Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende nie yok ek alışkanlığı ua ama olducak zamanlaoluyo bilr şimdidem deneme bir iki üç
yaza yaza olcaksonında hehe olnca çok seviniyorömben ne yazıcağımıda bilmiorum aklıma gelemi yazıyorum bazıları oluyor hakkaaten bbazıları olmuyor ama olucak inat ettim jhehe
hen eğlenxeli hemde balmafan yazmayı öğremnek iöin faydakı buraso. yazdukna alışouor insan. bakalım ne zaman kusuesuz yazmayı başatacağom:bbo:
hem eğlenceli hemde bakmadan yazmayı öğrenmek için faydalı burası. yazdıkça alışıyor insan. bakalım ne zaman kusursuz yazmayı başaracağımkaydirigubbakcemile3
Bu oyun topiğğ çok eğlenceleii bayulıyorum herkeeze nakmadan yazmalar.Ben kaçtım :roflol:aaa ifafeyide yapmadan yaptım ..bab harıka gıdıyorum ama yıne hata verdim ..munaha iyi gecelerr ...dur kendıme alşol yapım :Rofllol:
bakmafan uazmak zenklise, bşde ne yaxacağomı bulabilsem içim daha jılay olavakCADIARZU
bakmadan yazmak zevklide, bide ne yazacağımı bulabilsem işim daha kolay olacakkaydirigubbakcemile
bende karıştırcam galiba burayı he vallla artık bben bakmadan yazabiliyoeum ama aradaoluyo bazwn takıldığım yerlerdenemekte fayda var valla azimin sonunda bakmadan yazıyorum yanni klavyeyi yaladım yuttumhehemutlu oldum yahu
ya ben bunu pek anlamadım halıba ekranada mı bakmıyorz mesela ben bunu yazarken giç harf sılmeden yazdım bumu yanı hem ekrana bakma klabyeye bakma pek ankamadım galıba:S