• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

kızlar bakın hele :10: üstteki fotodaki işaret parmağım olana ebru yapmaya çalıştım ama beceremedim pek sanırım çok yoğun oldu sildim.. alttakine de zemine krem rengi sürüp üzerine pembe ve mor baskı yaptım süngerle.. sizce aşagıdaki nasıl duruyo normal hayatta kullaniyim mi yoksa çok mu göz yorar :44:

img0442tile.jpg

ben beğendim kuşum süngerlisini
ama bu renkler yaz için daha uygun durmuş
kırmızı-gri-siyah denesen bu mevsime daha iyi gider gibime geldi:31:

ben beğendim kuşum süngerlisini
ama bu renkler yaz için daha uygun durmuş
kırmızı-gri-siyah denesen bu mevsime daha iyi gider gibime geldi:31:

evet koyu renkler kış için daha uygun onlarıda deniyim gri oje aldıktan sonra tabi :61: saol canım benim :70:

evet koyu renkler kış için daha uygun onlarıda deniyim gri oje aldıktan sonra tabi :61: saol canım benim :70:

rica ederim canım:61: nasıl yapıyorsun süngerle? ben de denemek isterim:78:

son aldığım alix'i sürdüm, fotolama işim kötü oldu ,simler tam belli olmadı filan ama kendisi favorilerim arasına girdi:52:

hazır ojeleri sildim hemen bir deneyeyim dedim, hiç özenmeden pat pat sürdüm, kusura bakmayınız. yukarıda soldaki 243 ü sürdüm, mor rengi ama fotolarda laciverte ya da siyaha dönük oldu, birazcık belli olanlardan ekliyorum ama gerçekten alakasız oldu gibi renkler:43:

Eklentiler

• $alix_243.jpg
    $alix_243.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $alix_243_155.jpg
    $alix_243_155.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
rica ederim canım:61: nasıl yapıyorsun süngerle? ben de denemek isterim:78:

son aldığım alix'i sürdüm, fotolama işim kötü oldu ,simler tam belli olmadı filan ama kendisi favorilerim arasına girdi:52:

canım alt tarafa zemin için normal oje sürüyorum üst kısmına gör farlarını sürmek için çubuk şeklinde süngerler oluyo ya bi kısmına baskıyı yapacağım rengi sürüyorum diğer kısmınada diğer rengi.. ucu sünger olduğu için emiyo onu.. zemindeki oje hafif kurumaya yakın tırnağımın üstüne baskı yapıyorum süngerler çok basit yaparsın eminim

kızlar bakın hele :10: üstteki fotodaki işaret parmağım olana ebru yapmaya çalıştım ama beceremedim pek sanırım çok yoğun oldu sildim.. alttakine de zemine krem rengi sürüp üzerine pembe ve mor baskı yaptım süngerle.. sizce aşagıdaki nasıl duruyo normal hayatta kullaniyim mi yoksa çok mu göz yorar :44:

img0442tile.jpg
Bence hayet güzel ve yaratıcı olmuş ellerine sağlık
hazır ojeleri sildim hemen bir deneyeyim dedim, hiç özenmeden pat pat sürdüm, kusura bakmayınız. yukarıda soldaki 243 ü sürdüm, mor rengi ama fotolarda laciverte ya da siyaha dönük oldu, birazcık belli olanlardan ekliyorum ama gerçekten alakasız oldu gibi renkler:43:

bende de var bu 243 lakin seninki baya baya mor çıkmış benimki füme gibi duruoooo :)

Dün 4 tane daha oje aldım:35::81::64:
Bu hafta sonu burda görüp de hoşuma giden renklerden almayı istiyorum.

Foto koyun uleyn:82:

Dün 4 tane daha oje aldım:35::81::64:
Bu hafta sonu burda görüp de hoşuma giden renklerden almayı istiyorum.

Foto koyun uleyn:82:

ben foto çektim ama telefon kafayı yediğinden bulanık çıktı
bende 3 tane daha oje aldım biri alix avien 243 önde resmi var diğerleri claries yeşil ve gri oje :) sevgilim sana ne oldu böyle diyor hehehehe

Ben bu ojelerden istiyorum ama trde yok sanırım :( haftasonu bunu almaya gittim bulamadım :(

resim alıntıdır.

Bence hayet güzel ve yaratıcı olmuş ellerine sağlık

bende de var bu 243 lakin seninki baya baya mor çıkmış benimki füme gibi duruoooo :)

benim ekran ayarımda ciddi bir sorun var, kesinleşti artık, mor görünüyorsa ne güzel yaa, benim ekranda laciverte dönül görünüyor, ama tırnağımda mor:84:

ben bunu bariz bir şekilde lacivert görüyorum

canım alt tarafa zemin için normal oje sürüyorum üst kısmına gör farlarını sürmek için çubuk şeklinde süngerler oluyo ya bi kısmına baskıyı yapacağım rengi sürüyorum diğer kısmınada diğer rengi.. ucu sünger olduğu için emiyo onu.. zemindeki oje hafif kurumaya yakın tırnağımın üstüne baskı yapıyorum süngerler çok basit yaparsın eminim

teşekkür ederim kuşum
bi deneyeyim:38::32:

Back