldun mu vurulduğun saatte önemli vurulduğun saatten 36 saat sonra ilişki veryor

Kızlar iğnenin vurulduğu günü 1. Gün olarak alıyoruz dimi? Ben 6 sında vuruldum. Karnımda şişlik ve zaman zaman kasıkta ağrı hissediyorum. Umutlanmak da istemiyorum. Test yapsam ne zaman çıkar sizce?

Kızlar iğnenin vurulduğu günü 1. Gün olarak alıyoruz dimi? Ben 6 sında vuruldum. Karnımda şişlik ve zaman zaman kasıkta ağrı hissediyorum. Umutlanmak da istemiyorum. Test yapsam ne zaman çıkar sizce?
tatlim bugun ignenin 7.gunu oluyor.test yapsan ignenin etkisi devam ediyor pozitif cikip seni yaniltabilir.benim doktorum en erken 12.gun kanda baktir dedi.benimde bugun 11. gunum Allah im isteyen herkese nasip etsin bizede insallah

tatlim bugun ignenin 7.gunu oluyor.test yapsan ignenin etkisi devam ediyor pozitif cikip seni yaniltabilir.benim doktorum en erken 12.gun kanda baktir dedi.benimde bugun 11. gunum Allah im isteyen herkese nasip etsin bizede insallah
Haftasonunu bekliycem o zaman.. senin yarın belli olur o zman:) inşallah hayırlısıyla güzel haber alırsın:) burdan da Paylaş sonucu.. belirtin var mı senin?

Haha bu gidişle hepimiz doktor olacağız : ) kuzum bugun saat 12.30da vuruldum igneyi sali çarşamba perşembe ilişki verdi bize bakalım hayirlisi

Haftasonunu bekliycem o zaman.. senin yarın belli olur o zman:) inşallah hayırlısıyla güzel haber alırsın:) burdan da Paylaş sonucu.. belirtin var mı senin?
goguslerim sisti sizliyor.belim ve kasiklarim agriyor.hep adet belirtileri zaten adet ve gebelik belirtileri tipatip ayni oluyor.14 yasinda oglum var.gecen yilda 9 haftalik bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum.sadece gecen yilki hamileligimde hava acayip sicakti ama ben dehset usuyordum sirtima kar yagiyordu sanki.insallah tatlim hepimiz hamileyizdir.oglum cok kardes istiyo en cokta onun icin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…