• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

Nolamaz, ben geri kalmışım. Akşam saydım 24 taneydi. En kısa zamanda 30 a tamamlamam lazım.:84:

tam 30 değil haftasonu geçmeyi planlıom bi dene taupe renginde oje alcam bi dene mor siyah oje alcam alix avien bir matlaşitırıcı ve oje aldım elften :))) 30-35 arası olur sanıyorum :)))))
geçme beni geçerim seniiiii hehehe :P

Oje sayimdan dolayi kendimden utandim , kuzum seninde arkandayim yaa beni gecmisin ...
Bi gazla stok yapmam gerek :60: :60: :60: :60::52::52::52:

evet ojelerimi saydım baya bir abartmışım 47 tane ojem varmış..ama oje konusunda kendimi durduramıyorum, daha da bir sürü eksiğim var :))):52::26:

buda benden olsun ..
she 304 numara
cirlak pembenin biraz koyusu :)

img0867gk78tylw.jpg
img0861x8onlv0f.jpg

Nolamaz, ben geri kalmışım. Akşam saydım 24 taneydi. En kısa zamanda 30 a tamamlamam lazım.:84:
:60: :60: sayende kınalı kuzu lafı oceli kuzuya dönecek :60:

hahaha sonrada kontesi bu topiği açtığı için dövelim hehehe bizi yoldançıkardı hatun yaaaaa:74::95:
:20: şiddete hayır! ama yolmaya evet :52: kontessss, you know ve diğer oje manyağı arkadaşlar sizin yüzünüzden akşamları oraya buraya değmeden geziyom, siliyom sürüyom, :84: ne güzel parlatıcıyla geziyodum anca ben :84:

buda benden olsun ..
she 304 numara
cirlak pembenin biraz koyusu :)

img0867gk78tylw.jpg
img0861x8onlv0f.jpg

ayy bu çok güzelllllll:69:

kızlar yetişmek değil siz beni bu gidişle sollarsınız falla kontes,youknow,choclate sağolsun..
oje iştahımı açıyorlar ,artık 1er 1er değil, 5er 5er almaya başladım ojeleri..:52::32::84:
:18::18: en son 3 tene aldıktan sonra bi de 2 tane alınca ardından artık liste şart, liste şart :18: liste şart :18: ama kadıköy'e gidicem yakında nasıl hakim olabilirim ki kendime :18:

alttaki çekimler gayet iyi olmuş canım
simlinin adını sanını şişesini de görebilir miyimm acep:61:

:9:

gel bana yetiş sen :60:
sana mıııııııı? aman aman zor :)almayım ben
kızlar yetişmek değil siz beni bu gidişle sollarsınız falla kontes,youknow,choclate sağolsun..
oje iştahımı açıyorlar ,artık 1er 1er değil, 5er 5er almaya başladım ojeleri..:52::32::84:
hahaha sana yetişemeyiz kız nasıl geçelim 5er 5er hayatta almam ben :)
kızlar foto çekiminde acemiyim önerileriniz olursa açığım..

ekles3.jpg

ekles2.jpg
ekles1.jpg
alt çekimler güzel olmuş canım ilkini beğenmedim :))))

:60: :60: sayende kınalı kuzu lafı oceli kuzuya dönecek :60:

:20: şiddete hayır! ama yolmaya evet :52: kontessss, you know ve diğer oje manyağı arkadaşlar sizin yüzünüzden akşamları oraya buraya değmeden geziyom, siliyom sürüyom, :84: ne güzel parlatıcıyla geziyodum anca ben :84:

ayy bu çok güzelllllll:69:

:18::18: en son 3 tene aldıktan sonra bi de 2 tane alınca ardından artık liste şart, liste şart :18: liste şart :18: ama kadıköy'e gidicem yakında nasıl hakim olabilirim ki kendime :18:

:9:
hehehe evet yaaa bende açık renk ojeler sürerdim hep şimdi rengarenk sürünüom dün süremedim diye üzüldüm mesela bhergün farklı oje olsun hehe :P:69:

evet ojelerimi saydım baya bir abartmışım 47 tane ojem varmış..ama oje konusunda kendimi durduramıyorum, daha da bir sürü eksiğim var :))):52::26:

Bu hafta sonu görürsünüz siz, 50'ye tamamlamazsam noliyim.:63::27:

Abartmış olurum zannımca, şunu iki haftaya yaysam daha güzel olur:52:

Back