Gebeliğe Hazırlık klomen/çatlatma iğnesi bu ay umut

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iğne vurulduktan sonra muayene giden var mı? benim doktorum 2 gün sonra gittiğimde rahim duvarımın kalınlığının 14 mm düşük ilacı vermicem dedi sizce döllenme olmuşmudur yada normal mi?

Bende geldim kızlarrr doktordan geldim 16-19 mm yumurtam çatlatma iğnesi yaptırdım şimdi size sorularım var yumurta boyutu iyi mi ? İğneyi koldan vurdular farkeder mi göbek yada kol

Bende geldim kızlarrr doktordan geldim 16-19 mm yumurtam çatlatma iğnesi yaptırdım şimdi size sorularım var yumurta boyutu iyi mi ? İğneyi koldan vurdular farkeder mi göbek yada kol
Çatlatma iğnesi zaten gobekten yapilmiyo canim.kalca ya da koldan yapiliyo farketmez ama.36 saate kadar 20 22 mm e ulasirsa catlar.yani o saatlerde iliskiye girmeye bak

19 mm iyi doktor zaten iğne vurduysa iyidir demektir. göbekten vurulmaz diye bir şey yok. ben göbekten oldum ve göbek tavsiye ediliyor.

Ben hemşireye sordum farketmez dedi etkisi farklı olmuyor dedi . ben göbekten yaptıranların çok ağrı çektiğini duydum o yüzden kol dedim

sadece ilaç yakıyor iğne hiç acıtmıyor ve kasık ve karın bölgesinde kramplar oluyor ama koldanda vurulsan aynısı olacak cünkü iğnenin etkileri bunlar

Troidin kactı? İlac kullanmak o yumurta işini çözmüyor mu ya benim az calısıyordu 5.04 cıkmıstı tsh smdi 1.14 ama hala kalamadım

Kızlar yaa ben 30 mayısta çatlatma iğnesi oldum ya ertesi gün akıntı ve hafif ağrı oldu başka hiç bi şey olmadı anlamadım herkesin çok ağrısı olmuş benim olmadı meraklanmalı mıyım çatlamadı mı yoksa benim kinin sorunu çatlamaması normalde iğne işe yaramadı mı yorum yapın lütfennn ((((

amin amin inşallah keşke umreye giden yakınım olsa ama maalesef anca sorabilirim araştırırım giden var mı veya giden olmuş mu diye inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin

amin amin inşallah keşke umreye giden yakınım olsa ama maalesef anca sorabilirim araştırırım giden var mı veya giden olmuş mu diye inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin

TABİKİ CANIM BENİM İÇİN CİNSİYET ÖNEMLİ DEĞİL RABBİM SAĞLIKLISINI VERSİNDE O ÖNEMLİ DEĞİL RABİ HERKES FARKLI BİŞEY DİYOR :) SEN KULLANDIN MI CANIM ÇATLATMA İĞNESİ FELAN

inşallah canım rabbim görüyor ya çabalarımızı boşa çıkarmasın arkadaşımında öyle klomenle yumurtaları oluşmadı doktor onada klomenın iğneleri varmış direk ona geç dedi

kızlar bugün kontrole gittim yumurta boyutlarını sormadım ama iyi dedi iki yumurtan var dedi biri sağda birisi solda dedi ve çatlatma iğnesi verdi hemen aldım orda vurdular göbekten vurdular şimdi bugün ilişki olsun akşam dedi bide yarın akşam 10 dan sonra olsun dedi peki ben riske atmayıp pazartesi günüde mi ilişki olsa sperm kalitesi ve sayısı düşer dedi doktor gün aşırı veya canınız isterse yapın dedi

Slm bende bugün kontrole gittim aynı şekilde 2 yumurtam oluşmuş ama şuan biri 15 biri 13 mm pazartesi tekrar çağırdı bakalım banada çatlatma iğnesi verecek heralde 2 ay önce sadece çatlatma iğnesi vurulmuştum doktor iğne vurulduğun gün ilişki önermiyor aslında ertesi günü akşam öneriyor arkasından günaşırı 2 defa daha olabilir pazartesi de deneyebilirsiniz bence Bu arada 2 yumurtayla ikiz gebelik şansı da olabiliyormuş doktor bugün öyle söyledi hayırlısıyla inşallah bu ay tutar

TABİKİ CANIM BENİM İÇİN CİNSİYET ÖNEMLİ DEĞİL RABBİM SAĞLIKLISINI VERSİNDE O ÖNEMLİ DEĞİL RABİ HERKES FARKLI BİŞEY DİYOR :) SEN KULLANDIN MI CANIM ÇATLATMA İĞNESİ FELAN
Kullanmam mi 5 kez hemde

2 kez klomen + oviterelle
1 kez femara + oviterelle +aşılama

1 kez sadece oviterelle kimyasal oldu
Simdi 1 kez daha sadece oviterelle bekliyorum

Ilk 3 u çöp olmuş yumurtam 4 cm ye yaklaşıyordu benim super akıllı hekimlerim hiç demedi ki 2 cm den fazlası nin içi boş bana öyle aşılama yaptılar eeee kimin umrunda benin vücudum hormonlarım hayallerim onların cepleri dolsun kafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…