Hepsi süper....
Tırnak dibindenki boşluğu tırnak bantları ile mi yapıyorsun kontes?
koyabildin canımvalla şahsen ben kullanamam bu ürünü, bunun yerine french bantlarından kullansana? daha pratikler sanki
hayır canım, öyle sürüyorumHepsi süper....
Tırnak dibindenki boşluğu tırnak bantları ile mi yapıyorsun kontes?
french ben de kullanmıyorum ama bloğum için yapacağım bir günheveslenmek ne kelıme cnm benım bu saatte usenmedım gıttım manıkur yatım uzamıştıda tırnaklarım kestım torpuledım sımdıde oje surdum kurumasını beklıyorum ıkıncı katı cekcem bordo surdum bakalım:)) degısık renk oje almaya baslıyım bari. yalnız bana french yakışmıyor sanırım. ben oyle dusunuyorum belkıde ellerım beyaz oldugundan yakıştıramıyorum. en guzel sıyah ve bordıyu yakıştırıyorum
bununla ilgili ayrıntılı bir blog yazım var canım, kişisel rütbemde blog adresim yazıyor. bloğumda 'tırnak bakımı' etiketiyle yazılmış yazıda ürünlerim ayrıntılı,uygulamalı fotolu olarak yüklü.ayrıca oje sürümünü de aynı şekilde fotoladım adım adımbunu bende sorcaktım ben boşluk bırakmadan suruyorum otekı turlu beceremem cunku. bırde hangı bakım urunlerını kullanıyorsun tırnaklarına ve ellerıne:?
oyy nasıl da eski bi fotobayıldım bu rengee numarası nedir
bana zor bir ürünmüş gibi geldi, dipten uca doğru ojeyi sürerken aparatın dibine kadar sürülmez diye düşünüyorum. rica ederimkullaniroyrum canim, bu ürün ilgimi cekti onun icin sana bi sormak istedim, tesekkür ederim ilgilendigin icin
Bu ojeyi nerden bulucam kontesssssss
Bunu nerden alcammmmm
ayy bunalr varmı halaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!flormar'ın çıkardığı son seriden haberdar mısınız kızlarrrrr
bence kaçırmayın...
Eki Görüntüle 513077
*eklenti olarak ekledim, tıklayarak daha büyük görebilirsiniz.
Teşekkür edeim cavbın için ay o ilk ojeyi bulayım birde o flırmarları birde o pembeyi yetersevgili kedi35
- ilk oje orly, eczanelerde satılıyor ama bu rengi var mı bilmiyorum. biraz eski bir koleksiyondan o. ben yurtdışından getirtmiştim.
- essie olan trendyol markafoni vs'lere sık sık geliyor, kendi sitelerinde de online satışları var.
- catherine arley istanbul süvari kozmetikte var sadece, yakın zmanda online satışı da başladı.
- essence ojeler gratis mağazalarında var.
- flormar'ın koleksiyonu yeni sayılır hala, elbette ki hala var
Orly ojenın numarası avrmı sendesevgili kedi35
- ilk oje orly, eczanelerde satılıyor ama bu rengi var mı bilmiyorum. biraz eski bir koleksiyondan o. ben yurtdışından getirtmiştim.
- essie olan trendyol markafoni vs'lere sık sık geliyor, kendi sitelerinde de online satışları var.
- catherine arley istanbul süvari kozmetikte var sadece, yakın zmanda online satışı da başladı.
- essence ojeler gratis mağazalarında var.
- flormar'ın koleksiyonu yeni sayılır hala, elbette ki hala var
ben de teşekkür ederim canımTeşekkür edeim cavbın için ay o ilk ojeyi bulayım birde o flırmarları birde o pembeyi yeterGratis magzalrı :44: hiç duymadım bi bakım nette n saol kontes tırnakalrında ayrı bi güzel
Orly ojenın numarası avrmı sende
haha bayıldım bloguna uyeyyim artkojelere ilgiliysen bloğuma da beklerim canım. oada daha fazla çekim ve ayrıntılı bilgi mevcut. blog adresim nikimin altında yazıyor
haha bayıldım bloguna uyeyyim artkyatak odası dialoglarınada bayıldım kitabaa
hayır canım, öyle sürüyorum
kimisi sürdükten sonra fırçayı asetona batırıp dipleri geri siliyor ama ben onu da yapmıyorum.
bu şekilde sürüyorum yani
french ben de kullanmıyorum ama bloğum için yapacağım bir gün
bununla ilgili ayrıntılı bir blog yazım var canım, kişisel rütbemde blog adresim yazıyor. bloğumda 'tırnak bakımı' etiketiyle yazılmış yazıda ürünlerim ayrıntılı,uygulamalı fotolu olarak yüklü.ayrıca oje sürümünü de aynı şekilde fotoladım adım adım
oyy nasıl da eski bi fotone çikinmiş o zaman tırnaklarım :18: numarası 84 canım, iyi hatırlattın ben bloğa da ekleyeyim bunu daha güzel sürüp
bana zor bir ürünmüş gibi geldi, dipten uca doğru ojeyi sürerken aparatın dibine kadar sürülmez diye düşünüyorum. rica ederim
Güzelmiş :)
Elin alışmış o zaman :)
Dibinde biraz boşluk olunca çok daha güzel duruyor tırnakta :)
Ara ara bloğuna bakıyorum tekrardan bakayım neler varmış yeni :)
kızlar kontez üyeliğini iptal etmişneden acaba sebebini bilen varmı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?