kkontess' in Ojeleri (resimli)

Canım ben flormarın kullanıyorum uzaması için ya da sertleçşmesi için kurutucu bende alıcam :)))
bir flormaraa bak istersen

kalyondan ben memnun kalmadım ama
sertleştiricisinden mi memnun kalmadın canım ?
benim arkadaşım da aldı aklına gelirse bazen sürüyor onda fayda etmedi ama söylüyorum ona da hergün sürmek gerek bunu, ben hiç tırnaklarımı uzatamazdım uçları da hep ikiye ayrılır iki kat olurdu..artık öle bir problemim yok kalyon sağolsun...ilk olarak zemine kalyonumu sürüp ojemi de her zaman onun üzerine sürüyorum hem sertleştiriyor hem de ojeyi çıkarması da çok kolay oluyor..tırnaklarımda mutlaka hergün kalyon var..

bende senin gibi kullandım canım ama fayda olmadı şimdi flormar kullanıyorum hem o iyi geldi hemde kontesimin saç uzatma şeysinden sonra tırnaklarım hızlı uzayıp kırılmamaya başladı :))))) 1 taşla 2 kuş :)))

şu kalyon bi bana yaramadı galiba
yine de hep kullanıyorum
verdiğim paraya da acıyorum
galiba enayiyim

he
heheheh valla süper rengi ilk defa claries oje aldım biraz yağlı boya kıvamında geldi tam sevemedim ama renk güzel :)sen birde mat halini görrrr

uyus nolcak matlaştırıcı alamadım hala diyom inadına yaramı deşiyonuz :120:

soyulma sorunum hiç olmadı da, kırılma dert oluyor zaman zaman, flormar no more breaks çok işime yaradı, elastik yapıyor resmen, deniz tatilinde bile bir hafta kırılmamıştı tırnaklarım, tapıyorum resmen o yüzden

bir de bugün okudum bir yerde, yeterince su içmemek de tırnak kırılmasına yol açıyormuş!

sarımsı parıltılar var canım ama hiiiçççç belli olmuyor
flaş ve makro çekimden azcık belli olmuş
normalde görünmüyorlar

hmm yok yok pırıltılar varsa ben 48 no flormarıma devam, bir ton açığını da bulsam iyi olcak ama sabredeyim artık, her gün bi şey ekliyosunuz nası olsa

kalyonun reklamını yapar gibi yazmışım ben de

kalyon... kalyon... hakikaten

kıs kontess nerdesin gözlerim seni arıyo 2 gündür yokluğun farkediliyo
yada başka topiklerdesin ben göremedim :S

Bu da elften aldığım ojem :) alınabilirliği yok denemek için almıştım tavsiye etmiyorum 3 katta rengi zor verdi kalıcı değil fırçası çok kalın taşımadan sürmek zor renkte aynı gelmedi internettekiyle uymuyo

bunun rengi çok hoşmuş canım..elfin ojeleri güzel mi ?
genelde fotolarda dalga dalga olduğunu görüyorum elf ojelerin tırnakta ama sen de gayet hoş durmuş..

bende katılıyorum elf ojeleri hakkındaki yorumuna magrentacım
bende denemek için aldım 1 tane ama koyu olmasına rağmen zor uygulandı
2 katta zor kapattı fiyatıda uygun diil
flormar ondan daha güzel kesinlikle

Kontescik bu hangi marka ... Iyi kapamamis birde esit olmamis .. Keske 2 kat surseydin:96:

Kontescik bu hangi marka ... Iyi kapamamis birde esit olmamis .. Keske 2 kat surseydin:96:

flormar N002 yazmış fotonun üstünde neon serisi diyordu kızlar o mu acaba?

ben hala pastel gri mavi arası alix bulamadım :120: çok az çeşidi oluyor yaaa baktığım yerlerde, kadıköy'de bol çeşit alix bulabileceğim parfümeri bilen var mı ?:84:

Nerede benim gozlüklerim :82: :82:
Oyle bir tirnaklara odaklanmisimki ne kontess nede flormar okuyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…