Klavyeye Bakmadan Yaz

f jlavye olsaydu uazaydummm q mana höre depıııllll

f klavye olsaydı yazardım q bana göre değil :27:

ne varmış klavyeye bakmadan yazmakta şuan öyle yazıyorum ister inan ister inanma hep öyle yazıyorum alışlanlık işte :27::27::27::27::27::27::27::27:

Yarın okadar ısım varkı sıze anlatamam ben nasıl kalkıcam bu ıslerın alrından Rabbım yatdım rt:((
super yazdım:)

klavrete bakmadan nasil yazacam ay z ya baktim cok pardon ama dsimdi baknadan yazmaya caliiyorim iyi fisiom halina derkene batirdim sayilir yama simdi yine iyi gitmeye basladim sanki oy cok eglenxeliymis yaa bu yaz yaz bitmez benim simdi sevidim bu oyunu arada gelip takilirmmm simdilik bay hahaha ya cok feglencelo syanlis yaup soliom bide hahah deilridim dyaaatr yama tyaaa taaar zaaar oh yine bakmis bulundum ay prdom :27:

klabyeye bakmadan yazamam ki,,, yıj bana nıktanın bilw ywrini şaşordım..
yani;
klavyeye bakmada yazamam ki.. yuh bana noktanın bile yerini şaşırdım..
:9: :9: ay çok güldüm kendime...

nasuk yaziyosunuz anlamadim. bu turlyy yazanasun

Nasıl yazıyosunuz anlamadım. bi turlu yazamadım :1::1:

al aşkım brni yanına. falmışım sarhosluğuna

:27: rezalet :27:

Bakataj zıy yazuyotuj nakmadan nakıl yazayım:9:

(Bakarak zor yazıyorum, bakmadan nasıl yazayım) Bazı harfleri hafızaya atmışım:31:

bu konuda kendime güveniyorum güvenim boşa çıkmadı ee ne de olsa el alışkanlığı :))))

Elımızden ıpker nasıl jayıyore bazennnn ..hepmızın hayatı nasıl durutoe baze tecrubenın asıl saetı bumuymus zatenn :......naslll kızıyorum kendıme bazennnn bazenkler cogalıyor bazennnnnnnnnnnn

Çok sıkıldım çok daraldım şimdi nasıl bekleyeceşim ben yarını :26:

offf uykum da glmiyo bi türlü nolcak böyle bilmiyorm ki

baya da iyi yazıyorm bakmadan he :1::1: iyiden de öte baya baya yazdım işteee :27::27::27::27::27:

klavyeye bakmadan yazabılıyorum ben .DD sekıl a da olduugu gıbı:52::52::52:

sanıeım yankış tuşlara basruyorum evrert yanılmamılunmm

(biraz yazabiliyorum ama yeterli değil)

bu bacaklarımın ağrısı da ne zmn geçicek acaba

ohaaa el alışkanlığı bu kdar olsa gerek :27::27::27:

Back
X