kkontess' in Ojeleri (resimli)

Kızlar ben ojeyi iki kat sürüyorum hep ve üstünden 2 saat geçmesine rağmen yatınca ellerimi yastığın altına sokuyorum demek ki yastığın izleri hep çıkıyor ojeme....
Böyle çizgi çizgi dalgalı dalgalı oluyor hep..
Nasıl pürüzsüz oluyor sizinkiler... Saat kaç oldu şu an hala bekliyorum ellerimde oje bişi olmasın yatınca diye

ayni seyler bendede oluyor ve ben 3-4 saat sonra yatsam bile bu oluyor bende merak ettim diger arkadaslar ne yapiyorlar

ayni seyler bendede oluyor ve ben 3-4 saat sonra yatsam bile bu oluyor bende merak ettim diger arkadaslar ne yapiyorlar

Mesela şu an gözümden uyku akıyor ama biliyorum yatarsam yarın yine maffolucak ojelerim ve sabahın köründe üstünden geçmek zorunda kalıcam o zamanda illa ki bi yere çarpıyor

Şimdi bi öneri okusamda yapsam ve yatsam

çok beğendim egerian nasıl yapıyorsun bu ebru sanatını merak ettim :92:

ben bunu bariz bir şekilde lacivert görüyorum
benim de pc de ve telefonda lacivert görünüyor işte, ama renk mor :120:

ee şişeyle olmuyor ama :84: sürülmüş halini isterimmm :120:

ah ahh bu topicten önce açık renk ojelerimle mutlu mesut yaşardım ama koyu renklerde acayip iz oluyor, akşam 6-7 gibi sürüp gece 2-3 gibi yatınca olmuyor ama varın siz hesaplayın
bir de tecrübeli arkadaşlar golden rose top coat mı öyle bir şey önermişlerdi quick dry da mı yazıyordu üzerinde hatta :44: hala bulamadığımdan kafanızı karıştırmayayım sizin de :18:

benimde öyle oluyor malesef ellerimi dokunmadan yatıyorum öle sızıyom sonra sabaha gene şekilli şekilli ojeden de kaynaklanır 2-3 kat sürüyorsan alttakinin kuruması lazım önce sonra diğer katı geçmen lazım ben arka arkaya sürüyorum el mahkum iz oluyor
kurutucu kullanabilirsin ben almadım henüz ya da soğuk suya tutabilirsin ama kurularken gene iz olma ihtimali var

ben kalyon oje kurutucu kullanıyorum kızlar benimki sprey, sizin kullandığınız golden rose da öyle mi ? yoksa oje gibi sürülüyor mu ?

kırmızının tonuna ba yıl dımmm

bahsettiğiniz dalgalanma geçen benim morlu ojede oldu
onun dışında hiç olmuyor
kurutucu da kullanmıyorum:26:
sürerken fırçaya çok çok oje almamaya dikkat ediyorum
ilk kat iyice kurumadan ikinci katı sürmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…