kkontess' in Ojeleri (resimli)

Hepsi süper....
Tırnak dibindenki boşluğu tırnak bantları ile mi yapıyorsun kontes?

bunu bende sorcaktım ben boşluk bırakmadan suruyorum otekı turlu beceremem cunku. bırde hangı bakım urunlerını kullanıyorsun tırnaklarına ve ellerıne:?

tırnaklarımı bekarken uzatırdım sımdı evlıyım yemek yapıyorum dıye uzatamıyorum suan kısa ama uzun tırnagıda sevıyorum hıjyen acısından ıcıme sınmıyo uzun tırnak . bende oje surdum sımdılık:)) hoşume gıdıyo bakımlı olmak napimmmm

Hepsi süper....
Tırnak dibindenki boşluğu tırnak bantları ile mi yapıyorsun kontes?
hayır canım, öyle sürüyorum
kimisi sürdükten sonra fırçayı asetona batırıp dipleri geri siliyor ama ben onu da yapmıyorum.
bu şekilde sürüyorum yani

french ben de kullanmıyorum ama bloğum için yapacağım bir gün
bunu bende sorcaktım ben boşluk bırakmadan suruyorum otekı turlu beceremem cunku. bırde hangı bakım urunlerını kullanıyorsun tırnaklarına ve ellerıne:?
bununla ilgili ayrıntılı bir blog yazım var canım, kişisel rütbemde blog adresim yazıyor. bloğumda 'tırnak bakımı' etiketiyle yazılmış yazıda ürünlerim ayrıntılı,uygulamalı fotolu olarak yüklü.ayrıca oje sürümünü de aynı şekilde fotoladım adım adım
bayıldım bu rengee numarası nedir
oyy nasıl da eski bi foto ne çikinmiş o zaman tırnaklarım :18: numarası 84 canım, iyi hatırlattın ben bloğa da ekleyeyim bunu daha güzel sürüp
kullaniroyrum canim, bu ürün ilgimi cekti onun icin sana bi sormak istedim, tesekkür ederim ilgilendigin icin
bana zor bir ürünmüş gibi geldi, dipten uca doğru ojeyi sürerken aparatın dibine kadar sürülmez diye düşünüyorum. rica ederim

Bu ojeyi nerden bulucam kontesssssss

çok begendimm bittim

sıcak çikolata manikürü

Nerden bulabilirm bu rengi nolurrrrrrrr

bunu nerden alımm diyin banaaaaaaaaaaa

Bunu nerden alcammmmm
flormar'ın çıkardığı son seriden haberdar mısınız kızlarrrrr
bence kaçırmayın...

Eki Görüntüle 513077

*eklenti olarak ekledim, tıklayarak daha büyük görebilirsiniz.
ayy bunalr varmı halaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sevgili kedi35

- ilk oje orly, eczanelerde satılıyor ama bu rengi var mı bilmiyorum. biraz eski bir koleksiyondan o. ben yurtdışından getirtmiştim.

- essie olan trendyol markafoni vs'lere sık sık geliyor, kendi sitelerinde de online satışları var.

- catherine arley istanbul süvari kozmetikte var sadece, yakın zmanda online satışı da başladı.

- essence ojeler gratis mağazalarında var.

- flormar'ın koleksiyonu yeni sayılır hala, elbette ki hala var

Teşekkür edeim cavbın için ay o ilk ojeyi bulayım birde o flırmarları birde o pembeyi yeter Gratis magzalrı :44: hiç duymadım bi bakım nette n saol kontes tırnakalrında ayrı bi güzel

Orly ojenın numarası avrmı sende

Teşekkür edeim cavbın için ay o ilk ojeyi bulayım birde o flırmarları birde o pembeyi yeter Gratis magzalrı :44: hiç duymadım bi bakım nette n saol kontes tırnakalrında ayrı bi güzel
ben de teşekkür ederim canım
Orly ojenın numarası avrmı sende

orly ojelerde no değil de isim oluyor. orly space cadet o ojenin ismi

ojelere ilgiliysen bloğuma da beklerim canım. oada daha fazla çekim ve ayrıntılı bilgi mevcut. blog adresim nikimin altında yazıyor

Güzelmiş :)
Elin alışmış o zaman :)
Dibinde biraz boşluk olunca çok daha güzel duruyor tırnakta :)
Ara ara bloğuna bakıyorum tekrardan bakayım neler varmış yeni :)

Güzelmiş :)
Elin alışmış o zaman :)
Dibinde biraz boşluk olunca çok daha güzel duruyor tırnakta :)
Ara ara bloğuna bakıyorum tekrardan bakayım neler varmış yeni :)

bugün güzel bi manikür ekleyecektim ama çok hastaydım, yataktan çıkamadım
başka güne inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…