• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin. Tesekkür ederim. Kullanmış olduğun ilaçları duymadım. Yumurta büyütme ve Çatlatma iğnesi sanırım. Genelde adet sancısı yapıyor kullanırken bende klomen kullanırken sancı yapmıştı.
Hamilesiniz galiba iğneden sonra kacıncı günde yaptınız test benim 19 olduda gelen giden yokk

Merhaba arkadaşlar bende aralık ayında klomen ve folik asit kullandım. Hamile kaldım. Bir ocak günü düşük oldu. Yeniden klomen ve folik asit kullandim. Inşallah bu ay hamile kalırım.

Hamile kalan oldumu aranızda çatlatma iğnes ile??
Bn çatlatma ignesiyle kaldım gerçi bebeğimin oluşumu çatlatma ignesinden önce doktor bana ayrıca estrofem ve progestan verdi onların etkisi olduğunu da düşünüyorum canım çünkü catlatma önce gebe kalmışım

Merhaba bende klomene başlaıyorum yarın adetimin 5.günü çatlatma iğneside olacağım aynu zamanda bana doktorum metofin 500 verdi buda gebeliğe yardımcı olur dedi yani kısmen vucuttaki şekeri dengeliyormuş

Hayırlı akşamlar kızlar. Sizlere bi sorum olacak. doktorunuz size klomenle birlikte yada klomenin bitiminden sonra estrofem, coraspin yada baska bi ilaç verdimi acaba merak ediyorum:KK64:

Merhaba aranıza yeni katıldım☺️ Başta klomen kullananlardan hamile olanları gördüm hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende 2 çocuk için gittim dr klomen kullandım 11 . Günde yumurtama baktı 14 m dedi çatlatma iğnesinden bahsetmedi ilişki günü söyleyip progestan verdi. Progestanı ne için vermiş olabilir 1 kere adetim gelmedi diye kullanmıştım gelmişti

Hayırlı akşamlar kızlar. Sizlere bi sorum olacak. doktorunuz size klomenle birlikte yada klomenin bitiminden sonra estrofem, coraspin yada baska bi ilaç verdimi acaba merak ediyorum:KK64:
Verdi canım çünkü klomen rahim duvarini inceltiyomus buda gebeliğe engel oluyomus estrofemde kalınlaşmasıni sağlıyor

Merhaba aranıza yeni katıldım☺️ Başta klomen kullananlardan hamile olanları gördüm hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende 2 çocuk için gittim dr klomen kullandım 11 . Günde yumurtama baktı 14 m dedi çatlatma iğnesinden bahsetmedi ilişki günü söyleyip progestan verdi. Progestanı ne için vermiş olabilir 1 kere adetim gelmedi diye kullanmıştım gelmişti
Progestan bebeğin tutunması için canım bana da vermişti

Arkadaşlar bi bakar misiniz. Bu ay klomen kullandım 2 tane yumurtam oluşmuş 17 mm lik doktor catlama ignesi falan vermedi kendisi catlar dedi gün asiri iliski önerdi adetime iki hafta var kasiklarim agriyo 2 gündür sizce yumurtam catlamis midir hamile kalabilir miyim ??

bana vermedi canım, sadece klomen kullandm 4 ay hamile kalamadm.
Benimde geçen çarşamba klomen bitiminden sonraki ilk yumurta takip günümdü.hâlâ rahmin ince diyip estrofem verdi enaz 10-14 gün kulkanicaksin demişti, gerçi cuma günü gittğmde ilaçla biraz daha kalinlasmş devam et dedi ve catlatma ignemi oldum. yarinda progesterona basliyicam.son 7-8 aydr hertarafım ilaçla doldu şiştim resmen:olamaz:
Cevabın için ćok Sağol cnmHoppa

Benimde geçen çarşamba klomen bitiminden sonraki ilk yumurta takip günümdü.hâlâ rahmin ince diyip estrofem verdi enaz 10-14 gün kulkanicaksin demişti, gerçi cuma günü gittğmde ilaçla biraz daha kalinlasmş devam et dedi ve catlatma ignemi oldum. yarinda progesterona basliyicam.son 7-8 aydr hertarafım ilaçla doldu şiştim resmen:olamaz:
Cevabın için ćok Sağol cnmHoppa
rica ederim canım benim klomen weren doktorm pek ilgilenmedi 4 ay boşu boşuna içtm yumurtalarm kendilgnden gayet güzel olup çatlıyodu adetm düzenliydi klomen alt üst etti beni :( geçen ay 15 gün adet oldm başka doktora gittim için iyice bi temizlensin dedi bi ilaç werdi adet olcakmşm onla sonra tedaviye başlıcakmş klomen vermicem dedi hayırlısı artık

rica ederim canım benim klomen weren doktorm pek ilgilenmedi 4 ay boşu boşuna içtm yumurtalarm kendilgnden gayet güzel olup çatlıyodu adetm düzenliydi klomen alt üst etti beni :KK43: geçen ay 15 gün adet oldm başka doktora gittim için iyice bi temizlensin dedi bi ilaç werdi adet olcakmşm onla sonra tedaviye başlıcakmş klomen vermicem dedi hayırlısı artık
Ya bende bazı doktorları anlıyamıyorum her hasta birmiki aynı ilaçları aynı dozda verelim diyolar hemde dediklerinin aksini yapıyolar.madem kendiliginden yumurta olşup ćatlıyo daha ne verip olan düzeninide bozuyosun mübarek. Hangisine guveniyosan isindiysan onda devam et inş Rabbim hakkında hayirlisini nasip eder cnm:)

Back