Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy kimler gelmiş hoş gelmiş
uzun tırnak ve oje benm biraz midemi bulandırıyo niyeyse
uzun tırnak ve oje benm biraz midemi bulandırıyo niyeyse
hehehe teşekkür ederim kontesim sanada yakışmış ama bu oje mat daha güzel onunda otosunu eklicem canım :))))sana daha çok yakışmış
offffffffff barbiiiiiiiiii süper olmuş çok beğendim bayıldım sür sürüştür canım :) şu flormar neon ojelerden almak farz olduuuuu :)
bende çok uzun tırnak sevmiyorum orta olmalı :))))) benim tırnaklar bile şimdi uzun gelio ama ojeyi güzel gösterio biraz uzun olunca :)uzun tırnak ve oje benm biraz midemi bulandırıyo niyeyse
heheheh valla süper rengi ilk defa claries oje aldım biraz yağlı boya kıvamında geldi tam sevemedim ama renk güzel :)sen birde mat halini görrrrkızlar ama üst üste gri ojeler konmaz kiii, claires mağazası bulmam lazım önce :120:
rengini beğendim ben de ama simli falan mı bi pırıltılar var gibi duruyor, yoksa benim ekranın kazığı mı yine:44:
barbitom hiç bilmiyorum o ürünü, ne duydum ne aldım ne kullandım :26:
kız lila ojenin nesi cesaret aşk olsunnn
çok süper bence hemen sür
şişede koyu duruyorlar diye es geçiyordum ama fotoda beğendim , ben de mi alsam
barbitom bi özeline bakar mısın kuşum
bi blog buldum da...
ya ben birşey daha söylicektim şimdi aklıma geldi. bugün markafonide mavalanın tırnak sertleştirici ürünü , ve tınak bakımıyla ilgili bi çok ürününü gördüm..
nasıldır bu mavala?
yada ne almalıyım tırnaklarım sertleşsin kırılmasın soyulmasın diyeeeee :26:
kız o oce lila mı delü, bildiğin morrrrr
al al almazsan darılır sana flormarrr
kontesim baktım ben dediğin bloga hmm, biraz daha araştırma yapim ben en iyisi.. 40 lira kadr fiyatı.. işe yaramayan bişeyse çöpe atmiyim paramı.. :86: 1 küsur tllik kredi kartı ekstremden sonra kuruş hesabı yapmaya başlıciimm artıkın uçmuşum ben yaaa :18::18:
barbicim boşver onu bunu ben kontesimin saç uzatıcı bakımını uyguluyorum saçalr uzuyor tırnaklarda sertleşti uzadı o bakımdna yap derim saç uzatmak için olmasa bile tırnaklarına :))))))
lila görüyorum
abowww cidden uçmuşsun gerçi sen çalışan bir bağğyansın
şarkı da on numara heee o la laaa flormar sakın darılmaaa
hmmmm bir taşla iki kuşmu diyorsunnn :44: kulağa hoş geliyor
hangi bakımdı o , kontesssssssssssssssss
nasıl başarıyorsun lila görmeyi gerçekten de çalışan bir bayanım, fazlasıyla baydım hemide
1 adet tırnak sertleştirici
1 adet en hızlısından oje kurutucu
önerilerini bekliyorum görenlerin duyanlarınnn
Canım ben flormarın kullanıyorum uzaması için ya da sertleçşmesi için kurutucu bende alıcam :)))1 adet tırnak sertleştirici
1 adet en hızlısından oje kurutucu
önerilerini bekliyorum görenlerin duyanlarınnn
canım kullandığım en güzel sertleştirici kalyon, en güzel kurutucu da yine kalyonundu..