• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

hehehe evet yaaa bende açık renk ojeler sürerdim hep şimdi rengarenk sürünüom dün süremedim diye üzüldüm mesela bhergün farklı oje olsun hehe :P:69:

ya evet off şimdi acelem olup da şeffaf gibi şeyler sürünce beğenmiyorum iyi mi :60:

Bu hafta sonu görürsünüz siz, 50'ye tamamlamazsam noliyim.:63::27:

Abartmış olurum zannımca, şunu iki haftaya yaysam daha güzel olur:52:

yay kuzum yayyy, sonra zevk alamazsın birden yüklenmeyelim di mi, her ojenin tadını çıkara, çıkara. :34:

bordo olan bozulmuş mu ne halt olmuşsa resmen benim ömrümü yedi!
her yere eşit sürülmedi,dalgalı durdu rengi sinir oldum
ojesiz dışarı çıkmak istemediğim için zorla tutuyorum şuan ellerimde
akşam ilk iş çıkarıcam şişesini de atıcam:47:

sol elimde de sadece işaret ve orta parmağa sim uyguladım

Son düzenleme:
sana mıııııııı? aman aman zor :)almayım ben

hahaha sana yetişemeyiz kız nasıl geçelim 5er 5er hayatta almam ben :)

alt çekimler güzel olmuş canım ilkini beğenmedim :))))

hehehe evet yaaa bende açık renk ojeler sürerdim hep şimdi rengarenk sürünüom dün süremedim diye üzüldüm mesela bhergün farklı oje olsun hehe :P:69:

o kdr da çok yok kız bende
bugün bakıcam bi kaç tane daha
listem birikti :61:

flormar quartz 48, renk fotoda soluk gibi ama gün ışında gayet canlı geldi;-)

Eklentiler

• $flormar_48.jpg
    $flormar_48.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
kontesim yorgun savaşçım hamarat kızlar sizi bende aynı kahveli oje var bu akşam renk değiştircem çok pis kıskandım :)))))))

kontes kaç ojen var sayarmısın lütfeeeeennnn

kontesim yorgun savaşçım hamarat kızlar sizi bende aynı kahveli oje var bu akşam renk değiştircem çok pis kıskandım :)))))))

kontes kaç ojen var sayarmısın lütfeeeeennnn

yanlış soru magrentaa:9:

yeni renklerime merhaba diyin bebiklerr:52:
URL]

şu grilerin sürülmüş hallerini de tez zamanda görmek dileğiyleeee:52::71:

aa bu benim renge benziyor sanirim birazcik koyusu ama seninki canim ..

telefonla çektiğim için renkler hep soluk kalıyor sanırım ama biraz koyu evet. daha açık kırmızı tonları arıyorum ben de, sende kaç numara var acaba? :12::12:
yarın ve pazar bakalım almadan durabilecek miyim, ya of her yerde her rengi bulabilse insan olmuyor, onu bulamayınca başkalarını alıyorum sonra da:78:

Yorgun savasci canim benim o kadar cok ojem yookki sadece 1 kirmizim var birde dunku pembelerden. Kirmizi olarak elimde bunlar mevcut , dunku she 304 idi , kirmizimda yurtdisinda oldugum icin orda olmayan siradan bir marka canim.. Digerleri yaa cok koyu yada cook acik renkler ...

Yorgun savasci canim benim o kadar cok ojem yookki sadece 1 kirmizim var birde dunku pembelerden. Kirmizi olarak elimde bunlar mevcut , dunku she 304 idi , kirmizimda yurtdisinda oldugum icin orda olmayan siradan bir marka canim.. Digerleri yaa cok koyu yada cook acik renkler ...

bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete bu topicle cnm :27: deneme yanılmayla bulucam artık ya da dün sürdüğümü tek kat sürünce açık renk oluyor öyle edicem:1:

magrentam bugün 80e tamamladım ojelerimi:76:

:63: benim de 20 dene falan :63: 5'i bu topicten sonra son 10 günde alındı gerçi :60:

carmina oje görmemiştim hiç..rengi ilginç duruyor..tırnağında da görürüz inşallah..
ama en çok ben o pırıl pırıl pırıldıyan siyahı beğendimmmm..içimden bir ses süper durur diyor tırnakta, onu da görürüz inşallah onun nosu kaç ? alix avien sanırım da..

yanlış soru magrentaa:9:

şu grilerin sürülmüş hallerini de tez zamanda görmek dileğiyleeee:52::71:

telefonla çektiğim için renkler hep soluk kalıyor sanırım ama biraz koyu evet. daha açık kırmızı tonları arıyorum ben de, sende kaç numara var acaba? :12::12:
yarın ve pazar bakalım almadan durabilecek miyim, ya of her yerde her rengi bulabilse insan olmuyor, onu bulamayınca başkalarını alıyorum sonra da:78:

amin :52:

oooooo süperrrr bugün bende yeni oje alcam çok pis kıskandım yanız ojelerimi koycak yeni bir rafa ihtiyacım olcak ocak sonuna kadarda taşıncaz ojelerime bişey olmasa bare hehehe :)
magrentam bugün 80e tamamladım ojelerimi:76:
ohaaaaaaaaa diyorum kontesim maşallah bozulmadan bitirmek nasip olsun inşallah
ooooo istiyorum istiyorummmmmmmmmmmmmmm bende alcam bugünnnnnn yaaa :(
ben gibi cahil gidip yanlış oce almasınnnn, nosunu rica edebilir miyimmmm , yukardakikoyu gri pastel doğru anladım di mi?:78: ay çok güzeeellll :69:

yukardaki pasten bu canım evet nosuda 69 aynısı alix aviende de varmış onunda numarası 243 bende not aldım daaaaa :)))))

kontesim oje nolarını swatchalrını ekle bakem ben füme gri tonlarında bir oje istiom yaaaaa :)

ben gibi cahil gidip yanlış oce almasınnnn, nosunu rica edebilir miyimmmm , yukardakikoyu gri pastel doğru anladım di mi?:78: ay çok güzeeellll :69:

canım akşam sürdüğüm oje şu 69 nolu olan

pastelin ojelri çok yoğun oluyor demiştim ama dün sürdüğüm öyle değil,çok sevdim:52:
2renk daha beğenmiştim pastelden ama almadım
belki bgn alırım bilmiyorum:1:

magrentam gri ojem 1 tane varmış o da claires olan
başlarda resmi olucaktı
neden 1 tane varmış çok şaşırdım:26:
fümem yok galiba,göremedim şuan:50:

artık oje alırken korkuyorum çünkü aynı renklere dönmeye başladım (dünkü pastelleri de o yüzden alamadım)
bunun bi yolu yordamı yok mudur yav:30:

bordo olan bozulmuş mu ne halt olmuşsa resmen benim ömrümü yedi!
her yere eşit sürülmedi,dalgalı durdu rengi sinir oldum
ojesiz dışarı çıkmak istemediğim için zorla tutuyorum şuan ellerimde
akşam ilk iş çıkarıcam şişesini de atıcam:47:

sol elimde de sadece işaret ve orta parmağa sim uyguladım

bordo olan ojenn aynısından bendede var. benmkide kurudu bozuldu bşyler oldu sürülmüyo artk. attm bnde. sanırım markasndan. flor mar dan şaşmam artk :)

yukardaki pasten bu canım evet nosuda 69 aynısı alix aviende de varmış onunda numarası 243 bende not aldım daaaaa :)))))

kontesim oje nolarını swatchalrını ekle bakem ben füme gri tonlarında bir oje istiom yaaaaa :)

sağ olasın hemen alix'in nosunu da yazam, pek rastlamıyorum çeşitlerine ama ya görürsem di miii :52:

canım akşam sürdüğüm oje şu 69 nolu olan

pastelin ojelri çok yoğun oluyor demiştim ama dün sürdüğüm öyle değil,çok sevdim:52:
2renk daha beğenmiştim pastelden ama almadım
belki bgn alırım bilmiyorum:1:

artık oje alırken korkuyorum çünkü aynı renklere dönmeye başladım (dünkü pastelleri de o yüzden alamadım)
bunun bi yolu yordamı yok mudur yav:30:

ohh kıvamı da güzelmiş :52: tam benim gibi amatörlere layık desene :78: sen yine o kadar ojede başa dönüyorsa bizde sanırım 26-28 oje var ama o 7-8 i çift hatta 3. yü aldığımız olmuş :84: bir eleme yapmak lazım aslında kıvamı bozulanlar olduysa atsak di mi, yenilere yer açsak :56:

:84: pastel 69 almak için girdim bulamayınca 2 tane hesapta olmayan oje aldım yineee :84:

fotoda belli olmuyor ama morumsu bir renk soldaki 243 sağdaki de siyah (bana öyle geldi, siyahtır umarım :1:) 155

Eklentiler

• $alix_243_155.jpg
    $alix_243_155.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 44
kızlar bakın hele :10: üstteki fotodaki işaret parmağım olana ebru yapmaya çalıştım ama beceremedim pek sanırım çok yoğun oldu sildim.. alttakine de zemine krem rengi sürüp üzerine pembe ve mor baskı yaptım süngerle.. sizce aşagıdaki nasıl duruyo normal hayatta kullaniyim mi yoksa çok mu göz yorar :44:

img0442tile.jpg

Back