hehehe evet yaaa bende açık renk ojeler sürerdim hep şimdi rengarenk sürünüom dün süremedim diye üzüldüm mesela bhergün farklı oje olsun hehe
Bu hafta sonu görürsünüz siz, 50'ye tamamlamazsam noliyim.
Abartmış olurum zannımca, şunu iki haftaya yaysam daha güzel olur
sana mıııııııı? aman aman zor :)almayım ben
hahaha sana yetişemeyiz kız nasıl geçelim 5er 5er hayatta almam ben :)
alt çekimler güzel olmuş canım ilkini beğenmedim :))))
hehehe evet yaaa bende açık renk ojeler sürerdim hep şimdi rengarenk sürünüom dün süremedim diye üzüldüm mesela bhergün farklı oje olsun hehe
flormar quartz 48, renk fotoda soluk gibi ama gün ışında gayet canlı geldi;-)
kontesim yorgun savaşçım hamarat kızlar sizi bende aynı kahveli oje var bu akşam renk değiştircem çok pis kıskandım :)))))))
kontes kaç ojen var sayarmısın lütfeeeeennnn
yeni renklerime merhaba diyin bebiklerr
URL]
aa bu benim renge benziyor sanirim birazcik koyusu ama seninki canim ..
Yorgun savasci canim benim o kadar cok ojem yookki sadece 1 kirmizim var birde dunku pembelerden. Kirmizi olarak elimde bunlar mevcut , dunku she 304 idi , kirmizimda yurtdisinda oldugum icin orda olmayan siradan bir marka canim.. Digerleri yaa cok koyu yada cook acik renkler ...
magrentam bugün 80e tamamladım ojelerimi:76:
carmina oje görmemiştim hiç..rengi ilginç duruyor..tırnağında da görürüz inşallah..
yanlış soru magrentaa
şu grilerin sürülmüş hallerini de tez zamanda görmek dileğiyleeee
telefonla çektiğim için renkler hep soluk kalıyor sanırım ama biraz koyu evet. daha açık kırmızı tonları arıyorum ben de, sende kaç numara var acaba?
yarın ve pazar bakalım almadan durabilecek miyim, ya of her yerde her rengi bulabilse insan olmuyor, onu bulamayınca başkalarını alıyorum sonra da:78:
oooooo süperrrr bugün bende yeni oje alcam çok pis kıskandım yanız ojelerimi koycak yeni bir rafa ihtiyacım olcak ocak sonuna kadarda taşıncaz ojelerime bişey olmasa bare hehehe :)
ohaaaaaaaaa diyorum kontesim maşallah bozulmadan bitirmek nasip olsun inşallahmagrentam bugün 80e tamamladım ojelerimi:76:
ooooo istiyorum istiyorummmmmmmmmmmmmmm bende alcam bugünnnnnn yaaa
ben gibi cahil gidip yanlış oce almasınnnn, nosunu rica edebilir miyimmmm , yukardakikoyu gri pastel doğru anladım di mi?:78: ay çok güzeeellll
ben gibi cahil gidip yanlış oce almasınnnn, nosunu rica edebilir miyimmmm , yukardakikoyu gri pastel doğru anladım di mi?:78: ay çok güzeeellll
yukardaki pasten bu canım evet nosuda 69 aynısı alix aviende de varmış onunda numarası 243 bende not aldım daaaaa :)))))
kontesim oje nolarını swatchalrını ekle bakem ben füme gri tonlarında bir oje istiom yaaaaa :)
canım akşam sürdüğüm oje şu 69 nolu olan
pastelin ojelri çok yoğun oluyor demiştim ama dün sürdüğüm öyle değil,çok sevdim
2renk daha beğenmiştim pastelden ama almadım
belki bgn alırım bilmiyorum
artık oje alırken korkuyorum çünkü aynı renklere dönmeye başladım (dünkü pastelleri de o yüzden alamadım)
bunun bi yolu yordamı yok mudur yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?