• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

sana daha çok yakışmış:63:
hehehe teşekkür ederim kontesim sanada yakışmış ama bu oje mat daha güzel onunda otosunu eklicem canım :))))
kontezişkooooooooo ben mor oce aldım biliyünmüüü :52::52:
sürermiyim bilmem ama aldımmm :52:

Flormar N 009

offffffffff barbiiiiiiiiii süper olmuş çok beğendim bayıldım sür sürüştür canım :) şu flormar neon ojelerden almak farz olduuuuu :)
uzun tırnak ve oje benm biraz midemi bulandırıyo niyeyse
bende çok uzun tırnak sevmiyorum orta olmalı :))))) benim tırnaklar bile şimdi uzun gelio ama ojeyi güzel gösterio biraz uzun olunca :)
kızlar ama üst üste gri ojeler konmaz kiii, claires mağazası bulmam lazım önce :120:

:9:
heheheh valla süper rengi ilk defa claries oje aldım biraz yağlı boya kıvamında geldi tam sevemedim ama renk güzel :)sen birde mat halini görrrr

ya ben birşey daha söylicektim şimdi aklıma geldi. bugün markafonide mavalanın tırnak sertleştirici ürünü , ve tınak bakımıyla ilgili bi çok ürününü gördüm..
nasıldır bu mavala?
yada ne almalıyım tırnaklarım sertleşsin kırılmasın soyulmasın diyeeeee :26::50:

barbitom hiç bilmiyorum o ürünü, ne duydum ne aldım ne kullandım :26:
kız lila ojenin nesi cesaret aşk olsunnn
çok süper bence hemen sür
şişede koyu duruyorlar diye es geçiyordum ama fotoda beğendim , ben de mi alsam :27:

barbitom hiç bilmiyorum o ürünü, ne duydum ne aldım ne kullandım :26:
kız lila ojenin nesi cesaret aşk olsunnn
çok süper bence hemen sür
şişede koyu duruyorlar diye es geçiyordum ama fotoda beğendim , ben de mi alsam :27:

barbitom bi özeline bakar mısın kuşum
bi blog buldum da...

kız o oce lila mı delü, bildiğin morrrrr :27:
al al almazsan darılır sana flormarrr :24:
kontesim baktım ben dediğin bloga hmm, biraz daha araştırma yapim ben en iyisi.. 40 lira kadr fiyatı.. işe yaramayan bişeyse çöpe atmiyim paramı.. :86: 1 küsur tllik kredi kartı ekstremden sonra kuruş hesabı yapmaya başlıciimm artıkın :1::1: uçmuşum ben yaaa :17: :18::18:

ya ben birşey daha söylicektim şimdi aklıma geldi. bugün markafonide mavalanın tırnak sertleştirici ürünü , ve tınak bakımıyla ilgili bi çok ürününü gördüm..
nasıldır bu mavala?
yada ne almalıyım tırnaklarım sertleşsin kırılmasın soyulmasın diyeeeee :26::50:

barbicim boşver onu bunu ben kontesimin saç uzatıcı bakımını uyguluyorum saçalr uzuyor tırnaklarda sertleşti uzadı o bakımdna yap derim saç uzatmak için olmasa bile tırnaklarına :))))))

kız o oce lila mı delü, bildiğin morrrrr :27:
al al almazsan darılır sana flormarrr :24:
kontesim baktım ben dediğin bloga hmm, biraz daha araştırma yapim ben en iyisi.. 40 lira kadr fiyatı.. işe yaramayan bişeyse çöpe atmiyim paramı.. :86: 1 küsur tllik kredi kartı ekstremden sonra kuruş hesabı yapmaya başlıciimm artıkın :1::1: uçmuşum ben yaaa :17: :18::18:

lila görüyorum :63:
abowww cidden uçmuşsun:53: gerçi sen çalışan bir bağğyansın :39::60:
şarkı da on numara heee:23: o la laaa flormar sakın darılmaaa:24::24:

barbicim boşver onu bunu ben kontesimin saç uzatıcı bakımını uyguluyorum saçalr uzuyor tırnaklarda sertleşti uzadı o bakımdna yap derim saç uzatmak için olmasa bile tırnaklarına :))))))

hmmmm bir taşla iki kuşmu diyorsunnn :44: :52: kulağa hoş geliyor :23:
hangi bakımdı o , kontesssssssssssssssss :3::3::10:

lila görüyorum :63:
abowww cidden uçmuşsun:53: gerçi sen çalışan bir bağğyansın :39::60:
şarkı da on numara heee:23: o la laaa flormar sakın darılmaaa:24::24:

nasıl başarıyorsun lila görmeyi :1::1: gerçekten de çalışan bir bayanım, fazlasıyla baydım hemide :1::1:

1 adet tırnak sertleştirici
1 adet en hızlısından oje kurutucu

önerilerini bekliyorum görenlerin duyanlarınnn :52::52:
Canım ben flormarın kullanıyorum uzaması için ya da sertleçşmesi için kurutucu bende alıcam :)))
bir flormaraa bak istersen
canım kullandığım en güzel sertleştirici kalyon, en güzel kurutucu da yine kalyonundu..:12:

kalyondan ben memnun kalmadım ama :(

Back