sertleştiricisinden mi memnun kalmadın canım ?Canım ben flormarın kullanıyorum uzaması için ya da sertleçşmesi için kurutucu bende alıcam :)))
bir flormaraa bak istersen
kalyondan ben memnun kalmadım ama
sertleştiricisinden mi memnun kalmadın canım ?
benim arkadaşım da aldı aklına gelirse bazen sürüyor onda fayda etmedi ama söylüyorum ona da hergün sürmek gerek bunu, ben hiç tırnaklarımı uzatamazdım uçları da hep ikiye ayrılır iki kat olurdu..artık öle bir problemim yok kalyon sağolsun...ilk olarak zemine kalyonumu sürüp ojemi de her zaman onun üzerine sürüyorum hem sertleştiriyor hem de ojeyi çıkarması da çok kolay oluyor..tırnaklarımda mutlaka hergün kalyon var..
sertleştiricisinden mi memnun kalmadın canım ?
benim arkadaşım da aldı aklına gelirse bazen sürüyor onda fayda etmedi ama söylüyorum ona da hergün sürmek gerek bunu, ben hiç tırnaklarımı uzatamazdım uçları da hep ikiye ayrılır iki kat olurdu..artık öle bir problemim yok kalyon sağolsun...ilk olarak zemine kalyonumu sürüp ojemi de her zaman onun üzerine sürüyorum hem sertleştiriyor hem de ojeyi çıkarması da çok kolay oluyor..tırnaklarımda mutlaka hergün kalyon var..
he
heheheh valla süper rengi ilk defa claries oje aldım biraz yağlı boya kıvamında geldi tam sevemedim ama renk güzel :)sen birde mat halini görrrr
ya ben birşey daha söylicektim şimdi aklıma geldi. bugün markafonide mavalanın tırnak sertleştirici ürünü , ve tınak bakımıyla ilgili bi çok ürününü gördüm..
nasıldır bu mavala?
yada ne almalıyım tırnaklarım sertleşsin kırılmasın soyulmasın diyeeeee :26:
sarımsı parıltılar var canım ama hiiiçççç belli olmuyor
flaş ve makro çekimden azcık belli olmuş
normalde görünmüyorlar
kalyonun reklamını yapar gibi yazmışım ben de
kıs kontess nerdesin gözlerim seni arıyo 2 gündür yokluğun farkediliyo
yada başka topiklerdesin ben göremedim :S
yorgunsavaşçı bu senin için
baktım ki mat halini eklememişim :))))))
http://img28.imageshack.us/img28/5963/clariesgrimat.jpg[/IMG
görüntü ve renk güzel aslında..magrentam bi oje ancak bu kdr kötü eleştiri alabilirdi :90:
Kontescik bu hangi marka ... Iyi kapamamis birde esit olmamis .. Keske 2 kat surseydin:96:
flormar N002 yazmış fotonun üstünde neon serisi diyordu kızlar o mu acaba?
ben hala pastel gri mavi arası alix bulamadım :120: çok az çeşidi oluyor yaaa baktığım yerlerde, kadıköy'de bol çeşit alix bulabileceğim parfümeri bilen var mı ?:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?