:84: pastel 69 almak için girdim bulamayınca 2 tane hesapta olmayan oje aldım yineee :84:
fotoda belli olmuyor ama morumsu bir renk soldaki 243 sağdaki de siyah (bana öyle geldi, siyahtır umarım) 155
kızlar bakın heleüstteki fotodaki işaret parmağım olana ebru yapmaya çalıştım ama beceremedim pek sanırım çok yoğun oldu sildim.. alttakine de zemine krem rengi sürüp üzerine pembe ve mor baskı yaptım süngerle.. sizce aşagıdaki nasıl duruyo normal hayatta kullaniyim mi yoksa çok mu göz yorar :44:
soldakini beğendim
değişik bir renge benziyor
bi sürer de çeker misin kuşum?
ben beğendim kuşum süngerlisini
ama bu renkler yaz için daha uygun durmuş
kırmızı-gri-siyah denesen bu mevsime daha iyi gider gibime geldi
Uploaded with ImageShack.us
Flormar 079
pek güzel ve net çekemedim makinanın şarjı bitti artık yarın daha net çekerim .
rica ederim canımnasıl yapıyorsun süngerle? ben de denemek isterim:78:
son aldığım alix'i sürdüm, fotolama işim kötü oldu ,simler tam belli olmadı filan ama kendisi favorilerim arasına girdi
Bence hayet güzel ve yaratıcı olmuş ellerine sağlıkkızlar bakın heleüstteki fotodaki işaret parmağım olana ebru yapmaya çalıştım ama beceremedim pek sanırım çok yoğun oldu sildim.. alttakine de zemine krem rengi sürüp üzerine pembe ve mor baskı yaptım süngerle.. sizce aşagıdaki nasıl duruyo normal hayatta kullaniyim mi yoksa çok mu göz yorar :44:
hazır ojeleri sildim hemen bir deneyeyim dedim, hiç özenmeden pat pat sürdüm, kusura bakmayınız. yukarıda soldaki 243 ü sürdüm, mor rengi ama fotolarda laciverte ya da siyaha dönük oldu, birazcık belli olanlardan ekliyorum ama gerçekten alakasız oldu gibi renkler
Dün 4 tane daha oje aldım:81:
Bu hafta sonu burda görüp de hoşuma giden renklerden almayı istiyorum.
Foto koyun uleyn:82:
Bence hayet güzel ve yaratıcı olmuş ellerine sağlık
bende de var bu 243 lakin seninki baya baya mor çıkmış benimki füme gibi duruoooo :)
hazır ojeleri sildim hemen bir deneyeyim dedim, hiç özenmeden pat pat sürdüm, kusura bakmayınız. yukarıda soldaki 243 ü sürdüm, mor rengi ama fotolarda laciverte ya da siyaha dönük oldu, birazcık belli olanlardan ekliyorum ama gerçekten alakasız oldu gibi renkler
canım alt tarafa zemin için normal oje sürüyorum üst kısmına gör farlarını sürmek için çubuk şeklinde süngerler oluyo ya bi kısmına baskıyı yapacağım rengi sürüyorum diğer kısmınada diğer rengi.. ucu sünger olduğu için emiyo onu.. zemindeki oje hafif kurumaya yakın tırnağımın üstüne baskı yapıyorum süngerler çok basit yaparsın eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?