Kızlar ben ojeyi iki kat sürüyorum hep ve üstünden 2 saat geçmesine rağmen yatınca ellerimi yastığın altına sokuyorum demek ki yastığın izleri hep çıkıyor ojeme....
Böyle çizgi çizgi dalgalı dalgalı oluyor hep..
Nasıl pürüzsüz oluyor sizinkiler... Saat kaç oldu şu an hala bekliyorum ellerimde oje bişi olmasın yatınca diye
ayni seyler bendede oluyor ve ben 3-4 saat sonra yatsam bile bu oluyor bende merak ettim diger arkadaslar ne yapiyorlar
çok beğendim egeriankızlar bakın heleüstteki fotodaki işaret parmağım olana ebru yapmaya çalıştım ama beceremedim pek sanırım çok yoğun oldu sildim.. alttakine de zemine krem rengi sürüp üzerine pembe ve mor baskı yaptım süngerle.. sizce aşagıdaki nasıl duruyo normal hayatta kullaniyim mi yoksa çok mu göz yorar :44:
benim de pc de ve telefonda lacivert görünüyor işte, ama renk mor :120:ben bunu bariz bir şekilde lacivert görüyorum
ayni seyler bendede oluyor ve ben 3-4 saat sonra yatsam bile bu oluyor bende merak ettim diger arkadaslar ne yapiyorlar
Mesela şu an gözümden uyku akıyor ama biliyorum yatarsam yarın yine maffolucak ojelerim ve sabahın köründe üstünden geçmek zorunda kalıcam o zamanda illa ki bi yere çarpıyor
Şimdi bi öneri okusamda yapsam ve yatsam
Kızlar ben ojeyi iki kat sürüyorum hep ve üstünden 2 saat geçmesine rağmen yatınca ellerimi yastığın altına sokuyorum demek ki yastığın izleri hep çıkıyor ojeme....
Böyle çizgi çizgi dalgalı dalgalı oluyor hep..
Nasıl pürüzsüz oluyor sizinkiler... Saat kaç oldu şu an hala bekliyorum ellerimde oje bişi olmasın yatınca diye
bende 8 tane claire's aldım gecenlerde butun renklerden :icecream: kontes bilirsin hatta chanelin paradoxalı var türkiyede 75 tl ama aynısı claire's de 3 tl :icecream:
Merhaba arkadaşlar benim tercihim resimdeki oje China Glaze Paint The Town Red. China Glaze hiç vazgeçeyeceğim oje markalarından bir tanesi. Ayrıca tutkunları için bir not düşmek istiyorum artık Türkiye'de satılıyor. Benden söylemesi. Yasak olduğu için yerin ismini vermiyorum hemde 14 TL civarı
sana daha çok yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?