• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

Hepsi süper....
Tırnak dibindenki boşluğu tırnak bantları ile mi yapıyorsun kontes?

bunu bende sorcaktım ben boşluk bırakmadan suruyorum otekı turlu beceremem cunku. bırde hangı bakım urunlerını kullanıyorsun tırnaklarına ve ellerıne:?

tırnaklarımı bekarken uzatırdım sımdı evlıyım yemek yapıyorum dıye uzatamıyorum suan kısa ama uzun tırnagıda sevıyorum hıjyen acısından ıcıme sınmıyo uzun tırnak . bende oje surdum sımdılık:)) hoşume gıdıyo bakımlı olmak napimmmm

Hepsi süper....
Tırnak dibindenki boşluğu tırnak bantları ile mi yapıyorsun kontes?
hayır canım, öyle sürüyorum :16:
kimisi sürdükten sonra fırçayı asetona batırıp dipleri geri siliyor ama ben onu da yapmıyorum.
bu şekilde sürüyorum yani

heveslenmek ne kelıme cnm benım bu saatte usenmedım gıttım manıkur yatım uzamıştıda tırnaklarım kestım torpuledım sımdıde oje surdum kurumasını beklıyorum ıkıncı katı cekcem bordo surdum bakalım:)) degısık renk oje almaya baslıyım bari. yalnız bana french yakışmıyor sanırım. ben oyle dusunuyorum belkıde ellerım beyaz oldugundan yakıştıramıyorum. en guzel sıyah ve bordıyu yakıştırıyorum:36:
french ben de kullanmıyorum ama bloğum için yapacağım bir gün :16:
bunu bende sorcaktım ben boşluk bırakmadan suruyorum otekı turlu beceremem cunku. bırde hangı bakım urunlerını kullanıyorsun tırnaklarına ve ellerıne:?
bununla ilgili ayrıntılı bir blog yazım var canım, kişisel rütbemde blog adresim yazıyor. bloğumda 'tırnak bakımı' etiketiyle yazılmış yazıda ürünlerim ayrıntılı,uygulamalı fotolu olarak yüklü.ayrıca oje sürümünü de aynı şekilde fotoladım adım adım
bayıldım bu rengee numarası nedir
oyy nasıl da eski bi foto:1: ne çikinmiş o zaman tırnaklarım :18: numarası 84 canım, iyi hatırlattın ben bloğa da ekleyeyim bunu daha güzel sürüp :29:
kullaniroyrum canim, bu ürün ilgimi cekti onun icin sana bi sormak istedim, tesekkür ederim ilgilendigin icin :54:
bana zor bir ürünmüş gibi geldi, dipten uca doğru ojeyi sürerken aparatın dibine kadar sürülmez diye düşünüyorum. rica ederim:16:

Bu ojeyi nerden bulucam kontesssssss:36:

çok begendimm bittim:12:

:69: :69:
sıcak çikolata manikürü :1:

Nerden bulabilirm bu rengi nolurrrrrrrr:69:

bunu nerden alımm diyin banaaaaaaaaaaa:69:
:69: :69:
Bunu nerden alcammmmm:12:
flormar'ın çıkardığı son seriden haberdar mısınız kızlarrrrr :52:
bence kaçırmayın...

Eki Görüntüle 513077

*eklenti olarak ekledim, tıklayarak daha büyük görebilirsiniz.
ayy bunalr varmı halaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:30::30:

sevgili kedi35:16:

- ilk oje orly, eczanelerde satılıyor ama bu rengi var mı bilmiyorum. biraz eski bir koleksiyondan o. ben yurtdışından getirtmiştim.

- essie olan trendyol markafoni vs'lere sık sık geliyor, kendi sitelerinde de online satışları var.

- catherine arley istanbul süvari kozmetikte var sadece, yakın zmanda online satışı da başladı.

- essence ojeler gratis mağazalarında var.

- flormar'ın koleksiyonu yeni sayılır hala, elbette ki hala var:10:

- ilk oje orly, eczanelerde satılıyor ama bu rengi var mı bilmiyorum. biraz eski bir koleksiyondan o. ben yurtdışından getirtmiştim.

- essie olan trendyol markafoni vs'lere sık sık geliyor, kendi sitelerinde de online satışları var.

- catherine arley istanbul süvari kozmetikte var sadece, yakın zmanda online satışı da başladı.

Teşekkür edeim cavbın için ay o ilk ojeyi bulayım birde o flırmarları birde o pembeyi yeter :9:Gratis magzalrı :44: hiç duymadım bi bakım nette n saol kontes tırnakalrında ayrı bi güzel :54:

Orly ojenın numarası avrmı sende :17:

Teşekkür edeim cavbın için ay o ilk ojeyi bulayım birde o flırmarları birde o pembeyi yeter :9:Gratis magzalrı :44: hiç duymadım bi bakım nette n saol kontes tırnakalrında ayrı bi güzel :54:
ben de teşekkür ederim canım:16:
Orly ojenın numarası avrmı sende :17:

orly ojelerde no değil de isim oluyor. orly space cadet o ojenin ismi

ojelere ilgiliysen bloğuma da beklerim canım. oada daha fazla çekim ve ayrıntılı bilgi mevcut. blog adresim nikimin altında yazıyor:16:

hayır canım, öyle sürüyorum :16:
kimisi sürdükten sonra fırçayı asetona batırıp dipleri geri siliyor ama ben onu da yapmıyorum.
bu şekilde sürüyorum yani

french ben de kullanmıyorum ama bloğum için yapacağım bir gün :16:

bununla ilgili ayrıntılı bir blog yazım var canım, kişisel rütbemde blog adresim yazıyor. bloğumda 'tırnak bakımı' etiketiyle yazılmış yazıda ürünlerim ayrıntılı,uygulamalı fotolu olarak yüklü.ayrıca oje sürümünü de aynı şekilde fotoladım adım adım

oyy nasıl da eski bi foto:1: ne çikinmiş o zaman tırnaklarım :18: numarası 84 canım, iyi hatırlattın ben bloğa da ekleyeyim bunu daha güzel sürüp :29:

bana zor bir ürünmüş gibi geldi, dipten uca doğru ojeyi sürerken aparatın dibine kadar sürülmez diye düşünüyorum. rica ederim:16:

Güzelmiş :)
Elin alışmış o zaman :)
Dibinde biraz boşluk olunca çok daha güzel duruyor tırnakta :)
Ara ara bloğuna bakıyorum tekrardan bakayım neler varmış yeni :)

Güzelmiş :)
Elin alışmış o zaman :)
Dibinde biraz boşluk olunca çok daha güzel duruyor tırnakta :)
Ara ara bloğuna bakıyorum tekrardan bakayım neler varmış yeni :)

bugün güzel bi manikür ekleyecektim ama çok hastaydım, yataktan çıkamadım
başka güne inş :16:

$Fotoğraf0649.jpg $Fotoğraf0650.jpg $fotoğraf0686.jpg $Fotoğraf0688.jpg

Back